Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 22:35, 27 maj 2014

eliza3 napisał(a)
Aniu, miło Cię było poznać i pośmiać się z Tobą. Mam nadzieję na kolejne spotkania, bo Twoja energia udziela się wszystkim
Przyjemnie pospacerować po Twoim ogrodzie, dawno nie byłam, a przecież jest taki piękny. Jesteś dla mnie królową bylin
Buziaki.

Jaka ze mnie królowa ??? Ale Ty dziewczyna od juki.. i jak dziś na swoją patrzyłam to mówiłam Eliza zakwitnie pierwszy raz..
I jesteś dziewczyna od aniołków ... pora na diabliki
I dla ciebie kwiatki żurawkowe... żurawki = opuchlaki.. kurde, ale lubię żurawki i lubię ich kwiatki...

Mala_Mi 22:38, 27 maj 2014

agata19762 napisał(a)
Aniu u mnie bez deszczu....postraszyło i tyle
biegałam wieczorem z wodą ...

kolejny wyjazd ???.....fajnie
super są takie spotkania ....odskocznia od codzienności, problemów i zmartwień

a co najważniejsze !!!!!!!!!!

czas baaaaaaaaaaardzo mile spędzony w wyśmienitym gronie ogrodowych zapaleńców

Kochana, zabieram Was wszędzie z sobą I nie ma opcji ,że nie jadę.. patrz podejście Anity

Najprawdopodobniej za tydzień sie pojawimy u Ciebie Bo pierwsza sobota niech sie rodzinka oswaja z innymi pensjonariuszami I mam w sobotę gości, wiec nie pojadę do nich .. . Będę dzwonić ..
malgorzata_s... 22:38, 27 maj 2014

Aniu u mnie co chwilkę leje. Nawet plewić się nie da bo błoto Tulipany znów zgniją w mojej glinie
A u ciebie pięknie że nawet tenbasennie przeszkadza Buziam
Mala_Mi 22:40, 27 maj 2014

ana_art napisał(a)
Aniu nie fochaj się
ja obiecuję że Cię odwiedzę w pierwszym tygodniu sierpnia i kawkę z miłą chęcią wypiję, chłopakom wystarczy woda hahahah.
Róże dadzą popis, wiedzą że muszą pięknie i długo kwitnąć bo przyjedzie Pani z telewizorni...

Tofam Cię i Twoich chłopaków... i pamiętaj .. popas u mnie Pierwszy tydzień sierpnia.. czyli spotkanie 2 lata po spotkaniu ogrodowiska Szkoda, że nie było cie pierwszy raz...
Mala_Mi 22:42, 27 maj 2014

Sebek napisał(a)
Busz, że aż miło patrzeć Na swojej bylinówce też mam busz, ale mam zostawione strategiczne miejsca, gdzie mogę stanąć i wyrwać chwasty Oczywiście jedną nogą, bo na dwie nogi to już by było marnotrawstwo miejsca - i też bym się musiał spowiadać

Szkoda, że Cie nie było u Bogdzi....
Masz długie wakacje... rozplanowałeś je ??? Wiesz co mam w głowie ...
Mala_Mi 22:44, 27 maj 2014

malkul napisał(a)
Anno- jak mozna mieć taką wielką chohlą? no siem pytam?!

Malkul.. pisałam, że tylko 2 chochle rosna bez problemu Nickolas i macra aureola

2 lata i kępisko ogromne... już podzieliłam..

butterfly 22:45, 27 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
stipa którą dostałam w zeszłym roku od Motylka.. widać.. i na każdym jest piękna.. Motylku widzisz jaka ładna. wyhodowana przez Motylka z nasionek

ładna, ładna pewnie że ładna - moja tez taka, chociaz powiedziałabym że twoja wyższa
Pieknie je wyeksponowałaś
agata19762 22:47, 27 maj 2014

jutro pomacham Ci przez szybkę autobusu

jadę z Kubusiem do Heliosa ...
Konstancja30 22:53, 27 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Anek to bodziszek ? ...

w kwestii ilości zdjęć ... nie ma za dużo ... mogę się zastanowić nad zbyt mało ... ewentualnie

poproszę o makro ... i perspektywę ... wiesz taką jak to ten pan ją okreslił ??? kilka lat myslałam jak nazwać co czuję i nie wymysliłam a tu masz ! ... facet sobie od niechcenia palnał dokładnie w sedno ... możesz mi to nazwać ?

buźka

Anek dumnam z tego co napisałaś u mnie ...
Mala_Mi 22:54, 27 maj 2014

Kasik napisał(a)
Aniu widziałam u Ciebie różyczkę de Chambord. Mam ją od tego roku, ale pączki ma malusieńkie. Może dlatego ,ze taki to przedszkolak - nie mam pojęcia.
Powiedz jaki u Ciebie jest duży kwiat, bo zbliżenie nie oddaje.

Kwiatki piękne, ten powojnik i róża- to na pewno nie jest mezalians- obrazek jak z obrazka

A w takim baseniku fajnie się latem pochlapać.

Kasiu, moja posadzona w 2012 roku... są wielkie, kwiat też dość duży... a nawet za duży do wiotkich gałązek.. i ma tendencje do pokładania sie.. trzeba podpory dawać.. bo stosunek kwiatu do grubości gałązek jest dość marny... ale pachnie bosko To zdrowa róża ... tylko się pokłada, aż do ziemi bez podpory