Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Ta, zaraz PW.. ja chcę też poczytać .. proszę mi sie tu gościć i opowiadać o szkółce, roślinkach i takich tam... to konstruktywne opowieści..... bo ja też skanuję i skanuję... brakuje mi kogoś kto by pokazał pazurem. to be, to do duszy, a to przesadź bo wygląda jak wyrzut sumienia....
Dlatego na różne pomysły forumowe.. nawet jak piszę, że nie i sie nie da.. to zawsze ostro myślę... ale u mnie problem czego sie pozbyć by uzyskać miejsce.
Juzia i Tess - nie pomyliłyście wątków, weszłyście w trakcie dyskusji na temat Vernonii, której potrzebuję ,a nie ma gdzie kupić oraz dyskusji co mam posadzić przy krzewuszce Monet. Justyna zapamiętała, że kiedyś dano temu pisałam, że nie potrafię jej skomponować i dała pomysł, który fajny ale ja mam inny pomysł na świecznice.... i zrobiła sie dyskusja.. z której niegrzecznie uciekłam oglądać mecz.Ale jak nei kibicować jak graja nasi o mistrzostwo.. i w dodatku piątka to chłopaki z naszej rzeszowskiej Resovi