Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Martek 21:42, 04 lut 2013

A takie cynie jak jak mam nie pasują ?
Mam różowe
eliza3 21:44, 04 lut 2013

mira napisał(a)
Ania te bukszpanki malutkie to pewnie chcesz dac im światło i szukasz niskości - kiedyś miałam portulaka
niska ale myślę że najlepsze to wiesz te niskie pachnące biale lub liliowe no...... nie ubiorek tylko... no

Może smagliczka? Miałam w ubiegłym roku, kwitła do jesieni.

Syla 21:50, 04 lut 2013

asc napisał(a)
Marzenko ćwicz....... i to pilnie ...

Magda... ADHD też juz tu nie pomaga ..... trza sie zwolnic z pracy...

Brak pracy zawodowej również nie pomaga ogarnąć wątków nawet tych zaprzyjaźnionych .... zapewniam pozdrawiam Aneczka
Mala_Mi 22:22, 04 lut 2013

Myślec dziewczyny do mojej obwódki bukszpanowej..
Martek mówisz cynie.. ale one maja dość duży system korzeniowy i obawiam się o moje cebulki

Ela.... chyba mam smagliczkę... fioletową.. faktycznie kwitnie długo.. i w tym roku wsadziłam w nią cebulowe Teraz mi smagliczka się sama wysiewa..

O ile to smagliczka.....

Syla...... nie strasz, że trza się wypisać z forum....
mira 22:24, 04 lut 2013

eliza3 napisał(a)

Ania te bukszpanki malutkie to pewnie chcesz dac im światło i szukasz niskości - kiedyś miałam portulaka
niska ale myślę że najlepsze to wiesz te niskie pachnące biale lub liliowe no...... nie ubiorek tylko... no

Może smagliczka? Miałam w ubiegłym roku, kwitła do jesieni.

nooooooooooo! o smagliczkę mi chodziło
Urszulla 22:27, 04 lut 2013

asc napisał(a)

Hej!

a co Ci nie pasuje w wysokich aksamitkach ?
czarnuszkę miałam kiedyś - urocza - coś z klimatu kosmosu więc coś innego niż aksamitka - jest taka zwiewna no i niebieskości i bile - nie pamiętam jak długo kwitła ale pamiętam że mi się podobałą

Mam te malutkie obwódki z bukszpanu, w środek posadziłam cebulowe.... ale jak przekwitną pasuje by coś tam dać.. bo będzie pusto... Rok temu miałam tam za wysokie kwiatki....
Teraz najchętniej coś bym posiała delikatnego, niech samo się ukorzeni pomiędzy cebulkami.. tylko nie mam pomysłu co...
Aksamitek żółtych mam dużo w ogrodzie... chciałabym coś innego, a przynajmniej w innym kolorze.. no i żółty mi tu nie pasuje

Zeszłoroczna baba jaga... strasznie to wyglądało..

A tu widać jaki mikruskowaty mam tu bukszan......

Rzeczywiście...bukszpanków wogóle nie widać...co delikatnego?...nie mam pojęcia..
aldonaz 22:47, 04 lut 2013

Obejrzałam kilka stron wcześniej zdjęcia z Twojego ogrodu. Gdyby nie leżący gdzieniegdzie śnieg, nie wyglądałyby na zimowe.
U Ciebie plany pełną gębą. Co do roślin przed bukszpanami, może pasowałby dereń kanadyjski? Jest trudno dostępny, ale kiedyś go upoluję. Pozdrówka

Mala_Mi 14:29, 05 lut 2013

Martek napisał(a)
A takie cynie jak jak mam nie pasują ?
Mam różowe

Niskie?? Wrzuć foto...
Mala_Mi 14:30, 05 lut 2013

aldonaz napisał(a)
Obejrzałam kilka stron wcześniej zdjęcia z Twojego ogrodu. Gdyby nie leżący gdzieniegdzie śnieg, nie wyglądałyby na zimowe.
U Ciebie plany pełną gębą. Co do roślin przed bukszpanami, może pasowałby dereń kanadyjski? Jest trudno dostępny, ale kiedyś go upoluję. Pozdrówka

Fajny ten dereń.. są sadzonki w internecie ,ale drogie...
Mi on nie pasuje za żywopłot, bo tam ma cebulowe, które kwitną wtedy co on. Zagłuszałyby się
Anabell 16:03, 05 lut 2013

Witam !!! do następnej Ani przyszłam z rewizytą. Pozdrawiam