Bogdzia - na glinie róże dobrze rosną.. jak będę jechać to ci mojej gliny do róż przywiozę

Mojej zasługi w tym zero.. no kupiłam... i posadziłam.. i na mszyce i skoczki rózane pryskam.. bo inaczej by je zżarło..
Aniu Montte - oj wybieram sie do Ciebie i wybieram. już sójkę przypominam... nie wyrabiam.. tylko listę w głowie układam gdzie chcę zajrzeć.. a ta lista coraz dłuższa

Star P. dokładnie to ten

I super, że jednak połączenie królowej z bylinami sie podoba... ale troszkę ja przytłaczają
Nostalgię kupowałam w Rosarium.. od pierwszego roku daje czadu

Nie mam czasu szukać ,ale kosztował coś koło 18-19zł. Róże chyba warto kupować w sprawdzonych źródłach.. to jak z perfumami.. lepiej mniej a dobre
Mhatildis - jedna róża mi się została.. muszę poszukać w zapiskach czy już komuś jej nie obiecałam.. gubię sie.. ale mam zadołowany krzak w warzywniaku

I to róża której nigdy nawet nie kopczykowałam

O miskancie-zebrinusie-małym pamiętam
Ciocia Gosia - ja mam glinę, a to dla róż służy... i koniec tajemnicy..
Kasik - jak przeczytasz ostanie 2 posty, to stwierdzisz, że mnie ilość postów też przeraża .. ale kocham forum .. i jakoś nie mogę sie skazać na odwyk.. pilnuję sie by już nigdize nie zaglądać poza ulubionymi, ale czasami nie wytrzymam ...
Ewa z Wilczej.. do Ciebie też idę jak do Ani MOnte.. a nawet dłużej

I właśnie mi mignął nowy avatar

Ja do ksiezyca nie powyję, bo pochmurno cały czas...
Agnieszka - może te liście nie nawoskowane, ale ciemniejsze niż u innych...
Alinka - też stwierdziłam że królowa potrzebuje czasu by pokazać kto tu rządzi.. i coraz piękniejsza.... ale do niej trzeba czasu... a Pan Lang.. polecam.. cudny jest.. ale trzeba podpierać.. stożek na 2 metry czy cos koło tego jest za mały na jego potrzeby...
Ula - kopiuj..warto
Mała Eleczka - witaj u mnie, bo znamy sie z widzenia,. ale w odwiedziny nie chodzimy.. muszę opanować sztukę rozmnażania i narobię Wam sadzonek

Chyba wszystkie róże w masie są ładne... teraz rosną w rządku ... jesienią jak brały sie za kwitnienie przesadziłam.. ale żyją wszystkie

Wybaczyły mi...
Mi też proszę wybaczyć uciekam do spania.... bo rano wstaję z problemami.. a ktoś powiedział, że na starość śpi się krócej.. faktem jest, że śpi sie gorzej, ale z miła chęcią dłużej
A moje nn tak rosły, ale dostały eksmisję

I to foto archiwalne ...