Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mirka 14:25, 28 kwi 2014

Aniu tym w ziemi daj szansę się dobrze ukorzenić i rusz dopiero wiosną.Patyki w ziemi to zagadka puszczają listki potem więdną lub nie a potem puszczają od korzeni tak było u mnie trzeba cierpliwości ktoś u Ciebie o to pytał.Co do tych z wody to pokaż korzonki na foto
Mala_Mi 15:35, 28 kwi 2014

Mirka napisał(a)
Aniu tym w ziemi daj szansę się dobrze ukorzenić i rusz dopiero wiosną.Patyki w ziemi to zagadka puszczają listki potem więdną lub nie a potem puszczają od korzeni tak było u mnie trzeba cierpliwości ktoś u Ciebie o to pytał.Co do tych z wody to pokaż korzonki na foto

To foto z 15 kwietnia.. są ciut większe..

Mirka 16:19, 28 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

To foto z 15 kwietnia.. są ciut większe..

Aniu potrzymaj jeszcze w wodzie te korzonki są takie miękkie i połamią się jak wsadzisz i ugnieciesz ziemię
Moje takie same trzymam aż puszczą takie cienkie korzonki
gierczusia 16:54, 28 kwi 2014

Ooooo .. Ja nie wiedziałam ,że do wody też mogę ... A to już chyba w przyszłym roku

Ale dzięki za info
gierczusia 17:23, 28 kwi 2014

Parrocję sobie pooglądałam ... A ja własnie szukam mikro drzewa....
gierczusia 17:24, 28 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Paulina dzięki, że zaglądasz, chociaz ja nie zaglądam, ale .... nie wyrabiam ..buuu .... i bardzo mi przykro z tego powodu... teraz też na szybko odpisuję u siebie... a kiedy do Was?????

Aniu ... Noo my dla takich widoków strzymiemy ffszystko
zawitka 17:40, 28 kwi 2014

Aniu obejrzałam rekiny ---psia noga to naprawdę rekiny i co dalej????/Przepiękne tulipy te białe strzępiaste --cudo --------no i w ogóle ślicznie wszystko rośnie .Wyczytałam że też z rodkami będziez latać .Pozdrawiam
Justyna 18:23, 28 kwi 2014

Anka, zdjęcia coraz piękniejsze!
Adiantum stopowate uwielbiam. To przepiękna paproć. Rzadko pojawia się w ogrodach, a szkoda.
Mnie rozmnażanie bukietowych przez moczenie patyczków nie wyszło. Nie mam pojęcia od czego to zależy, że jednym wypuszczają korzonki, a drugim nie. Moje wypuściły liście, a potem uschły nie wypuszczając korzonków
Bardzo podoba mi się też Twoja żółta serduszka. Poluję na nią i nie mogę dostać.
Pozdrawiam pracusiu
Jag_58 18:49, 28 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Aga, dalii mam mało, kiedyś było więcej, ale nie mam piwnicy i nie mam gdzie ich trzymać.. zostawiłam tylko sobie wysokie pomarańczowe od mamy i jakieś tam. Trzymam w kotłowni, która jest ciepłą, jest małą i nic sie tam nie mieści, a mam tam składzik różnych innych rzeczy... a i tak wychodzi wielki karton
Sadzę co chwila gdzie indziej, ale u mnie nic stałego w ogrodzie nie ma. ... co roku są w innym miejscu, bo ciągle coś nie halo..
Jako, że w kotłowni jest ciepło.. to co miesiąc prysnę im wody do kartonu z konewki by miały trochę wilgoci..

Za to w tym roku zakwitną mi wisterie.. ale będzie kwiatów... zostały się dwie, a było ileś podejść... ten rok był warunkiem dla nich być albo nie byc..... i sie postarały

Po prostu czad

Ania nie wiem czy ten rok taki ale moja wisteria po 14 latach wreszcie ma mnóstwo kwiatów ,tak jak i u Ciebie ,cieszę sie jak głupia haha .......oj faktycznie będzie czaddddddddddddddddd
Madzenka 20:06, 28 kwi 2014

Parocja śliczna jest!