Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Madzenka 13:07, 05 kwi 2014

Kasik napisał(a)
Ania- ja to już się w ogóle nie odzywam.
Nie dość, że gonić robotę muszę- jestem za peletonem daleko -, to jeszcze wątki gonić musze, a ostatnio cofałam się kilka razy "w te i we w te " na Twoim szukając wyjaśnienia tego luja. Ale zabrzmiało I tak naprawdę to nie wiem czy dobrze rozumiem. - chyba pójdę przewietrzyć głowę - ale czy pomoże?

Musisz wpaść do Izy Konstancja30 aby początek dyskusji zrozumieć o. Luji
Kasik 13:29, 05 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)

Musisz wpaść do Izy Konstancja30 aby początek dyskusji zrozumieć o. Luji

Aaaa to wszystko tłumaczy. Znaczy się - mogłam nie zrozumieć.To dobrze, bo myślałam, że już muszę się za siebie brać- w sensie lekarza.

15:46, 05 kwi 2014
Aniu, przybyłam od Gabrysi z Ogrodu o Mocnych Nerwach i podziwiałam Twoją wiśnię Kiku coś tam... przepiękna. Można prosić o najnowsze fotki!
anna_g 16:03, 05 kwi 2014

Aniu dzięki za info o forsycji manem Maluch U mnie już posadzona forsycja marki forsycja Jak tylko powiedziałam, że ok i może być to już wczoraj teść zakupił Miała karteczkę z odmianą i ja tą karteczkę specjalnie odczepiłam, że wiedzieć co to za jedna no i na tym odczepieniu się kończy - dalej w sprawie karteczki czarna dziura.... Nigdzie nie ma Czyli znowu nie wiem co mam Znaczy siem mam forsycję

Ania - tak sie zastanawiam - wiem że magnolek się nie tnie - ale widziałaś jaka ta moja rachityczna i cienitutka jest ? co byłoby gdybym ją tak o 1/3 przycięła... ? wiesz może???

Zdjęcia z Guciem super Buźka
Mala_Mi 16:22, 05 kwi 2014

Kalamandyna napisał(a)
Aniu, przybyłam od Gabrysi z Ogrodu o Mocnych Nerwach i podziwiałam Twoją wiśnię Kiku coś tam... przepiękna. Można prosić o najnowsze fotki!

Moja kiku jeszcze nie kwitnie, ale całą w pąkach.. trochę ja przycinamy, ale w zasadzie to co przeszkadza w koszeniu...

Takie pączki dopiero ma..

A na wielkość taka... poprosiłam M by mi strzelił fotę..

Mala_Mi 16:26, 05 kwi 2014

Reszcie odpowiem wieczorkiem.. przyszłam zjeść talerz żurku nagotowanego skoro świt.. bo wiedziałam, że dziś będzie ciężko.. demoluję to co mi sie nie podoba.. dalej będzie brzydko, ale już mniej.. niestety do wykopywania bryły przekraczają nasze możliwości fizyczne i udaliśmy się do patentów.. lebiodka i drabina

Dowód..

Mam wykopane 4 powojniki, 3 woielkie pęcherznice, jaksieś inne rosłinki, dzielązan zadołowany w krzakach... hosta Irenki.... i gdzie to dać.. Boziu.... kiedy bedzie koniec tych demolek... i flanek prawych na lewą i odwrotnie.. jeszcze posadzić 2 serby i przesadzić wielkie ostrokrzewy.. jedne za wisienką rośnie i wchodzi w jej koronę..
16:34, 05 kwi 2014
Aniu, bardzo dziękuję za to szpecjal for mi Super, super, będzie ona i u mnie ojjj będzie Cudna jest! ;0
Mala_Mi 16:49, 05 kwi 2014

Mela, jak przemrozi paki to niestety nie kwitnie. Kwiynie tez kfotko, jak chlodno to dluzej. Ale ma ładny pokrój i fajnie się przebarwia jesienią. A teraz gonie do ogrodu.
MarekW 18:32, 05 kwi 2014

ależ nieustanne rewolucje u Ciebie Ja przy takiej pogodzie to nawet nosa nie wystawiłem na zewnątrz
agata19762 18:48, 05 kwi 2014

Aniu ale Ty masz siły !!!!!!!!!!!!!

wytropiłam kiku i u nas są
teraz tylko kasa ....( 100 zł sztuka ...to dużo czy mało w porównaniu do Rzeszowa ???? )