Mala_Mi
19:00, 04 sty 2015

Viola - dziś zaszalałam na forum.... ale tydzień będziecie mieli wytchnienia.. od jutra biorę sie za inne obowiązki.
Leon - u Ciebie to się zrobiło pięknie i tak spektakularnie, a u mnie to takie korekty..
Łukasz - przyjaźnimy się z Bogdzią to i podobnie zrzędzimy
Super, że nie żałujesz przyjazdu do mnie 
Ela - też się cieszę
Mira - ja pelargonie zimuję, te od Agatki.. mam nadzieję, że znów się uda, bo mi pasują one. Na wszelki wypadek przechowuję wszystkie.. Trzymam kciuki za zdrówko
Próbuję uporządkować co kupiłam w tym roku, dostałam.. i zapisków brak.. a tak miałam się starać!!! Mało tego sużo nowych zniszczyłam jesienią jak wzięłam się za demolkę rabat. Małe było a ja zapomniałam co gdzie sadziłam...grrrrr.
Leon - u Ciebie to się zrobiło pięknie i tak spektakularnie, a u mnie to takie korekty..
Łukasz - przyjaźnimy się z Bogdzią to i podobnie zrzędzimy

Ela - też się cieszę

Mira - ja pelargonie zimuję, te od Agatki.. mam nadzieję, że znów się uda, bo mi pasują one. Na wszelki wypadek przechowuję wszystkie.. Trzymam kciuki za zdrówko