Agnieszka W, Danusia - ja taki chomik-kokoszka jestem i lubię kolorowo

Lubię jak coś się dzieje...
Julka - znów mi pobrudziłaś monitor... nie nadążę wycierać tych paluchów
Kasiu - liliowce to kwiaty jednego dnia... ale za to ile ich jest
Misiek już od
Wszystkich poczochrany, wydrapany i siedzi pod biurkiem i pracuje od rana z pańcią
Martek - nie słabe mniemanie, ale jestem skromna osóbka, bo cnotą jest skromność

I nie drocz sie mi z Danusią, bo Danusia też skromna osoba i pisze, że nie umie----- umie , umie.. i ładne ma te kolaże
Agniecha -973,
Wiunia - trzeba humor sobie poprawiać, bo inaczej będzie deprecha zioma na wiosnę

I Kondzio przestanie nam robić hi, hi, hi
Aniu MOnte - mama miała wziąć z sobą do domu dziś podzieloną kliwię, ale wyszły duze sadzonki, pogoda zimowa, wiec stwierdziłyśmy, ze weźmie jak się zrobi cieplej.... już w pokoju nie mam gdzie się ruszyć..... porażka
Jola - MYśli zebrane... jestem za i nawet nie przeciw

A u nas na chodnikach śniegu mokrego od ch..y , byłam w mieście rano i porażka, nawet auta nie miałam gdzie zaparkować, by mamę podrzucić na dworzec.. chodniki zawalone, ulice zawalone..... koszmar.
Mariusz - piękna fotka

Szkoda, że ptakom tak teraz trudno

Nie tylko ogrodnikom, ptakom też ciężki okres nastał
Irenka- zima CI przyszła bo reszta zimowa Ci zazdrościła !!!
Haniu - zima nie che odejść... dobrze jej z nami

Chyba siedzi na Forum i ma czas czytać.. a tak pójdzie do morza i co????? Boróweczki.. oj .. jeszcze troszkę...
Anna_g - łyse na pierwszym foto.. widać że pomiędzy lewą a prawą nie ma nic ..... ale najpierw chciałam podciąć to co włazi na przejście i na trawnik.... a dopiero potem wpadłam na pomysł, że to będzie bonazaj dla ubogich.. szkoda, że odwrotnie mi myśli nie przeszły przez głowę. U mnie myśl, to najczęściej oznacza czyn od razu.... tu formowałam w piżamce bonzaja... nawet się nie ubrałam do takiej roboty.. pomyślałam i zrobiłam..
Zeta - słońce to było w sobotę i niedzielę, a teraz szaro-buro-ponuro... łączę się w bólu..... (przez o z kreską )