Nati - odpowiedziałam u Ciebie.. ja bym nie dzieliła teraz... szkoda miskantów.. poczekaj do kwietnia... nawet przesadzanie teraz może skończyć się niepowodzeniem. Ja przesadzam odważnie, ale traw nie ruszaj.
Bogzia - dziękuje za mądry głos w sprawie. Nad każdą gałązka płaczemy z M.. tyle że on broni jak niepodległości wszystkiego.. nawet świerka przesadził oddając swój trawnik by go nie wyrzucić.. berberysy i jałowce poszły do sąsiadów.. akcja z traktorem bo trudno było wykopać z szansą na przyjęcie.. i wykopane, bo byli chętni na nasze dobro.. inaczej by nie dał wyciąć.. i za to kochamy naszych eMusiów

Na głupotę i pazerność urzędników nie ma mocnych.. to co piszę tylko zmiana przepisów.. plany zagospodarowania do bezwzględnego przestrzegania.. wtedy tereny zadrzewione nie byłyby przedmiotem widzimisie urzędnika.. byłby zakaz i koniec.
Agnieszko - pieniądze rządzą światem, ale nie całym.. na szczęście
Małgosiu - fajnie sie ogląda potem takie metamorfozy , w sakli lat ale też i roku... super, że zauważyłaś moje metamorfozy, bo w dyskusji one sie zagubiły .
Bogusia - odpozdrawiam
Aniu - moje słonko jakoś nie che wyjść, a i padać solidnie też nie che. takie byle co w każdą stronę.. ale potem coś pokażę.. najpierw odpowiem na posty .
Kasiek - jest fajnie póki ktoś nie zakabluje... a my tu na forum sie chwalimy różnymi rzeczami..

Moja dyskusja ku przestrodze
Madżen - jutro musi być ładnie bo mam wesele.. zdechlak ze mnie.. co mi po tym weselu, ale pojedziemy... najwyżej szybko wyjdziemy ..
Agatka - bez rydzów też zapraszam.. szukałam fotek do metamorfozy i natrafiłam na fotki z naszego pierwszego spotkania
Eliza - kwiatki domowe muszą albo rosnąć albo out.... i niektóre boją się i to bardzo.... w domu już się zrobiłą dżungla..
Ula - prąd jest

Ale zapraszam zawsze... nawet jak Tobie prądu zabraknie
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.