Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

eliza3 15:23, 25 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

A tak wyglądał nasz wyjazd do Vivy... wszyscy czekali, a ja postanoiwłąm przesadzić rododndrona Alfreda i ileś kulek... bo zmieniliśmy linię rabaty.... to jest piątek późne popołudnie... Prosze popatrzeć na komisję.. cioteczka zarządziła by obrócić o 90 stopni, wiec było przekopywanie. Ten rodek będzie super rósł, bo sadzony pod okiem Bogdzi Foto z komórki eMusia.. dzis wydarłąm od niego.

Pod takim nadzorem na pewno wszystko będzie pięknie rosło, bo szanowna komisja wyraźnie zadowolona ze swojej funkcji
Pozdrawiam wszystkich uczestników przesadzania
zbigniew_gazda 15:34, 25 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Biję się w piersi aż dudni.... faktycznie...

Ale nikt nie sfocił co mi sie wysiało przy ognisku pomiędzy kostką.. .... opowiadałam i pokazywałam ile tam jest gatunków i odmian... szczypior, pomidor, szałwia, dziewanna, kosmos, kleome, koper, naparstnica, werbena..... i nie Pamietam co jeszcze

Jak nie jak tak:

Luki 16:19, 25 cze 2014

No , a ja znalazłem pomidorka tylko nie pamiętam gdzie.
malgorzata_s... 16:51, 25 cze 2014

Ania jak widzisz wszystko obfocone Nic się nie ukryło przed naszymi aparatami
Jak przyjechałam do domu i weszłam do ogrodu to rence mi opadnęły. No jak żyć i jak dalej pracować na tych marnościach po widokach w twoim ogrodzie Rzucałam się ja bidna po tych rabatach. Ciełam, wyrywałam i wzdychając liczyłam chciejstwa i pilne potrzeby. Na szczęście pomieszania zmysłów nie dostałam i podobnie jak po powrocie od Bogdzi (chciałam wszystko wyrzucić i obsadzić rodkami) usiadłam opieprzyłam sama siebie (bo nikt się nie znalazł co by to uczynił) i mi przeszedło
Nie mogę mieć wszystkich cudnych ogrodów przecież ale mogę do nich skoknąć czasem Buziaczki Anek
JulkAd 17:42, 25 cze 2014

Aniu niby zakazy masz w tym swoim ogrodzie, a i tak nic nie umnęło czujnym oczom ogrodomaniaków...szałwia ślicznie wygląda zza tych bukszpanków
ana_art 18:14, 25 cze 2014

ach miałam spytać czy Alfred przesadzony i czy Bogdzia odbiór zrobiła
Urszulla 18:28, 25 cze 2014

Alfredzik musi teraz stanąć na wysokości zadania i rosnąć

samosiejki w kostce dorodne
barbara_kraj... 18:38, 25 cze 2014

Oglądam, oglądam i tylko wzdycham, ech
Madziarzeszow 19:50, 25 cze 2014

Aniu pozdrawiam , napisałam już na wątku spotkania swoje achy nad zdjęciami ze spotkania i ogrodu.
Wszystko piękne , a spotkanie cudne , tak strasznie żałuję ,że mnie nie było , ale to już Ci mówiłam przed spotkaniem
jotka 20:25, 25 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ania jak widzisz wszystko obfocone Nic się nie ukryło przed naszymi aparatami
Jak przyjechałam do domu i weszłam do ogrodu to rence mi opadnęły. No jak żyć i jak dalej pracować na tych marnościach po widokach w twoim ogrodzie Rzucałam się ja bidna po tych rabatach. Ciełam, wyrywałam i wzdychając liczyłam chciejstwa i pilne potrzeby. Na szczęście pomieszania zmysłów nie dostałam i podobnie jak po powrocie od Bogdzi (chciałam wszystko wyrzucić i obsadzić rodkami) usiadłam opieprzyłam sama siebie (bo nikt się nie znalazł co by to uczynił) i mi przeszedło
Nie mogę mieć wszystkich cudnych ogrodów przecież ale mogę do nich skoknąć czasem Buziaczki Anek

A ja odwrotnie. Po widokach w Ani w ogrodzie postanowiłam zachwycić Anię swoim ogrodem. Bo przecież przyjedzie w tym sezonie do nas na bank