Aga z eleczki - wiem, że się witaliśmy i na kurtuazyjnej wizycie sie chyba skończyło

Ale wątków dużo, a doba 24 godziny ... ja nawet Ciebie od dawna nie podczytuję
W takim razie mus... nauczyć się sadzonkować róże NN.... ja z braku czasu nie bawię sie w takie zabawy... ale dostałam patyki hortki.. i synuś zapomniał zapytać sie teściowej gdzie góra , a gdzie dół.. ot i kłopot.. muszę zrobić doktorat..czy sie da poznać po pąkach
Celinka - super, że możesz w ogrodzie podziałać

Ja dziś też rozpoczęłam walk w ogrodzie

W lutym.. ale numer...
Ela Wielki Głód - rano wyszłam i uciekłam.. później sie ociepliło, ale i tak zmarzłam

I pracowałam na tempo....
Aneta - słoneczko wybrakowane.. zimne ...bleee.. i z powodu słoneczka tylko przymrozki.. ot.. i tak źle, a tak niedobrze..
Agata - ślicznota
Ewa z Wilczej - to świeże nasadzenia. tam dzie mam od kilku lat będzie ładnie.. ale mus poczekać, tam sie nie spieszą.. te na wystawie południowej.. i dość zacisznie..
Ania MOnte - 1 dzień słoneczka i kwitną, po południu już połowa kwitła

Ale czasu na aparat fot nie było..
Mirella - słoneczko mi wczoraj ktoś gwizdnął.. może to ten sam kradziej... a z różami to było tak... że ja ich nie lubię... tzn lubię ale u innych.... a u siebie nie... ale na mojej glinie na złość mi dobrze rosną.. jak babcia po śmierci każę sie jak ona rozsypać po rózgach... Ona była fanką róż.. i kazała się skremować i rozsypać... Wiec co patrze na róże to przypominam babcię.. jak cmentarz
Ewa Pszczółka - nie mam pojęcia jak sie ona nazywa, bo jak robiłam pierwsze zakupy...to uważałam za sukces zapamiętanie, że to róza
No to mamy podobny gust.. bo ani nie doceniłam uroku Pomponeli, a ni Pasteli.. zdecydowanie numer jedne u mnie to Graham, Pan Laing, Comte de Chambord (chociaż się pokłada), Bonica
A tu mam jeszcze takie foto... słaba jakość bo było późno i pochmurno jak robiłam zdjęcie.. róże w zapomnieniu, bo...za szklarnią.. ich urok podziwia sąsiadka.. ja je zobaczę, jak przejdę przez szklarnię.. i wyjdę przed drugie drzwi do nikąd

Ale coś z ramach rekompensaty za ustawienie szklani pod płotem sąsiadki.. .. I to tam gdzie ma wejście do domu....
A może specjalistki ustala co to za róża .. acha foto z połowy sierpnia.
I takie foto stare.. z 2011.. tu kolor bardziej realny.. bo tam taki mdły i bardzo różowy