Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

MagdalenaK8 21:05, 03 kwi 2014

Aniu piękne dalsze zdjęcia , morelowe tulipany słodkie są bardzo, zastanawiam się nad Twoimi nożycami ale czy ja będę umiała nimi ciąć ...
Muszę na pewno mieć akumulatorowe bo mam dużo bukszpanów. Napisz mi proszę na priv czy lekko chodzą i dobrze układają się w ręce...
Pozdrawiam
Mala_Mi 21:22, 03 kwi 2014

Joaska napisał(a)

Aniu tak sobie myślę że muszę sfocić tego jak mu tam Lcośtam w moim bagażniku, może ktoś zechcę ha ha ha ha tylko w czym ja moje rupiecie do samochodu będę wozić

Kupisz sobie nową.. ja się nie znam.. i to może być model przestarzały bo zeszłoroczny... ale kosztuje tylko 5800 dolców.. narzędzia będą miały odpowiednie opakowanie
może być taka.. i w dwóch kolorach
Bogdzia 21:28, 03 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

A ja w zeszłym roku wydarłam siewki spod matecznej rośliny.. i wsadziłam na rabatę... myślałam, że padną, a żyją i mają sie dobrze

Jak sie wsadzi w doniczki to lepiej rosna i w przyszłym roku już kwitną a te z rabat dlużej dorastają.
Konstancja30 21:57, 03 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Kupisz sobie nową.. ja się nie znam.. i to może być model przestarzały bo zeszłoroczny... ale kosztuje tylko 5800 dolców.. narzędzia będą miały odpowiednie opakowanie
może być taka.. i w dwóch kolorach

Anek ... nie nooooooo ... w dwóch kolorach ... nie wykazał się luj przecież to musi pasować do koloru uchwytu w takich kombinerkach na przykład ... (płaskoszczepach znaczy) ... i cały wic w tym żeby kolorystycznie konweniowało bo fiesz te luje to one nie mają starych modeli ... to się podobno z pokolenia na pokolenie jak najznamienitsze dziedzictwo przekazuje ...

no i muszę jeszcze bo zobacz:
kombinerki - płaskoszczepy
carex - turzyca
stipa - ostnica (to poniedziałkowa eureka)
kosmos - odętek
Konstancja - Izabela ...
no czy nie można pojedynczo mianować ... przecież człowiek ma tylko jeden łeb ... no i jeszcze chciałby na nim loki mieć a mnie z tego fszystkiego to się włos prostuje ...
Agania 22:00, 03 kwi 2014

Martagony Bogdziowe piękne , tulipki, ach cudniaste takie mięsiste, w sam raz do z pałaszowania, aż mnie oki bolą, takie piękne
Agania 22:02, 03 kwi 2014

Konstancja Izabela rozbawia i zadziwia swoim słowem pisanym
elzbieta_g 22:02, 03 kwi 2014

Aniu czytam i ogląda od deski do deski nic nie piszu bo ja sierota... za bardzo się nie znam a głupio pisać to szkoda ...lepiej mądrze czytać wpis Izy bomba
Mala_Mi 22:42, 03 kwi 2014

Konstancja30 napisał(a)

Anek ... nie nooooooo ... w dwóch kolorach ... nie wykazał się luj przecież to musi pasować do koloru uchwytu w takich kombinerkach na przykład ... (płaskoszczepach znaczy) ... i cały wic w tym żeby kolorystycznie konweniowało bo fiesz te luje to one nie mają starych modeli ... to się podobno z pokolenia na pokolenie jak najznamienitsze dziedzictwo przekazuje ...

no i muszę jeszcze bo zobacz:
kombinerki - płaskoszczepy
carex - turzyca
stipa - ostnica (to poniedziałkowa eureka)
kosmos - odętek
Konstancja - Izabela ...
no czy nie można pojedynczo mianować ... przecież człowiek ma tylko jeden łeb ... no i jeszcze chciałby na nim loki mieć a mnie z tego fszystkiego to się włos prostuje ...

Konstancja - Izabella hmm.. i tu dylemat .. jedno el czy dwa ??? Ale uruchomiłam dyżurnego neurona.. patrze powyżej.. jedno ..

Cały dzień rechoczę z luja.... nazwę przyswoiłam.. i jakiś model dostałam od bratowej.. Już trochę wyciorany.... ale oryginał.... muss wydrzeć z szafy... nawet przetarty.... i poplamiony, ale jak na luja przystało...... no leżę i kwiczę..
Mala_Mi 22:46, 03 kwi 2014

elzbieta_g napisał(a)
Aniu czytam i ogląda od deski do deski nic nie piszu bo ja sierota... za bardzo się nie znam a głupio pisać to szkoda ...lepiej mądrze czytać wpis Izy bomba

lepiej mądrze czytać - dobre... a nawet powiem mądrze napisane... i wcale nie sierota..
Konstancja30 22:50, 03 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Konstancja - Izabella hmm.. i tu dylemat .. jedno el czy dwa ??? Ale uruchomiłam dyżurnego neurona.. patrze powyżej.. jedno ..

Cały dzień rechoczę z luja.... nazwę przyswoiłam.. i jakiś model dostałam od bratowej.. Już trochę wyciorany.... ale oryginał.... muss wydrzeć z szafy... nawet przetarty.... i poplamiony, ale jak na luja przystało...... no leżę i kwiczę..

tatuś był uprzejmy skromnie z jednym 'l" mnie zarejestrować na tym padole ... zatem jedno ...

Anek ja Ciem uprzedzam ... świat nie zniesie drugiego luja w bagażniku ... !!!