Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Martek 01:15, 07 gru 2012

Jakie to skomplikowane z tym ogrzewaniem...A gdzie wszelkie jakieś opary zimą uciekają ??? Nie trza komina nic,a nic ?Ja prosta kobita muszę mieć indywidualne,jasne odpowiedzi ...
betysia 06:37, 07 gru 2012

oj Anus....noz nie wiem na ktorego z twoich mikolajow sie zdecydowac ....
twoj widok za oknem pragnelabym miec choc 1 dzien w roku, na wigilie...i nic wiecej nie pragne....
a u mnie dziaij pada....znowu....
och nawet pogoda nie pomaga sil odzyskac wiec energi nabieram u Ciebie!!!!!!
Mala_Mi 07:44, 07 gru 2012

monteverde napisał(a)
Ho ho hooo! Jestem tańczący Święty Mikołaj i mam dla ciebie życzenie. Przeglądnij sobie moją wideo pocztówkę na

http://www.dancingsantacard.com/?santa=53086 Anuś , Marek również serdecznie pozdrawia siedzi koło mnie

Anuś, aleś wygimnastykowana A Mareczek przebrał się za łosia z dzwoneczkiem???
Pozdrawiam całą Waszą trójkę serdecznie i macham ogrodowiskowo...
Dopiero dziś poczytałam, bo uciekłam od komputra
Mala_Mi 07:46, 07 gru 2012

Krysiu, Weroniko, Aniu..... buziam Cieszę się, że jeszcze mogłam coś pokazać i dzięki temu jeszcze chwilkę było o czym poklikać na Forum..... i że się spodobało Ogólnie tę porę roku to ja jak miś.. bym najchętniej przespała....
Mala_Mi 07:52, 07 gru 2012

Martek napisał(a)
Jakie to skomplikowane z tym ogrzewaniem...A gdzie wszelkie jakieś opary zimą uciekają ??? Nie trza komina nic,a nic ?Ja prosta kobita muszę mieć indywidualne,jasne odpowiedzi ...

Martek trzeba coś i cuś..... ale ja się na tym za bardzo nie znam... wiem, że działa, wiem, że nie mam kaloryferów (które mnie denerwują, bo nijak się tego nie da zagospodarować ładnie) i wiem, że nie umiem tego obsługiwać... od tego jest M. Wiem też że dzięki temu rozwiązaniu latem mam klimatyzacje z jednej instalacji... Jednymi dziurami w suficie powietrze zimne lub ciepłe jest wdmuchiwane, a innymi wciągane.... M sam tę instalację robił.. wcześniej doktoryzując się na literaturze z internetu..... stwierdził, że sie nauczy i zrobi.... i zrobił
Mala_Mi 07:58, 07 gru 2012

betysia napisał(a)
oj Anus....noz nie wiem na ktorego z twoich mikolajow sie zdecydowac ....
twoj widok za oknem pragnelabym miec choc 1 dzien w roku, na wigilie...i nic wiecej nie pragne....
a u mnie dziaij pada....znowu....
och nawet pogoda nie pomaga sil odzyskac wiec energi nabieram u Ciebie!!!!!!

Magia świat jest właśnie w takich widokach... rok temu natura zrobiła psikusa i było zielono .... wiec już teraz trzeba ładować akumulatory.... jak na razie u nas biało.... i trochę prószy... u Ciebie deszcz, a u mnie śnieg..... Szczerze mówiąc wolę o tej porze roku śnieg niż deszcz......... zawsze jest nadzieja na poślizganie się na nartach, a i za oknem ładnie ....

Ale za to u Ciebie łagodniejszy klimat i ile więcej możliwości na posiadanie fajnych kwiatuchów Róże nie umarzną, lawenda....... a my się ciągle trzęsiemy co nam mróz zniszczy.....

Podsumowanie.... są plusy i minusy.. jak wszędzie.. miłego dzionka bo już pijątek......
hanka_andrus 08:02, 07 gru 2012

Pozdrawiam .....po przekątnej,temperatura za oknem różna..... u mnie w okolicach zera.
Ale pozdrowienia gorące ślę,żeby nie było,że nie!
Mala_Mi 11:03, 07 gru 2012

Hanuś.. u nas -1 , przestało prószyć i słonko nieśmiało wychyla się zza chmurek.. więc przesyłam i do Ciebie promyki słoneczka
Milka 11:16, 07 gru 2012

Aniu, wiesz, że nie pamiętałam, ze aż tyle liliowców masz!!! zazdraszczam,

u nas zima , że hej -6, a rano nawet -8, dużo śniegu, drogi do jazdy raczej kiepskie, trzeba uważać, ale ogólnie ładnie wszystko wygląda, bo i słońce świeci i tak się iskrzy wszystko; gorzej z odśnieżaniem, po pracy do łopaty i szufluję!

czemu łysa, tak krótko się wystrzygłaś??
vita 11:23, 07 gru 2012

Miłego dnia, niech lekka zima trzyma. U nas też prószy, na słońce raczej nie ma szans.
Nocne fotki wyszły ekstra, wykorzystaj pogodę i zrób więcej. Z przyjemnością się ogląda