Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 23:07, 03 kwi 2014

Agania napisał(a)
Konstancja Izabela rozbawia i zadziwia swoim słowem pisanym

Biegam za jej słowem pisanym.... i dziś co nie zajrzę tam Konstancja... a luj w bagażniku.. to już przejdzie do klasyki ogrodowiskowej..
Jutro szukam swego... co prawda nie wygląda jak model za 8000$.. bo i taki znalazłam.. ale .. w końcu płacimy za metkę

Agata.. do Ciebie też sie wybieram.. ale jakos nie wyrabiam..
zbigniew_gazda 09:11, 04 kwi 2014

Anula zwyoglądane ostatnie strony i przeczytane. Wszystko jak zwykle piękne. A podpory jak z litego pęta a nie rurki to będą się trzymać. O tekstach Izy nie wspomnę - tak je lubię czytać. Patrzyłem czy sfociłaś karmniki ale nie dojrzałem. Hejka.
anna_g 10:08, 04 kwi 2014

Się dzieje - w bagażniku luj za 8000 tys. i to $... no comment - nie ogarniam takiej kwoty za luja

Anek - skoro mam od tego roku 6 róż no to nie pozostało mi nic innego jak zakupić forsycję bo w końcu przecież muszę je wiosną ciąć... A to się nawet dobrze złożyło bo teść stwierdził że mu się ona bardzo podoba i zawsze była w ogrodzie to dlaczego teraz nie mogłoby być... mnie się ona nadal podoba bardzo tylko w momencie kwitnienia ale będe ciąć Wszak tylko krowa zdania nie zmienia a ja się nie poczuwam na wołowinę Pozdrawiam słonecznie i cieplutko na dobry dzionek.
Tusiala 10:08, 04 kwi 2014

Poszerzona rabata świetnie wygląda Kwitnące kępy szafirków i tulipanów bardzo efektowne. Te tulipany naprawdę szybko przyrastają. Cieszę się, że "moje" puszczają listka
Magda70 15:29, 04 kwi 2014

Hmm...obrazkowe przeleciałam...poczytałam u luju - luim...hmm..wiecie o co kaman...nie mam i mieć nie chcę i nie będę...
Joaska 19:26, 04 kwi 2014

Konstancja30 napisał(a)

Anek ... nie nooooooo ... w dwóch kolorach ... nie wykazał się luj przecież to musi pasować do koloru uchwytu w takich kombinerkach na przykład ... (płaskoszczepach znaczy) ... i cały wic w tym żeby kolorystycznie konweniowało bo fiesz te luje to one nie mają starych modeli ... to się podobno z pokolenia na pokolenie jak najznamienitsze dziedzictwo przekazuje ...

no i muszę jeszcze bo zobacz:
kombinerki - płaskoszczepy
carex - turzyca
stipa - ostnica (to poniedziałkowa eureka)
kosmos - odętek
Konstancja - Izabela ...
no czy nie można pojedynczo mianować ... przecież człowiek ma tylko jeden łeb ... no i jeszcze chciałby na nim loki mieć a mnie z tego fszystkiego to się włos prostuje ...

Już jakoś przeżyję zmianę walizeczki narzędziowej ... poszukam w szafie może jakieś cudo jeszcze znajdę
Joaska 19:30, 04 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Konstancja - Izabella hmm.. i tu dylemat .. jedno el czy dwa ??? Ale uruchomiłam dyżurnego neurona.. patrze powyżej.. jedno ..

Cały dzień rechoczę z luja.... nazwę przyswoiłam.. i jakiś model dostałam od bratowej.. Już trochę wyciorany.... ale oryginał.... muss wydrzeć z szafy... nawet przetarty.... i poplamiony, ale jak na luja przystało...... no leżę i kwiczę..

Anek, no mus luja z szafy wytargać , ja mojego z bagażnika/budowy i wio na spotkania towarzyskie
no nie no teraz to ja koniecznie tego mojego musze doprowadzić do stanu używalności, teraz aktualnie robi za pojemnik narzędzi budowlanych na budowie ... zostałam nieśmiało poinformowana przez Ema jak kazałam przytargać z bagażnika
Mala_Mi 20:06, 04 kwi 2014

Joaska napisał(a)

Anek, no mus luja z szafy wytargać , ja mojego z bagażnika/budowy i wio na spotkania towarzyskie
no nie no teraz to ja koniecznie tego mojego musze doprowadzić do stanu używalności, teraz aktualnie robi za pojemnik narzędzi budowlanych na budowie ... zostałam nieśmiało poinformowana przez Ema jak kazałam przytargać z bagażnika

W trosce o zdrowie Konstancji.. szukałam innego zastosowania... i niestety mój nie Luj.. a Gucio ... zrobiłam przymiarki na przydasia ogrodniczki... ale niestety test wypadł słabo bo sie narzędzia wysypywały.... ale do noszenia np nasionek.. czemu nie

Twórca Gucia nie przewidział takiego zastosowania

Mala_Mi 20:09, 04 kwi 2014

Magda70 napisał(a)
Hmm...obrazkowe przeleciałam...poczytałam u luju - luim...hmm..wiecie o co kaman...nie mam i mieć nie chcę i nie będę...

Po takiej profanacji.. to mi i Asi nawet nikt nie sprzeda ani Gucia ani Luja.. trudno.. obejdziemy sie..

Wpadłam na genialny pomysł przerobienia rabaty... i mam jeden bałagan... no nie wiem jak ja z tego wybrnę.... pokażę jak coś z tego wyjdzie..
Za to wiosna szaleje.. floksy szydlaste zaczynają.... no tego też jeszcze nie grali..

Juzia 20:13, 04 kwi 2014

Szalona!!!! :