Wnusio cudownie rozczulający Ja 2 dni temu byłam w Tesco by kupić coś na chrzest dla 3 miesięczego malucha, jak zobaczyłam najmniejsze butki to zaczełam do nich gulgotać! Co za rozkosz, czas tak szybko leci!
Wiem, że to ciężko...A ja przez ponad 3 miesiące musiałam robić sama sobie codziennie zastrzyk w brzuch
No to się wyżaliłam i już mi lepiej
pozdrawiam Aniu i Gosiu
Ania, może i do Babci podobny (a jakże!) ale życzę Małemu romantycznego charakteru i siły spokoju Twojej Ani, tzn. Maćka Ani i zdolności po Tacie. Bo wszyscy tu o Babci i Babci. A jest jeszcze Ojciec i Matka tego Maluszka - których serdecznie pragnę pozdrowić w tym miejscu. (nie mam fb).
Pszczółka specjalnie dla ciebie hiciorowe foto Mądrze piszesz... wszystkie słowa są miłe.. ale ten mały cud natury z Doliny Muminków .. jest dziełem rodziców.. i ciężką dolą matki czyli Ani I tym bardziej, że całą ciążę nie byłą marudna, chora i cierpiąca. To był wielki banana na ryjoku, nawet jak było źle i niedobrze A mały faktycznie jest podobny do mnie, do taty i do mamy... ma coś z naszej trojki
I nie cytować foto !!! To forum ogrodnicze.. i nie zapominajmy o tym Ale opielacz.. jest elementem ogrodowym... chyba.. I kto go nauczył tego gestu????? Ja siem pytam...