Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 11:33, 01 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Przydalyby się stożki ciwoe, bukszpanowe lub w ostateczności ligustrowe lub bukowe do róż trochę musisz je przerzedzić, wyjdą ci ze dwie rabaty

I tu pies pogrzebany.... gdzie druga rabata, bo u sąsiada nie chcę...... stożki też odpadają, muszę kupić totka Ostatnio nikt nie wygrał..... mam szansę..
A to odnowiona bylinówka Na razie gra..

Mala_Mi 11:43, 01 cze 2014

paulina_weron_niemiec napisał(a)
Paulina - a coś myślę...... że może 21.. ale to jeszcze myślę i nie na 100%, ale orientuje sie , kto z Podkarpacia by miał ochotę sie spotkać... tyś też prawie Podkarpacie

Tak prawie 15 min mam hihi chętnie bym przyjechała ale nie wiem czy mnie eMek puści, jak już to pewno z nim i z dziećmi hihi, lub lepszy myk aby miał spokój bym sobie dzieciaczki wzięła.

Tym razem mówię dzieciaczkom nie... z powodu oczka, psa...... nie jestem w stanie zagwarantować bezpieczeństwa, a wiem jak wygląda zlot zakręconych ogrodomaniaków.... dzieci mogą gdzieś umknąć uwadze.

Mój pies nie wychowywał sie z dziećmi... źle reaguje na bieganie, krzyki....a wazy 45 kg... wiec możę nie ugryzie, ale wystarczy że pobiegnie uspokajać...

Oczko ma nieutwardzony brzeg i kamienie są luzem, dzieci ciągnie do oczka i do ryb.... przejście jest bardzo wąskie.. łatwo wpaść, a brzegi strome, a oczko głębokie......

Z dziećmi zapraszam na indywidualne spotkania, ale na pewno nie na zlot.. no i jak powiem jednej że z dziećmi to i druga trzecia ,czwarta też.. wiec sprawiedliwie .... spotkanie bez dzieci. Któe bardzo lubię... ale nie tym razem i nie w tych okolicznościach przyrody..

Mam nadzieję, że nie obraziłam nikogo... jeżeli uraziłam to już nie mój problem.
Sebek 11:47, 01 cze 2014

Jak patrzę ja Twoje obwódki bukszpanowe to z zachwytu wychodzę z siebie i staję obok Strasznie szybko urosły! I różanka dzięki nim na prawdę wyglądają dużo lepiej, ale zmiany które szykujesz podobywują mi się Wg mnie rabata w L ma sens
Kindzia 11:51, 01 cze 2014

Nawet nie wiedziałam, że u Bogdzi Twoje jeżówki do rozdania były...
Łubin na razie się podniósł, pewnie miałby większe szanse, gdybym mogła codziennie podlewać...
Chodź do mnie na róże, właśnie zaczęły
Konstancja30 11:52, 01 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Bogdzia
A takich dzieciaczków na trawniku mam duuuuużo, M sie śmieje, że przedszkole i żłobek ptasi mamy

ptaszki ... nom ptaszki ptaszkami ale ten krajobraz w tle ... !!! ... berberys i hakone też som ok ...

różanka fakt igły się nie da wcisnąć (choć u Ciebie to in plus jak zwykle ... i ma to urok ) ... cóż Kazek wyjścia nie ma ... czeba upierdutać kawał trawnika i już ... nikt nie mówił, że będzie lekko ale spójrz na to z innej strony ... zawsze to więcej plewienia dla Małej a mniej koszenia dla Ciebie ... bo ja siem tu osobiście do kazimierza zwracam

no ewentualnie to ja mogę przygarnąć to co stanowi problemik ... wszak gdyby Anek po kraju roślinek nie rozrzucała to ja bym miała ogród tak jak ten nasz rodak by się najadł )))) ten to co pod wiezą Eiffla prawie po francusku obiadek zamawiał ...

w kwestii koszenia natomiast to wczoraj miałam debiut ... ale to już u siebie opisze bo wierzcie mi jest co ... powiem tylko z tym koszeniem to to nie jest takie łatwe jak wygląda !!!
ewa004 12:01, 01 cze 2014

Aniu u Ciebie nawet ten busz jest piękny
Pozdrawiam
Kasiek 15:08, 01 cze 2014

Anius oklamalam Cie....upierdutaj mnie juz teraz i przy samej dupince...
Moja Katalpa ma 4 metry....a pisalam ze cos okolo 2 ...Nie wiem czy osleplam czy pomylili zamowienie ja pierdziu....nie dosc ze bede skrocona o glowe przez Ciebie...to jeszcze musze sie jakos wytlumaczyc sasiadowi, ze potrzebuje jego ogrod....na moja katalpe... Dlugo szukalam drzewa dla mojego potffora, cienia w ktorym moglby sie schronic przed sloncem...i dzieki Tobie, mam
Aniu, dziekuje teraz tak szczerze, ze pieknie pokazalas to drzewo, teraz bede miala kawalek Ciebie na bawarskiej ziemi....Katalpa Anna brzmi dumnie-nie sadzisz? Dziekuje...
Kasiek 15:12, 01 cze 2014

Nie musisz lamac nog biegnac do mnie na fote...bedzie dopiero wieczorem Buziolam
paulina_wero... 16:55, 01 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Tym razem mówię dzieciaczkom nie... z powodu oczka, psa...... nie jestem w stanie zagwarantować bezpieczeństwa, a wiem jak wygląda zlot zakręconych ogrodomaniaków.... dzieci mogą gdzieś umknąć uwadze.

Mój pies nie wychowywał sie z dziećmi... źle reaguje na bieganie, krzyki....a wazy 45 kg... wiec możę nie ugryzie, ale wystarczy że pobiegnie uspokajać...

Oczko ma nieutwardzony brzeg i kamienie są luzem, dzieci ciągnie do oczka i do ryb.... przejście jest bardzo wąskie.. łatwo wpaść, a brzegi strome, a oczko głębokie......

Z dziećmi zapraszam na indywidualne spotkania, ale na pewno nie na zlot.. no i jak powiem jednej że z dziećmi to i druga trzecia ,czwarta też.. wiec sprawiedliwie .... spotkanie bez dzieci. Któe bardzo lubię... ale nie tym razem i nie w tych okolicznościach przyrody..

Mam nadzieję, że nie obraziłam nikogo... jeżeli uraziłam to już nie mój problem.

Nie uraziłaś rozumiem jak najbardziej zlot to zlot a nie pilnowanie dzieci
Mathildis 19:01, 01 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Bogdzia.. uciekam świętować Ty już też na pewno świętujesz

A takich dzieciaczków na trawniku mam duuuuużo, M sie śmieje, że przedszkole i żłobek ptasi mamy

Aniu i znów tak mimowoli trafiasz z tym zdjęciem do moich inspiracji....