Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

gierczusia 14:13, 11 mar 2013

asc napisał(a)
Z hasła Ewy też sie uśmiałam.......
Sorki, że nie odpisuję, ale mamy problem z piskiem.. całą noc, i do tej pory walczymy, a jeszcze muszę popracować.. przy okazji pod lecznicą uskubałam trochę pędów pięknego bluszczu.. idę ukorzeniać Jutro jeszcze chyba troszkę "ukradnę" takie najlepiej rosną
Pogoda jeszcze na plusie..... Ale pochmurno

.. Jak to przeczytałam , to tak , jakbym siebie widziała 5 dni temu ... Już ukorzeniam bluszcz.. A taki mięsisty ... I teź się szukuję na powtórkę z rozrywki
gierczusia 14:13, 11 mar 2013

Mam nadzieję ,że psina lepiej
Milka 14:17, 11 mar 2013

Psince zdrówka życzę, staruszek już; kradziony lepiej urośnie
popcorn 14:27, 11 mar 2013

Bluszcz będzie super! Taki kradziony najlepszy
Pozdrawiam i kwiatuszek na przegapioną 600tkę zostawiam!
Kindzia 14:33, 11 mar 2013

Psiutek chory? ... Wiem, że starość...Kciuki trzymam!
aniula 14:49, 11 mar 2013

Zaglądam przywitać się i rady zasięgnąć, a czytam, że psinka choruje... Szybkiego powrotu do zdrówka mu życzę.

Kiedyś już wątek przeglądałam, ale pomyślałam sobie - taki ogród!!! oj, za wysokie progi na amatora nogi...
I, onieśmielona, nawet wtedy śladu nie zostawiłam...
No i zdarzyło się, że jeden z moich storczyków miał poważny wypadek i przysłano mnie do Ciebie Aniu, jako do storczykowego eksperta, po opinię. Jeśli będziesz miała wolną chwilkę, proszę zajrzyj do mnie na stronę 18 i powiedz, czy coś z niego jeszcze będzie... Będę wdzięczna.
Kasiek 15:00, 11 mar 2013

Aniu i ja gratuluje 600,troszke sie spoznilam,ale nadrabiam
Przytul Przyjaciela ode mnie....zdrowka mu zycze i jeszcze kilku promykow sloneczka...
eliza3 15:16, 11 mar 2013

Aniu serdeczności przesyłam na kolejną setkę i życzę zdrowia przyjacielowi.

malkul 16:00, 11 mar 2013

asc napisał(a)
Z hasła Ewy też sie uśmiałam.......
Sorki, że nie odpisuję, ale mamy problem z piskiem.. całą noc, i do tej pory walczymy, a jeszcze muszę popracować.. przy okazji pod lecznicą uskubałam trochę pędów pięknego bluszczu.. idę ukorzeniać Jutro jeszcze chyba troszkę "ukradnę" takie najlepiej rosną
Pogoda jeszcze na plusie..... Ale pochmurno

Cześć Aniu Ja dwa tyg. temu uskubałam trochę pędów bluszczu takiego drobnego w hipermarkecie i dziś juz jest pięknie ukorzeniony a nawet puścił kilkamłodych listków. Muszę znów pojechać "na chaby" tym razem uszczknę więcej bo to prawda, że takie kradzione najlepiej rosną
Mala_Mi 16:01, 11 mar 2013

Dziękuję wszystkim za kwiatki, gratki itp.... bardzo mi miło i bardzo się cieszę, ale z przyczyn wyższych nie odpisuję każdemu oddzielnie...
Aniula- ja jestem amator.. i będę amator Niestety ja mam podejście do ogrodu luźne, a nawet bardzo luźne.. i bardzo dużą listę chciejstw.. i mało czasu na cackanie się z nim...

Piesio już staruszek.. i ... kochamy go ... i cierpimy razem z nim.

Przyszłą druga porcja lilii, uwzględniono reklamację i brak jednej cebuli Pakują ludzie i każdemu może sie trafić pomyłka, wiec dobre zdanie mam nadal o firmie