Pszczółka - gdzieś pisałam... ale nie pamiętam czy u siebie czy gdzie indziej.. i czy na pewno to wysłałam, bo potrafię napisać posta.. i nie wysłać
Odszukałam, wczoraj o 10 u siebie pisałam do Ciebie

Kopiuję nim nie zginie.
"Pszczółka - też piwonie wykonałam... Coral Sunset, Duchesse de Nemours, Do Tell i Róża Hansestadt Rostock . Róże powinne pasować do piwonii Coral Sunet. Do tego trawki (wiesz jakie ) i coś na granatowo-fioletowo.
Maję mogę teraz oglądać tylko w internecie Obejrzę na pewno"
Agania - też zaczynam ustawiać kuwety, ale od tego mam stryszek z dwoma okienkami, gdzie ustawiam to dobro co mnie zawsze denerwowało w pokoju. Storczyki muszą stać, a do tego ustawiałam siewki.. koszmar. Na razie mam trochę werben i dwie paletki z pelargoniami... wzięłam zaszczepki z zeszłorocznych i zeszłoroczne już wyciepałam ...szkoda miejsca zajmować.
Iwona - Wojsławice w planach, a co wyjdzie to się okaże.. plany dopasowuję do życia, a nie odwrotnie... ale mam nadzieję, że się uda... będę trąbić jak się wybierzemy

Fajnie byłoby się spotkać w większej grupie

Może jakaś miejscowa zapoda spotkanie ogólne. Ja nie podejmuję się, bo mam za daleko by na 100% powiedzieć, że będę.
Hogata - obudziłaś się za snu zimowego
Madzia - tak jak się umawiałyśmy jesienią na Wojsławice.. to dalej aktualne... dalej mam w planach .. jak się da to jedziemy z noclegiem.. na sobotę i niedzielę.. zrobimy objazd po ogrodach okolicznych, szkółkach i oczywiście liliowce

Zestaw ten sam... Bufetowa, Radyjko, Kierownica i Ty (możesz być od wizażu, warto dobrze wypaść)

Chociaż plan kilka ogrodów w 2 dni.... ambitnie
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.