Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 23:51, 12 cze 2014

Dziękuję za gościom za wizytę.. ale podziękowanie grupowe.. odp. na pytania u zainteresowanych..

Na dobranoc... wiąz.. wreszcie osiągnął poziom ziemi I to na trzeżwo

I miła sytuacja w sklepie .. Pani mnie zna z Forum które podczytuje.. dostałam zniżkę Dziękuję Pani serdecznie
justyna_lech 01:26, 13 cze 2014

Nie ma za co. Życzę sobie więcej takich pogodnych i sympatycznych klientów jak Pani. Pozdrawiam serdecznie
Madziarzeszow 07:30, 13 cze 2014

Wszystko piękne , jak zawsze , ale ta stipa nie daję mi żyć , choroba uleczalna tylko jednym lekarstwem
agniecha973 07:47, 13 cze 2014

Ania, ja znam (z angielskich programów ogrodniczych) sposób (teoretycznie) na oczyszczenie wody w stawie bez filtra, tylko w dzisiejszych czasach łatwiej kupić filtr niż zdobyć słomę jęczmienną, bo tylko ta jest potrzebna. Czyli tak - słoma jęczmienna upchana na przykład do starych rajstop, do tego kamień, żeby zatonęło i to wszystko na sznurku, żeby nie trzeba było nurkować po wyłowienie. Tylko nie wolno przesadzić z ilością jeśli są ryby - na 10m2 stawu 100g słomy, wtedy jest bezpiecznie dla fiordów.
Pewnie są małe szanse, ze skorzystasz, ale co mi tam.
Oddaj Muminka na dzień, co?
Kasial 09:27, 13 cze 2014

Dzięki za wskazówki. Dzisiaj wytoczę cięższe działo
Kłaniam się nisko po samo... sklepisko.
Gabriela 09:45, 13 cze 2014

agniecha973 napisał(a)
Ania, ja znam (z angielskich programów ogrodniczych) sposób (teoretycznie) na oczyszczenie wody w stawie bez filtra, tylko w dzisiejszych czasach łatwiej kupić filtr niż zdobyć słomę jęczmienną, bo tylko ta jest potrzebna. Czyli tak - słoma jęczmienna upchana na przykład do starych rajstop, do tego kamień, żeby zatonęło i to wszystko na sznurku, żeby nie trzeba było nurkować po wyłowienie. Tylko nie wolno przesadzić z ilością jeśli są ryby - na 10m2 stawu 100g słomy, wtedy jest bezpiecznie dla fiordów.
Pewnie są małe szanse, ze skorzystasz, ale co mi tam.
Oddaj Muminka na dzień, co?

A ja słyszałam też o słomie owsianej, co szkodzi spróbować. Dawno temu Pszczółka też o tym pisała i nawet wstawiła zdjęcia, tu są: https://www.ogrodowisko.pl/watek/1164-sizergh-castle-and-garden-w-cumbriipolnocna-anglia
Widzę Ania że chyba odzwyczajasz się od forum, bo zdecydowanie łatwiej czytać Twój wątek.
Dzidziol słodki i coraz bardziej "życiowy".
Tusiala 11:45, 13 cze 2014

Czyli jednak warto się ujawnić na forum.... chociaz dla zniżek

BOBAS cudowny I pomyśleć, że jeszcze mój nie dawno nosił pieluszki DADA z lewkami
Sebek 12:06, 13 cze 2014

Wszystko cudne, ale ta stipa to jakiś abstrakt A miałem nic już nie kupować, ale jak??? Gdzie litość, a gdzie miłosierdzie?
agata19762 22:05, 13 cze 2014

Ania odliczam dni ...
fotki obejrzałam ...i wszystko przeczytałam ...
Kasiek 22:43, 13 cze 2014

Wdepnij na chwilke do mnie i luknij na porod