Mala_Mi
21:00, 25 lut 2014

Madzia - nie ma sprawy
Mam już dzięki temu front robót przy rabacie różanej .. A tak swoja drogą nie dostałaś zakazu kontaktów ze mną 
Irenka - wcale nie szybko.. one tak jak krokusy zawsze..
Gierczuś - nie ma głupich pytań..zawsze to powtarzam, są tylko głupie odpowiedzi.. moje wszystkie róże bez wyjątku były kupowane z gołym korzeniem.... 100% moich róż to goły korzeń... i wszystkie kupowane wiosną.. Tak jakoś wyszło
Bogdzia - moje iryski w cieniu też sie zatrzymały w rozwoju... rok temu jak spadł śnieg to takie były 10.03.2013
A jak 8 kwietnia zaczął sie topić śnieg.. to pokazały sie takie
Mróz -20 i 4 tygodnie śneigu mialy w nosie
. Tak jak i krokusy na które spadnie śnieg 

Irenka - wcale nie szybko.. one tak jak krokusy zawsze..
Gierczuś - nie ma głupich pytań..zawsze to powtarzam, są tylko głupie odpowiedzi.. moje wszystkie róże bez wyjątku były kupowane z gołym korzeniem.... 100% moich róż to goły korzeń... i wszystkie kupowane wiosną.. Tak jakoś wyszło

Bogdzia - moje iryski w cieniu też sie zatrzymały w rozwoju... rok temu jak spadł śnieg to takie były 10.03.2013
A jak 8 kwietnia zaczął sie topić śnieg.. to pokazały sie takie