Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

AgnieszkaW 19:22, 01 cze 2014

Znów nadrobiłam u Ciebie Różankę będziesz porządkować? W sumie chyba masz rację... Cmokam niedzielnie
Mala_Mi 19:23, 01 cze 2014

Sebek napisał(a)
Jak patrzę ja Twoje obwódki bukszpanowe to z zachwytu wychodzę z siebie i staję obok Strasznie szybko urosły! I różanka dzięki nim na prawdę wyglądają dużo lepiej, ale zmiany które szykujesz podobywują mi się Wg mnie rabata w L ma sens

Tylko co na to mój M???? Do przyszłego roku cicho sza..... musi zatęsknić za jakaś rewolucją
Ta do poszerzenia i ro w najbliższym wolnym czasie, bo róże atakują eMusia przy koszeniu, a one dopiero zaczynają rosnąc po zeszłorocznym przesadzeniu..

Mala_Mi 19:27, 01 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Nawet nie wiedziałam, że u Bogdzi Twoje jeżówki do rozdania były...
Łubin na razie się podniósł, pewnie miałby większe szanse, gdybym mogła codziennie podlewać...
Chodź do mnie na róże, właśnie zaczęły

Zaraz będę deptać u Was.. i nosa wtykać w Twoje róże.. a na razie pokażę swoje .... oj dobry rok dla róż (a nawet już drugi).. pomijając różne robactwo..
Porosły w ciągu dwóch lat wielkie krzewy...
Jak na 2 letnie krzaki sadzone w 2012 roku z gołym korzeniem, to chyba im u mnie dobrze?
Graham Thomas....

Jeden krzaczek 2 letni... eksmisja na bank... cały widok z tarasu zasłoniła..

Mala_Mi 19:32, 01 cze 2014

Konstancja30 napisał(a)

ptaszki ... nom ptaszki ptaszkami ale ten krajobraz w tle ... !!! ... berberys i hakone też som ok ...

różanka fakt igły się nie da wcisnąć (choć u Ciebie to in plus jak zwykle ... i ma to urok ) ... cóż Kazek wyjścia nie ma ... czeba upierdutać kawał trawnika i już ... nikt nie mówił, że będzie lekko ale spójrz na to z innej strony ... zawsze to więcej plewienia dla Małej a mniej koszenia dla Ciebie ... bo ja siem tu osobiście do kazimierza zwracam

no ewentualnie to ja mogę przygarnąć to co stanowi problemik ... wszak gdyby Anek po kraju roślinek nie rozrzucała to ja bym miała ogród tak jak ten nasz rodak by się najadł )))) ten to co pod wiezą Eiffla prawie po francusku obiadek zamawiał ...

w kwestii koszenia natomiast to wczoraj miałam debiut ... ale to już u siebie opisze bo wierzcie mi jest co ... powiem tylko z tym koszeniem to to nie jest takie łatwe jak wygląda !!!

Pozwolę sobie na razie nie denerwować ślubnego... bo mi na zawał zejdzie.. obiecałam jeszcze 4 cisy przesadzić i koniec......

A to ptasie przedszkole przy ciurkadełku.. foto z okna wiec kiepskie.. a ile tego na trawniku..... mam nadzieję, że mi nie tylko dżdżownice wpierniczają..

I malutki Mrs John Laing, a jeszcze rośnie.... Królowa Szwecji też jest wyższa ode mnie... reszta może też niczego sobie, ale leży..... leży i nie stoi.. taki typ..

Mala_Mi 19:35, 01 cze 2014

ewa004 napisał(a)
Aniu u Ciebie nawet ten busz jest piękny
Pozdrawiam

Agent Ewa powiedziała .... a u siebie busz wyciepała..

Dla agentki ponownie wstawiam królową.. i myślę ,ze jeszcze tak kilka razy ja pokażę..w nogach jest upierdutana na nisko Pastella (zapomniałam, że to ona a nie Bonica..... zauważyłam po cieciu....

No jak się nie zachwycać

Mala_Mi 19:41, 01 cze 2014

Kasiek napisał(a)
Anius oklamalam Cie....upierdutaj mnie juz teraz i przy samej dupince...
Moja Katalpa ma 4 metry....a pisalam ze cos okolo 2 ...Nie wiem czy osleplam czy pomylili zamowienie ja pierdziu....nie dosc ze bede skrocona o glowe przez Ciebie...to jeszcze musze sie jakos wytlumaczyc sasiadowi, ze potrzebuje jego ogrod....na moja katalpe... Dlugo szukalam drzewa dla mojego potffora, cienia w ktorym moglby sie schronic przed sloncem...i dzieki Tobie, mam
Aniu, dziekuje teraz tak szczerze, ze pieknie pokazalas to drzewo, teraz bede miala kawalek Ciebie na bawarskiej ziemi....Katalpa Anna brzmi dumnie-nie sadzisz? Dziekuje...

Jak ma 4 to lepiej bo od razu będzie większa... i mam nadzieję, że Aurea i szczepiona, bo te rosną pięknie, a reszta to taka rosochata
Ja jestem zachwycona katalpą i nikt mi nie powie, że to brzydkie czy grymaśne drzewo.. przeżyło kilka wichur.. połamało inne drzewa a ona stoi.. ale faktem jest , że ma trochę osłony z jodeł.. ale już mus ja przycinać , bo kolejnej wichury z taka koroną nie przeżyje.. i potem te kwiaty..... storczyki na drzewie.. a potem te fasolki...a i jak Muminek podrośnie to super drzewo do zabawy z powodu poziomych gałęzi..

I dziękuję za nazwę .. teraz to już musi rosnąć.. zaraz lecę ja pooglądać... trzeba ochrzcić wirtualnie Acha... katalpy nie lubią komary... i chyba faktycznie, bo robiłam testy czy pod nią gryzą... a był rok komarowy... w tym roku tfu, tfu tfu... ani jednego nie widziałam..

Mala_Mi 19:42, 01 cze 2014

paulina_weron_niemiec napisał(a)

Nie uraziłaś rozumiem jak najbardziej zlot to zlot a nie pilnowanie dzieci

Pracuj na eMusiem... teraz jego dyżur

Edit.. dam Ci też jakiego kwiatka wirtualnego.. jak przyjedziesz to też coś ukopię realnego ....

I zapomniałam napisać, że masz teraz piękny awatar.. to Ty?

I jakiś busz

Urszulla 19:42, 01 cze 2014

Aniu,Paschmina mnie zachwyca (napisz na PW gdzie ją kupowałaś, dzięki)
Qeen to ta najwyższa pośrodku rabaty,
a gdzie te niskie Bonica

malgorzata_s... 19:55, 01 cze 2014

Anuś pozachwycałam się buszem twoim i różami przecudnej urody Mnie róże stanowczo nie lubią niestety. No i sprawozdanie : Była u mnie Ania i zdążyłam okosić i trochę kanty zrobić i leje parę razy dziennie, to tyle. Buziam
Mala_Mi 19:58, 01 cze 2014

Urszulla napisał(a)

Aniu,Paschmina mnie zachwyca (napisz na PW gdzie ją kupowałaś, dzięki)
Qeen to ta najwyższa pośrodku rabaty,
a gdzie te niskie Bonica

Paschminy nie mam...

A na rabacie jest taki zestaw..