Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

EPODLAS 23:29, 03 lut 2014

Aniu, bardzo podobają mi się oczary, niestety nie mam u siebie. Słyszałam że są kapryśne? Widziałam dorodnego oczara w Toruniu. Ładnie delikatnie pachniał. Też remont łazienki i kuchni, ale już wszystko zrobione. Pozdrawiam.
Aneczka 00:47, 04 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)

I nie cytować foto !!! To forum ogrodnicze.. i nie zapominajmy o tym Ale opielacz.. jest elementem ogrodowym... chyba.. I kto go nauczył tego gestu????? Ja siem pytam...

E no geścik bardzo poprawnie okazany Niezła jesteś To się uśmiałam

Wiesz co, pamiętam że na początku zanim jeszcze do twojego ogrodu trafiłam, to natknęłam się u którejś kobitki w ogrodzie na ciebie i nie wiedząc jeszcze jakie piękne widoki u ciebie napotkam, to już cię pokochałam za twój avatarek Miałam iść spać, to idę. Dobranoc, buziolki dla psiuni
Madzenka 06:55, 04 lut 2014

Aniu, Całuski dla MAMY Ani, pieknie o niej napisałaś, godna synowa teściowej!
beta 08:13, 04 lut 2014

zaglądam
Mala_Mi 08:38, 04 lut 2014

EPODLAS napisał(a)
Aniu, bardzo podobają mi się oczary, niestety nie mam u siebie. Słyszałam że są kapryśne? Widziałam dorodnego oczara w Toruniu. Ładnie delikatnie pachniał. Też remont łazienki i kuchni, ale już wszystko zrobione. Pozdrawiam.

Bożenka, ja zamordowałam kilka oczarów..z własnej głupoty
Dwa ostatnie udało sie uratować dzięki forum.. po prostu je przesadziłam tam gdzie im dobrze i rosną
Chyba nie są takie straszne, potrzebują tylko normalnej , lekko kwaśnej ziemi... Ja swoje sadziłam przy wejściu do domu gdzie miał syf pobudowlany i ziemie która składała sie z samej gliny i gruzu pobudowlaengo, kamieni z utwardzania drogi. I padały.... Nie lubią przesadzania, ale moje to przeżyły
Mala_Mi 09:31, 04 lut 2014

Macham do wszystkich zaglądających... i idę machać szmatą.. ciąg dalszy porządków... wykorzystuję luzy w pracy...
Wiadomości pogodowe.. pełne słońce i w cieniu -6.Mało śniegu ale biało..
Widok z tarasu...dalej nie chodzę bo zimno..

Na skalniaku rozchodnik i żółta sosenka daje kolor..

A w ptasiej stołówce pustki.. czasami gawrony przylecą, sierpówki, jakiś wróbel czy mazurek.. kosy i kwiczoły obskubują jabłka wrzucone pomiędzy krzaki.. Słaba zima wiec i zapotrzebowania na jedzonko nie ma..... I pomyśleć, że było tyle krzyku o dokarmianie ptaków.. a one same nie chą sie dokarmiać... a w karmnikach jedzonko leży cały czas.. nawet nie ma co fotografować

Mala_Mi 10:44, 04 lut 2014

Trawka frostet... dla zainteresowanych wyglądem..

I archiwalne, bo wszystkie trawy mi w jednym roku wypadły... frosty posadziłam nowe, a takich brązowych nie udało mi sie kupić .. i nie mam pojęcia jakie to były.. a kupowałamw szkółce daleko od siebie... były cudne..
zbigniew_gazda 10:58, 04 lut 2014

Aniu też z odwiedzinami jestem. U nas cieplej bo rano było zero. Ale śnieg leży. U mnie sójka jak spadł śnieg pilnowała 24/24 owoców jarzębiny które wiszą od jesieni. Teraz jak cieplej też jej nie widzę.
jotka 11:02, 04 lut 2014

Przy takiej pogodzie jak dziś to i machanie szmatą radosne jupijupiaj!

Ja dziś rządzę w kuchni : ogórkowa, gar rosołu, sałatka jarzynowa, jeszcze klopsiki z mielonego ... Trza mieć zapas na nadchodzący kryzys... A jak nie przyjdzie, to fajnie tylko przez kilka dni podgrzewać
Słonko, słonko jak ty dużo możesz
BarbaraM 11:07, 04 lut 2014

Aniu,piszesz że masz remont i że malujesz,szlifujesz.
Człowiek radzi sobie jak umie.
Też kupuję coraz to nowe farby,pędzle i dokształcam się stale bo wiedza musi być.
Listopadowy remont już za mną więc zabieram się za nowe dzieła.
Cieszę się że znalazłam kobietkę która też się zabiera za takie rzeczy.
Powodzenia ci życzę.
I proszę zobacz i doradź w sprawie komody.