Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Aneczka 12:51, 04 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)

...Widok z tarasu...dalej nie chodzę bo zimno..

... I pomyśleć, że było tyle krzyku o dokarmianie ptaków.. a one same nie chą sie dokarmiać...

anna_g 13:52, 04 lut 2014

Ania na szybciorka zaglądam z roboty bo w domu nadal odcięta jestem. Wnusio cudny na łapkach u Babci A i "miglanc" z niego już rośnie widać (zdjęcie z gestem ) Pogoda u Ciebie też pikna, remoncik do przodu się posuwa więc... wszystko jest dobrze i niech tak zostanie a ja pozdrowionka zostawiam
AgnieszkaBK 14:12, 04 lut 2014

Ładnie i słonecznie u Ciebie. U mnie też już dzisiaj zrobiło się cieplej. Tą brązową trawę mam u siebie, jak przeżyje zimę i nie wypadnie to mogę Ci dać. Zrobiłam nowe sadzonki, one lepiej zimują niż kilkuletnie. Tylko te zaspy u mnie dobrze nie wróżą
agata19762 15:13, 04 lut 2014

Aniu jakie różnice pogodowe....a odległość mała...
u mnie 4 na plusie, piękne słońce i wiatr zimny i mocny.....
Milka 15:59, 04 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)

Pomalowałam kuchnię i cześć dużego pokoju (szumnie zwanego salonem), korytarz i nową klatkę na strych.. poszpachlowałam to co wymagało wygładzenia.. i siwy dym w domu sie zrobił...

No nie dziwię się, pies przecież rury z odkurzacza nie przytrzyma
Ja też rano machałam wałkiem, malowałam kuchnię, choć kawałek, aby zawiesić lustro, które też malowałam, bo nie ma gdzie nawet jedzenia zrobić!!
jakie kolory wybrałaś?
Milka 16:00, 04 lut 2014

Mala_Mi napisał(a)

Pszczółka specjalnie dla ciebie hiciorowe foto Mądrze piszesz... wszystkie słowa są miłe.. ale ten mały cud natury z Doliny Muminków .. jest dziełem rodziców.. i ciężką dolą matki czyli Ani I tym bardziej, że całą ciążę nie byłą marudna, chora i cierpiąca. To był wielki banana na ryjoku, nawet jak było źle i niedobrze A mały faktycznie jest podobny do mnie, do taty i do mamy... ma coś z naszej trojki

I nie cytować foto !!! To forum ogrodnicze.. i nie zapominajmy o tym Ale opielacz.. jest elementem ogrodowym... chyba.. I kto go nauczył tego gestu????? Ja siem pytam...

No ja się pytam kto!!
Niesamowite, ze tak do ciebie i Maćka podobny, a synową masz na medal
gierczusia 17:40, 04 lut 2014

Anek ... Toż tu za moment 2 tałzeny strzelą ..... To będzie imprezka
gierczusia 17:43, 04 lut 2014

irena_milek napisał(a)

No nie dziwię się, pies przecież rury z odkurzacza nie przytrzyma
Ja też rano machałam wałkiem, malowałam kuchnię, choć kawałek, aby zawiesić lustro, które też malowałam, bo nie ma gdzie nawet jedzenia zrobić!!
jakie kolory wybrałaś?

Kobitki ..Wy niemożliwe jesteście ... Dajcie no jednego pałerajda
Mala_Mi 17:59, 04 lut 2014

Zbyszek - u nas już +4... poleci śnieg, a potem byle nie powtórka z rozrywki..

Jola - niewiele widzę tego słoneczka... widzę wszędzie kurz... kwiatki powoli sie za to kąpią i sie cieszą.. woda z kranu, będą w kropki, ale to lepsze niż ten kurz.. A do gotowania masz melodię

Barbara - byłam, doradziłam.. ale z doradztwem estetycznym to u mnie nie halo..

Aneczka -

Irenka - mały podobny też do Ani to tak mieszanka, a wszyscy mamy podobny typ "urody". Rozumiesz mnie.. nie mam gdzie zrobić jedzenia czy kawy... koszmarek.. wiec chociaż nie skończone to sprzątam.. chłop mi lata z instalacjami i co chwila coś sobie przypomina.. teraz chce umieścić czujki przeciwpożarowe.. pożyteczne.. tylko dlaczego ona środku sufitu... jakby mało było dziadostwa co kawałek!!! Robota od d..y strony.. zamiast najpierw instalacje, to było ocieplanie i podłoga.. a teraz to wszytko do góry nogami idzie... Siedzę cicho.. tylko spokój może mnie uratować.

Gierczuś - z moim ostatnio pałerajdem.. to daleko byś nie ujechała.... ja więcej udaję że robię niż robię.. bo nie lubię robić aby robić.. a teraz tak to wygląda.... a ten grajdoł wokoło mnie do szewskiej pasji doprowadza.... jakbym na śmietniku żyła. A miało być tak szybko i fajnie...ha, ha, ha..... bo spręż był, jak mieli przyjechać goście.. goście pojechali i robota stoi. Chłopa nie pogoni, bo powie to se zrób sama.. i po dyskusji, wiec się nawet nie odzywam. I ćwiczę cierpliwość i opanowanie.... jak Mała Mi. Czekam kiedy złość ze mnie ujdzie....
Mala_Mi 18:02, 04 lut 2014

Liczę do dziesięciu.. to rzekomo pomaga.... idę polać ze ścierą.... bo zanim skończę, to już będzie od początku.... słoneczko dziś zaświeciło i tak pięknie było widać srebrne drobinki kurzu.... tak sobie latały, a we mnie złość wzbierała.... bo po cholerę to sprzątam jak jutro znów będzie podobnie....
Ale jak robię to sie nie denerwuję, bo skupiam sie nad tym co robię...
W ogrodzie jak coś sobie rozwalę, to zawsze mogę iść popatrzeć tam gdzie nie rozwalone.. a tu mam wszędzie bajzel........ moja cierpliwość na wyczerpaniu.. jeden, dwa, trzy, cztery....