Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 15:52, 17 sty 2013

Sylwio na razie to propozycje
Martek 15:56, 17 sty 2013

Pozdrawiam Aniu
Pszczelarnia 17:06, 17 sty 2013

No właśnie czytałam o tym praniu. I się zastanawiałąm, dlaczego jeszcze nie wstawione???? U Ciebie, u Konstancji, u Aliny????? Co to ma znaczyć? A ja już dziś prasuję. Ale wczoraj miałam za dnia labę, w nocy popracowałam.
Milka 17:15, 17 sty 2013

Pszczółko, boś ty organizacyjnie poustawiana i zarządzasz na medal
u mnie jedno zrobione, reszta czeka na weekend!
kasik778 17:27, 17 sty 2013

Aniu witam i pozdrawiam, zaległości u ciebie to nie mam zbytnio szans nadrobić

Ale oczywiście widziałam wasz taniec na stoku, szkoda, że taki krótki, he he

Za to przy ognisku poszalałyście, niczym jakiś zlot

Buziaki przesyłam
Syla 17:35, 17 sty 2013

asc napisał(a)
Sylwio na razie to propozycje

aaaa no to dobrze informowałam koleżanki
Gosiniak 18:18, 17 sty 2013

Aniu- słyszałam, że pranie czeka, niech czeka, z nami lepiej posiedź....heheh
Bogdzia 18:25, 17 sty 2013

Gdzie jest ten Chopok?Było coś o Wierchomli, czy to to samo?
Mala_Mi 20:03, 17 sty 2013

Z braku czasu odpowiadam hurtem..
Chopok czyli SKI Jasna jest na Słowacji....
Pranie musi Gosiu poczekać.. (ale dwie pralki wykonane i trzecia z garami też)..
Kasiu...to był prawdziwy zlot czarownic. brakowało tylko miotły..ale było superzasto i każdy niech żałuje kto nie był Filmiki trochę zniekształciły obraz wydarzeń..ale naprawdę było wesoło, Pszczółka i organizacyjnie jak przystało na Pszczółkę jest świetnie zorganizowana... tego nie odda ani film, ani fotki.. to trzeba przeżyć....... byłam 3 dni.. i to za mało by się nacieszyć sobą...... i nagadać ... i jeszcze na nartach pohasać... dziób mi się do dziś śmieje od ucha do ucha Gadałyśmy jak najęte..... takiego harmideru to ja w życiu nie pamiętam... i takiej eksplozji radości........ Nawiozły dziewczyny nalewek.. i nawet nie było kiedy go wypić i zjeść te wszystkie smakołyki...bo gadałyśmy, śpiewałyśmy... tańczyłyśmy..... Taaaak to był istny sabat
Irenko - nie da sie ukryć, że Pszczółka jest perfekcyjnie zorganizowana.... od swoich pszczółek musiała się nauczyć.... dywagacje, czy mieć kurki w ogrodzie czy nie mieć.. powinne zejść na dalszy plan..trzeba dywagować, czy mieć ule czy nie.. W moim wypadku to zdecydowanie lepiej zrobiłyby mi pszczółki... bo i bez kurek mam dość bałaganu w ogrodzie... ale takie swoje jajeczko .... no i dylemacik pozostał...
Marta... zaglądasz do mnie regularnie, a ja mogę się tylko bić w piersi..... nie wyrabiam zupełnie.. niczego się u Pszczółki nie nauczyłam... Trza zafundować sobie ule...... kwiatków mam dużo, to będą miały co jeść
eliza3 20:29, 17 sty 2013

Pozdrawiam serdecznie zapracowana kobitko.... ale Ty masz energii ... jeden wyjazd, drugi wyjazd, pracowanie, pranie, planowanie ... i co tam jeszcze... i na dodatek dylemacik do rozwiązania kurki, czy pszczółki... no, nie.... co Ty bierzesz??? Ja też chcę to samo