Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 13:09, 11 kwi 2014

GabiK napisał(a)
Aniu, a na cycki przy domu to się M. zgodził. Niekonsekwentny z tym cięciem.

Cycki wycięte bez przyzwolenia.. jak wszytko.. i mi się cycki nie podobają też Jak się nie odbudują w tym roku, to maja eksmisje na bank..
Ale cycki musiałam wyciąć, bo zarastały okno.. miało to być niskie i małe.. i było małe...

an_tre 13:14, 11 kwi 2014

błyskawicznie przeleciałam,
ciebie pod drzewem dojrzałam
przesyłam papaki
i...do roboty czas
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 13:29, 11 kwi 2014

Ależ dobra dostałaś, ciekawa jestem, gdzie upchasz
zbigniew_gazda 13:57, 11 kwi 2014

Też tu byłem. Wypasioną pakę dostałaś jak nie wiem co. Jest super bo nareszcie porządnie nawodniło rabatki. Pozdrawiam Aniu.
Urszulla 14:34, 11 kwi 2014

Mi się też Aniu Twój niski klonik podoba, bo nie zasłania dalszego widoku. jak dwóch do decydowania no to kłopot. Jakieś negocjacje wymyśl
malgorzata_s... 14:40, 11 kwi 2014

Paczka świetna Floksy dorodne Aniu masz rację kocisko z parapetów zrzuca i mnie wkurza. Rozbił żarówkę w lampce i świecznik i miseczkę Zgaga taka. A ptakow nie nosi bo mu dzwonek do obroży przypięłam buziam.
kasiek 15:08, 11 kwi 2014

Rany ale masz hektary trawnika o ogrodzie nie wspomnę.
Kiku - oszałamiajaca, też ją chciałam ale wygrał royal burgundy bo bardziej wrzecionowata. Będzie mi jednak brakować kiku - niestety takich hektarów ja jednak nie mam.
Ogladnełam teatr cieni - masz iskę w sobie kobieto, dzieci pewnie za toba przepadają
Uwazaj na kręgosłup, mam wrażenie że zmieniasz pół ogrodu
Enya73 15:49, 11 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Ja też tak często wysyłam W naszych ogrodach gdzie dużo i różnorodnie trudno sobie przypomnieć co to jest Sukces jak ustalimy wogle co to jest Dla mnie nie ma wielkiego znaczenia jaki kolor.. każdy fajny Floksów żółtych nie ma, wiec wpadki kolorystycznej nie będzie

A mówiłam, że mam ciężki dowcip Mnie to rozbawiło, że tak opisano przesyłkę, ale nie mam nic złego do samego tematu Oczywiście sama popieram wymianę zielonym i również to robię

Pozdrawiam serdecznie
Bogdzia 18:53, 11 kwi 2014

U mnie z eMem takie same negocjacje jak u Ciebie , dziś chciałam świerka wyrzucic a posadzic rh to u ogrodnika prawie wrzeszczal ze tylko mu drzewa wywalam I co z takim zrobic?Paczka od Ani lepsza niż prezent od Mikołaja ale ja też ostatnio paczkę dostałam a ile sadzenia było??????
Mala_Mi 19:26, 11 kwi 2014

Bogdzia - posadzone floksiki od Ani Zmarzłam jak diabli... bo jak zwykle poszłam ciupać tu tam..

Anita - dowcip dobry... i Ani opis też dobry.. ostatnio też wysyłałam i opisałam takie małe białe kwiatuszki...bo zapomnialam nazwy

Kasiek - Kiku coś tam rośnie duża i rozłożysta..... i do małego ogrodu nie polecam, bo nie zawsze kwitnie jak trzeba.. u mnie jak zakwitnie co drugi rok, to nie ma problemu, bo zawsze jest coś innego, a u Ciebie musi być coś co sie sprawdzi co roku.
A trawnik jest spory.. jest co kosić Kiedyś liczyłam ile ma arów.... ale więcej niż 10

Małgosiu - dzwonek na obroży to super patent A w domu trzeba na smyczy

Ula - te negocjacje to wnerwiają.. ja ciągle coś negocjuję... dziś przesadzenie Białoboka (nie wiem gdzie) , przesadzenie dwóch karagan i zabór odrobiny trawnika... i tak codziennie..

Zbyszek - aż za porządnie nawodniło.... woda na trawniku chlupie

Irenka - już upchnęłam... jak był wściekły róż to poszło na poszerzona rabatę, będzie widać kolor z domciu i tarasu, białą poszła koło rh.. bo tam miejsce było.. i biały tam pasuje.. do towarzystwa dostanie inne floksy, łososiowy poszedł w miejsce nachyłka co sie wysypał po zimie, a pozostałe do moich różowych floksów na wsiową, ale tu będzie jeszcze roszada.

Anuś - jeszcze raz dzięki. Lubię floksy bo pachną i długo kwitną
Jak jakiś ja mam ,a ty nie , to będziemy dzielić... niektóe mam malutkie, a niektóe kępki takie, że Tobie dam bez żalu
Na szybko takie wynalazłam..