Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 23:34, 21 lis 2012

Konstancja30 napisał(a)

Jak miło mi dziś usłyszeć coś miłego.... koszmarny dzień.. chyba ostatnio jak co dzień... Forum to najlepsza psychoterapia ....... wpadam lądować akumulatorki i nastrój.....
Jeżeli Wam trochę lepiej od np takich metamorfoz..to być może się powtórzę, ale ...

fiesz co ja czuję jak patrzę ... nie wiem jak ... nie wiem gdzie ale muszę upchnąć taką alejkę u siebie ... i ja osobiście to moge mieć powtórkę co drugi dzień ... nigdy za wiele

Nie ma sprawy ..dla Ciebie co drugi dzień... ale kto to więcej zniesie ?????
Mala_Mi 23:44, 21 lis 2012

grembosia napisał(a)
Cudnie!
A metamorfozy, to coś, co najbardziej lubimy.
Szkoda, że tak mało wpisów w temacie "Metamorfozy ogrodu", to mógłby być najpopularniejszy wątek
Pozdrawiam cieplutko

Poczekaj do wiosny... wszyscy się rzucą do prac w ogrodzie i będą same metamorfozy... ogrodowisko w końcu zobowiązuje.. nawet ja powoli zaczynam (a przynajmniej się staram) uporządkować trochę
Byłam u Ciebie... i Twoje metamorfozy powalą na kolana niedługo
Mala_Mi 23:45, 21 lis 2012

Lena napisał(a)
Aniu cudowna przemiana - przepiękny masz ogród -gęsty i kolorowy

Dzięki Lena....... mijamy się na wątkach, ale u Ciebie to raczej nie bywam.... ale obiecuję sie poprawić... ale już nie dziś... bo znów zabałaganiłam na forum....
Pszczelarnia 23:46, 21 lis 2012

Tradycyjnie dobranoc. Noc listopadowa.
Mala_Mi 23:47, 21 lis 2012

Joanna___ napisał(a)
Ania,podziwiam Cię,że umiesz tak komponowac i wypełniac rabaty.Dosłownie nic tam nie brakuje.W głowę zachodzę jak się to robi.
Czekam na wiosnę.Jak dopadnę te swoje nędzne nasadzenia to zaraz z tej zazdrości wszystko powysadzam

Nie wysadzaj ... daj urosnąć.... widziałaś jak było nędznie i pusto.... na szczęście nie było ogrodowiska, wiec nie było do czego porównywać... wiec cieszyłam się i z tego, bo to moje i moje dzieło
Mala_Mi 23:48, 21 lis 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Tradycyjnie dobranoc. Noc listopadowa.

Pszczółka staram się dziś zachować kulturalnie i każdemu coś napisać , Dzięń Życzliwosci w końcu.. a ja moim gościom ostatnio hurtem odpisuję..
Mala_Mi 23:50, 21 lis 2012

Martek napisał(a)
Dziś jest "Dzień Życzliwości")))))))))))
Życzę Ci ukończenia wszelkich prac.I nieirytowania się głupimi wpisami małolatów ))

Patrz jak życzliwie odpisuję każdemu, a oczka na zapałkach.. powiedziałam, że do 24 leże tam gdzie biali ludzie powinni być o tej godzinie..... jeszcze 10 minutek........
Głupie wpisy zdążają się każdemu nie tylko małolatom
vita 23:52, 21 lis 2012

asc napisał(a)

Czy możesz u siebie pokazać .. lub u mnie... ile urósł przez 12 lat.... bo masz rożne żywopłotki ... i nawet poleciałam poszukać który to może być.... zatrzymałam się przy piwoniach i amen moje ulubione.......... obawiam się, że jak znów zacznę oglądać Twoje fotki to skończę nad ranem... a tu trza skoro świt do pracy.... muszę czymś obsadzić nowy warzywnik. cis jest ładny i chyba mniej problematyczny od bukszpanów.. i bardziej mi się podoba...tylko wolno rośnie

Dzisiaj nie dam rady (skoro świt do pracy) ale jutro poszukam, lub zeskanuję stare zdjęcia.
Przez dwanaście lat żywopłot z cienkich patyczków stał się ścianą prawie dwumetrową. Na obsadzenie warzywnika wewnątrz ogrodu to cis jest chyba trochę...za duży? Obawiam się, że trudno będzie go powstrzymywać cięciem. No i zwyczajnie szkoda tyle ciąć i wyrzucać.
Dobrej nocy
Mala_Mi 23:53, 21 lis 2012

Urszulla napisał(a)
4 lata, dla Ciebie to przeszłość a dla mnie przyszłość

Szybko zleci..... mi zleciało szybko... ale jak pomyślę że coś rośnie do jakiś wymiarów zadowalających 2 lata.. to się martwię, że tak długo Oj niecierpliwa jestem strasznie, a to zła cecha u ogrodnika....
Mala_Mi 23:54, 21 lis 2012

vita napisał(a)

Czy możesz u siebie pokazać .. lub u mnie... ile urósł przez 12 lat.... bo masz rożne żywopłotki ... i nawet poleciałam poszukać który to może być.... zatrzymałam się przy piwoniach i amen moje ulubione.......... obawiam się, że jak znów zacznę oglądać Twoje fotki to skończę nad ranem... a tu trza skoro świt do pracy.... muszę czymś obsadzić nowy warzywnik. cis jest ładny i chyba mniej problematyczny od bukszpanów.. i bardziej mi się podoba...tylko wolno rośnie

Dzisiaj nie dam rady (skoro świt do pracy) ale jutro poszukam, lub zeskanuję stare zdjęcia.
Przez dwanaście lat żywopłot z cienkich patyczków stał się ścianą prawie dwumetrową. Na obsadzenie warzywnika wewnątrz ogrodu to cis jest chyba trochę...za duży? Obawiam się, że trudno będzie go powstrzymywać cięciem. No i zwyczajnie szkoda tyle ciąć i wyrzucać.
Dobrej nocy

To jak znajdziesz chwilke czasu to może masz metamorfozę żywopłotu?????
Do przemyślenia koniecznie to co napisałaś... cenne uwagi...