a co Ci nie pasuje w wysokich aksamitkach ?
czarnuszkę miałam kiedyś - urocza - coś z klimatu kosmosu więc coś innego niż aksamitka - jest taka zwiewna no i niebieskości i bile - nie pamiętam jak długo kwitła ale pamiętam że mi się podobałą
Mam te malutkie obwódki z bukszpanu, w środek posadziłam cebulowe.... ale jak przekwitną pasuje by coś tam dać.. bo będzie pusto... Rok temu miałam tam za wysokie kwiatki....
Teraz najchętniej coś bym posiała delikatnego, niech samo się ukorzeni pomiędzy cebulkami.. tylko nie mam pomysłu co...
Aksamitek żółtych mam dużo w ogrodzie... chciałabym coś innego, a przynajmniej w innym kolorze.. no i żółty mi tu nie pasuje
Zeszłoroczna baba jaga... strasznie to wyglądało..
A tu widać jaki mikruskowaty mam tu bukszan......
Rzeczywiście...bukszpanków wogóle nie widać...co delikatnego?...nie mam pojęcia..
Obejrzałam kilka stron wcześniej zdjęcia z Twojego ogrodu. Gdyby nie leżący gdzieniegdzie śnieg, nie wyglądałyby na zimowe.
U Ciebie plany pełną gębą. Co do roślin przed bukszpanami, może pasowałby dereń kanadyjski? Jest trudno dostępny, ale kiedyś go upoluję. Pozdrówka
Obejrzałam kilka stron wcześniej zdjęcia z Twojego ogrodu. Gdyby nie leżący gdzieniegdzie śnieg, nie wyglądałyby na zimowe.
U Ciebie plany pełną gębą. Co do roślin przed bukszpanami, może pasowałby dereń kanadyjski? Jest trudno dostępny, ale kiedyś go upoluję. Pozdrówka
Fajny ten dereń.. są sadzonki w internecie ,ale drogie...
Mi on nie pasuje za żywopłot, bo tam ma cebulowe, które kwitną wtedy co on. Zagłuszałyby się