Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

alinak 00:17, 26 maj 2014

słyszałam , słyszałam ile taczek roślin wywiozłaś z ogrodu ....kazałaś pomagać w upychaniu ....fszyssstko fiem ....
MarekW 00:26, 26 maj 2014

jak zawsze Ania jest niesamowita tyle energii jak wulkan Dobrze, że jesteś
Kasik 00:50, 26 maj 2014

Aniu - warto było jechać .... i ja się cieszę , że tak na żywo i , że przeczucie mnie nie myliło.....
Iskra z Ciebie niemożliwa. No i jaki spryt i w ogóle... Mam tylko nadzieje, że jeszcze się spotkamy.
Jeśli będziesz w naszych stronach, to z serca zapraszamy.

A i zdjątko zostawiam- pięknie nas ustawiłaś do wspólnego pozowania

barbara_kraj... 02:08, 26 maj 2014

Aniu, fajnie, że mogłyśmy sobie pogadać
Mariusz 06:55, 26 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Mariusz.. przesyłka od Bogdzi już u mnie

Z zaciekawieniem śledzę spotkanie, bardzo przyjemne relacje ... dziękuję Ci serdecznie za fatygę z przesyłką ... do Bogdzi wpadnę jak już upora się z mnóstwem wpisów swoich wielbicieli, do których ja również należę ... w zasadzie jak się patrzy na fotografie które wstawiacie, to mam wrażenie jakbym znał ją od lat.
Przyszedłem podziękować za transport przesyłki, a piszę o spotkaniu ... widzisz, siła wyższa . Odwdzięczę się stokrotnie, gdy dojdę do sił, będę czynił starania aby odwiedzić ogród Bogdzi.
W przyjaznym pięknie kwitną Twoje naparstnice i orliki ...
Mala_Mi 08:10, 26 maj 2014

Mariusz - wracaj do sił...czekam A rodonek będzie zadbany.... postaram sie jak tylko umiem najlepiej

Basiu - fajnie, fajnie, tylko dlaczego tak krótko??? Te spotkania maja jedną wielką wadę...są za krótkie. I szaleńców na zorganizowanie spotkań mało....wiec niedosyt jest ciągle.... i obejrzenie ogrodu Bogdzi to jedno, ale możliwość spotkania ludzi to drugie.. i sama nie wiem za co bardziej być wdzięczna Bogdzi.

Kasik - małe to zakompleksione i musi być widoczne Coś jak mały piesek, czym mniejszy tym bardziej hałaśliwy..

Marek - dzięki za komplement ....... ale ojciec zawsze mi mówił, że diabłu z patelni uciekłam... ale od Eli (Elizy) dostałam ślicznego aniołka z masy solnej... na drugi raz zamówiłam diabełka I licho mnie nosiło i mam wrażenie, że z nikim nie pogadałam.. i zastanawiam sie cały czas co ja tam robiłam na spotkaniu, że dzień zleciał, a ja mam same zaległosci w gadaniu.. I dlaczego mnie gardło boli od gadania????

Alinak - z Tobą też nie pogadałam..... ale obiecałaś przyjechać do mnie.. nadrobimy
Upchałam trochę dobra, jak zobaczyłam ile tego obiecałam zabrać na spotkanie to mi ręce opadły. Jak sobie to stało w ogrodzie tu i tam to nie było widać ile tego....

I tu dziękuję moim towarzyszkom podroży, że ze zrozumieniem do chabazi podeszły i jechały jak przysłowiowe śledzie w beczce. Ale te moje śledziki były tak wesołe, że droga minęła szybciutko... i nie mogłyśmy sie nagadać.. wiec na drugi raz możemy jechać i do Szczecina Pasażerki nie marudziły, wytrzymały, zagadywały, wiec nawet nie miałam czasu pomyśleć, że jestem ciut niewyspana Renia, Magda i Agata dziękuję wam za miły dzień A rekordem było..że Magda, zabrała od Bogdzi naparstnicę która oddałam do roślin do oddania w dobre ręce i nikt jej nie przygarnął.. ale za to ta naparstnice to będzie wyjątkowy egzemplarz... i najprawdopodobniej będzie śnieżno biała, bo to w tym rejonie kopana

zawitka 08:14, 26 maj 2014

OGRODOWISKOWA ISKRO szalejesz ale to fajnie bo takich ludzi teraz mało Uśmiechnąć się można do samego siebie Cudnie że się spotykacie i tyle radości Buziole i lecę dalej pooglądać
Mala_Mi 08:23, 26 maj 2014

Ciociu Gosiu - pranie na imprezie... to tylko mi się może przytrafić.. i te pranie zabrało mi godzinę...godzinę z tak krótkiego spotkania..
A teraz wyjaśnienie dla pozostałych co się mi przytrafiło...
Siadłam moimi czterema literami na konarze sosny.... jakbym była większa to moje cztery literki by sie nie zmieściły pod ten daszek z konarem.... a tak sobie przycupnęłam... i sie przykleiłam na amen... do żywicy.... potem przykleiły mi się do tego łapki.... Na szczęście wzięłam zapasowe spodnie... bo majtusie dało sie wysuszyć suszarką do włosów Bogdzi, a eMuś Bogdzi jak to facet techniczny posiadał na stanie różne rodzaje rozpuszczalników.. Jakby tego nie miał, to impreza dla mnie dobiegłaby w połowie do końca.... Zasmrodziłam Bogdzi łazienkę rozpuszczalnikami.... oj tylko mi się mogą przytrafić takie przygody..... ale się okleiłam w żywicy...masakra... ale rozpuszczalnik i suszarka do włosów mnie uratowały

Pamiątkowe zdjęcie pod Alfredem...

I mój Alfredzik dzidziuś..... mam nadzieję, że tak wielki nie urośnie...bo sie nie zmieści na rabacie.. rośnie sobie tu 4 lata.. wiec w tym tempie....za mego żywota chyba nie osiągnie monstrualnych rozmiarów . Ale tak czy siak, trzeba zedrzeć kostkę i powiększyć rabatę.... znów demolka w ogrodzie. Bo na razie jest do pół uda.... czy 1/200 tego co u Bogdzi

hanka_andrus 08:26, 26 maj 2014

Do tych komplementów uściski dołożę.
Mala_Mi 08:26, 26 maj 2014

Aniu Monte - tym razem nie będę pocieszać... powiem krótko.. żałuj.... bo spotkanie było pod hasłem Wielki Banana na Ryjoku... i Gierczuś niech też żałuje... CFH niech sie schowa przy tej imprezie Ciekawe jakie hasło ma Gierczuś po swojemu na odwrotność banana?

I mam foto w cudownym oknie

Edit, bo zapomniałam o bezku napisać..
Palbina nie posiadam. Miss Kim mam i ma wielkość już ponad 1,5 metra.. i w tym roku odmówił współpracy i raczy nie zakwitnąć jak trzeba... a ten mój co kupiłam to Lilak Anna Amhoff

I jeszcze raz edit... Miss Kim może jeszcze zakwitnie, bo w zeszłym roku kwitł na przełomie maja i czerwca.. foto z zeszłego roku