Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

beta 21:10, 30 lis 2014

cześć Aniu...u nas też przymroziło...nie lubię zimna...ciężko mi się przestawić bo ciepłym wrześniu i październiku...a święta, no cóż każdy lubi co innego...u mnie generalnie tradycyjnie, ale coraz częściej myślę o tym aby święta i nowy rok spędzić gdzieś...
pozdrawiam cieplutko i aby do wiosny
yolka 21:49, 30 lis 2014

Chylę głowę przed Twoim synem, widziałam na żywo, w tym i ub. r. w Przyjezierzu (15km od mnie były mistrzostwa w akrobacjach na wodzie. Niesamowite wrażenia. My z bratem i jego dziatwą to amatory z wioski, ot jest jezioro i motorówka to popróbowaliśmy. Ania czas na zmiany, Ja na sniegu nart popróbowałam w wieku 47 latek i nieżle mi idzie, zjeżdżam z obu Skrzycznych, Szymoszkowej, narazie w innych miejscach nie byłam ale będę, bo jak nie teraz to kiedy?
Mala_Mi 22:43, 30 lis 2014

yolka napisał(a)
Chylę głowę przed Twoim synem, widziałam na żywo, w tym i ub. r. w Przyjezierzu (15km od mnie były mistrzostwa w akrobacjach na wodzie. Niesamowite wrażenia. My z bratem i jego dziatwą to amatory z wioski, ot jest jezioro i motorówka to popróbowaliśmy. Ania czas na zmiany, Ja na sniegu nart popróbowałam w wieku 47 latek i nieżle mi idzie, zjeżdżam z obu Skrzycznych, Szymoszkowej, narazie w innych miejscach nie byłam ale będę, bo jak nie teraz to kiedy?

W takim razie musisz tu zajrzeć
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5075-iii-spotkanie-ogrodowiska-na-nartach?page=4

Na narty nigdy nie jest za późno Znam ludzi co uczyli się po 60-tce.. i jeżdża
yolka 22:47, 30 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)

W takim razie musisz tu zajrzeć
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5075-iii-spotkanie-ogrodowiska-na-nartach?page=4

Na narty nigdy nie jest za późno Znam ludzi co uczyli się po 60-tce.. i jeżdża

Juz tu byłam, tylko odwagi mi brakuje przed ludżmi gór, ale przemyslę
Mala_Mi 22:47, 30 lis 2014

Resztę zmarzluchów pozdrawiam Miło, że nie sama trzęsę sie z zimna. Bo jak razem dygoczemy to cieplej
Mala_Mi 22:54, 30 lis 2014

yolka napisał(a)

Juz tu byłam, tylko odwagi mi brakuje przed ludżmi gór, ale przemyslę

Jola, sporo osób przyjeżdża i wogle nie jeździ na nartach.. tylko towarzysko, cześć ma okazje dopiero spróbować, część próbuje a część trzyma miejsce w barze
Tak na marginesie i na ucho Ci powiem, że większość jeździ w stopniu wybitnie bardzo podstawowym na najłatwiejszych trasach. Jak zjeżdżasz z Szymoszkowej i Skrzycznego to nie masz sie czego wstydzić
Taki fajny sposób na skrócenie zimy i poznanie sie w realu.
ana_art 23:56, 30 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jola, sporo osób przyjeżdża i wogle nie jeździ na nartach.. tylko towarzysko, cześć ma okazje dopiero spróbować, część próbuje a część trzyma miejsce w barze
Tak na marginesie i na ucho Ci powiem, że większość jeździ w stopniu wybitnie bardzo podstawowym na najłatwiejszych trasach. Jak zjeżdżasz z Szymoszkowej i Skrzycznego to nie masz sie czego wstydzić
Taki fajny sposób na skrócenie zimy i poznanie sie w realu.
np ja.. byłam a nie jeżdżę wcale
yolka 07:50, 01 gru 2014

ana_art napisał(a)
np ja.. byłam a nie jeżdżę wcale

To mus popróbować
zawitka 08:26, 01 gru 2014

Aniu obejrzałam dokładnie Maję u Ciebie , jak zawsze jesteś uśmiechnięta i widać szczęście w Twoim pięknym ogrodzie .Przepraszam że dopiero teraz ale tyle tego jest ze nie ogarniam >A na szybko to zadne oglądanie Pozdrówka
Kindzia 09:06, 01 gru 2014

U nas też zimnica Aniu, na ocieplenie czekam, ma być od czwartku. Róże kopczykować będę i okna czas zacząć