Anulek, to uwazaj na tej drodze, bo slisko jest jak cho...ra. A wariatow niestety nie brakuje. Wczoraj nas taki mijal - kierowca bombowca. Ze 140 po lodzie w lesie, gdzie wychodza sarny, dziki, lisy a nawet losie... Bez komentarza...
Sypie snieg, -10, juz tylko 1,5 miesiaca i wiosna
W marcu kulig wygląda już bardzo, bardzo mało realnie.... na wyciągach jak zima się nie poprawi to też trzeba szukać rejonów do jeżdżenia gdzieś wysoko w górach, bo na dole może być już zielono.......
Słowacy tacy sami ludzie.. i mówią podobnie jak my wiec nawet nie ma potrzeby silenia się na rozmowę po słowacku ..wiec można się dogadać na wszystko..... bo zawsze jest tylko kwestia za ile
Z wyjątkiem że u nich czerstwe to u nas świeże świeże.. i nie powinniśmy używać słowa "szukam" bo to u nich o seks zahacza....
Bociek wrócił.... uffffffff ...całe szczęście
u nas przyszła zima.... nie spieszyła się ...ale zrobiło się biało i sypie... niech sypie Nawet grubodziób przyleciał
Acha... mnie też naczepa ciężarówki z drewnem niedawno goniła.. ...... z powodu takiego co się chciał zatrzymać, a zatrzymywał się bo inny postanowił autem iść na grzyby do lasu....... idiota.. zimą!!!!!! Wiec z powodu dwóch idiotów ciężarówka rozpędzona musiała zjechać na mój pas, a ja musiałam zjechać na pobocze.... i ta naczepa.... I dobrze, że było pobocze.. i dobrze, że ta naczepa przeleciała obok...... Ale generalnie ludzie w takich warunkach jeżdżą bardzo ostrożnie, aż za ostrożnie... a Ci w rowie to darwinowska naturalna selekcja
Upsss brutalnie to zabrzmiało...... ale lepiej jak sami siedzą w rowie nim kogoś wcześniej nie zabiją...
Taka choinka wygląda jak choinka
A róża jak róża.. zielone moje są.... i śmiesznie to wyglada.. mam nadzieję, że nie zamarzną..