Aniu wiesz że ja się z tym twoim nowym wątkiem nie połapałam napisałam do ciebie w starym i zdziwiona że Ciebie ani widu ani słychu
Gratuluję jeszcze raz 1000 w starym i rozpoczęcia nowego wątku chociaż jak w takim tempie będziesz pędziła to zaraz będziemy gratulować kolejnego 1000
Teraz załapałam że na 1000 zakładamy nowy wątek ciemna masa ze mnie
Aniu, przyłączam się do ochów i achów nad Twoim zimowym ogrodem, alejka miodzio
Aniu,nocne zdjęcia Twojego ogrodu po prostu powalają na kolana.Ja już nie wiem czy wolę Twój ogród latem czy zimą,w dzień czy w nocy...Zawsze jest piękny.A skrzydlatych głodomorów masz sporo do wykarmienia
Kochani .. dziś dzień dla mnie był....no dobra wieczór..... wcześniej praca. a wieczorkiem fryzjer.. wreszcie jak biały człowiek .. i trochę ruchu przed nartami A teraz pora spać
Madżenka ćwiczy na korcie na jodze... przecież mnie zagoni na śmierć na klepkach... i Finka ....... wstyd mi wiec się ruszyłam.....
Maja, głodomorom dziś M znalazł jeszcze tańszy punkt dostawy dobra do jedzenia dla głodomorów.... mieli tylko w .....tonach.... ale sprzedali w workach ....