Mariusz - pokazywałeś kiedyś jak się to ci ponasiewało

Ja pielę jak podrośnie, łatwiej wyrywać
Bogdzia - Ty to jesteś prawdziwa ogrodniczka.. bo ja to sadzę , rośnie to dobrze, nie chce to .. miejsce na nowe

Lilie Antosia u mnie rosną najgorzej.. ale one lubią inne warunki niż wszystkie pozostałe lilie. Przy różach tylko są ładne. Chyba nie lubią tak ciężkiej gleby, nawet dodanie piasku nie rozluźni dobrze, bo ziemia po zaschnięciu zachowuje się jak cement z piaskiem... i też jest gleba zbita.
Karola -zimna nie lubię, wiec jak sie robi zimno to niechętnie wychodzę do ogrodu, wolę patrzeć przez szybę... ale aż pójdę sprawdzić czy moje Antosie sa zielone nad ziemią.
Sebek - ja nie przepadam za świętami, nie lubię tej krzątaniny przedświątecznej, szału w sklepach, gotowania i stawania na głowie, że trzeba się nastawić na przyjmowanie gości w atmosferze wyjątkowej bo świątecznej.. najchętniej uciekłabym gdzieś np na narty lub do ciepłych krajów.. i to byłyby prawdziwe święta. Wiec ja odliczam do wiosny już od pierwszych zimnych dni. Ze świąt to najbardziej lubię lampki w ogrodzie ... takie grizwoldowo

: Może być choinka w domu... nawet mogę ubierać, tylko szkoda, że potem muszę ją rozbierać.
No teraz podpadam tradycjonalistom

Jedynie Karola mnie chyba rozumie
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.