Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 21:10, 29 paź 2012

Ale filozoficznie podeszłam do tematu no nie???? Też Buziam

No własnie Betysi nie widać....
mira 21:14, 29 paź 2012

Ania spoko na obmyślania masz 4 albo 5 miesięcy - to jest niezły czas -
ja zmiany obmyslac będę od lutego - wtedy tak się strasznie już chce coś robić w ogrodzie oczywiście

pozdrawiam
betysia 06:50, 30 paź 2012

Urszulla napisał(a)

Tym razem to M poleciał z aparatem fociki strzelać.. przyniósł kartę i kazał wstawić na Forum
Wiec pretensje za kolejne stronki i męczenie fotami..do niego proszę kierować...

A więc zima z drzewami liściastymi... ma swój urok.. nie da się powiedzieć inaczej...

BRAWO dla M.! Fantastyczne foty Aniu.
Zima w pełni 2 dniowa, ale Ty dbasz o drzewa, nawet takie szczegóły, nigdy bym na to nie wpadła.

Anus witaj slonce moje po weekendowo!!!!!
no musialam powtorzyc te zdjecia bo widok nieziemski...nawet nie wiem co napisac, bo patrze i napatrzec sie nie moge....
wiesz,ze wydrukowalam sobie twoje zdjecia sprzed i obecnego ogrodu...tak na poprawe nastroju, na lepszy doping, na wieksza wiare w to,ze sie da i warto czekac a czas wlascicie nie biegnie tak wolno...

cudownie jest u Ciebie....odwiedzic ciebie to jedno z moich wielkich pragnien...
jak ty to wszystko dobrze przemyslals, oswietlenie jest magiczne, pokazuje dokladnie to co ma pokazac i ogrod wyglada tajemniczo i bajecznie...

a ty wciaz latasz i przesadzasz...i moze w tym jest regula??????

Anus sciskam cieplutko i z kubaskiem zapraszam na cieplutka kawusie....i bagietki z konfitura malinowa....
Mala_Mi 08:38, 30 paź 2012

betysia napisał(a)

Anus witaj slonce moje po weekendowo!!!!!
no musialam powtorzyc te zdjecia bo widok nieziemski...nawet nie wiem co napisac, bo patrze i napatrzec sie nie moge....
wiesz,ze wydrukowalam sobie twoje zdjecia sprzed i obecnego ogrodu...tak na poprawe nastroju, na lepszy doping, na wieksza wiare w to,ze sie da i warto czekac a czas wlascicie nie biegnie tak wolno...

cudownie jest u Ciebie....odwiedzic ciebie to jedno z moich wielkich pragnien...
jak ty to wszystko dobrze przemyslals, oswietlenie jest magiczne, pokazuje dokladnie to co ma pokazac i ogrod wyglada tajemniczo i bajecznie...

a ty wciaz latasz i przesadzasz...i moze w tym jest regula??????

Anus sciskam cieplutko i z kubaskiem zapraszam na cieplutka kawusie....i bagietki z konfitura malinowa....

Lecę na kawusię....... i bagietkę z konfiturą....... nawet nie wiesz jak brakowało Twojego buziam, tulam......

Pragnienie jest z tych co jest realne Więc przy najbliższej okazji i bez okazji zapraszam... dom mamy otwarty dla wszystkich przyjaciół
Agacia 08:58, 30 paź 2012

Aniu, udanego dnia i masz rację z tym rysunkiem, przynajmniej z grubsza, bo klimat ogrodu znamy Albo może nanieś dane na to zdjęcie z perspektywą na szklarnię? I gdzie są okna, na jakiej wysokości To ja też buziam
Mala_Mi 09:05, 30 paź 2012

Agacia napisał(a)
Aniu, udanego dnia i masz rację z tym rysunkiem, przynajmniej z grubsza, bo klimat ogrodu znamy Albo może nanieś dane na to zdjęcie z perspektywą na szklarnię? I gdzie są okna, na jakiej wysokości To ja też buziam

Agatko.. teorię zdobędziesz w Warszawie, a praktykę.. na Ogrodowisku Niech tylko złapię oddech w robocie.. i krajobraz się zrobi ładniejszy... dziś wygląda jak po wojnie..zgliszcza, zgliszcza, zgliszcza.. śnieg topnieje , szaro, buro i ponuro.........
Pszczelarnia 09:53, 30 paź 2012

asc napisał(a)
Aby było ładnie musi sieto komponować z resztą otoczenia, z domem, z układem innych rabat... i z tym co się chce mieć...... To tak samo jak powiedzieć .... zróbcie projekt domu o wymiarach 20 x15m. ....... albo jaki mam kupić samochód?

I ja tak samo idiotycznie wyskoczyłam z pytaniem bez przemyślenia.......... najpierw szkic, zdjęcia, co by mi sięwidaiało.. a potem można myślec............
A teraz mykam znów do obowiazków.....

Anek, musi się komponować ale każde dosadzenie czegoś musi być delikatne, bo naprawdę jest to kąt ekonomiczny: warzywa, szklarnia - użytkowy. Żadnych iglastych. Nie trzeba tak bardzo zasłaniać.
Metodycznie podchodzimy do tematu: rysujemy - mierzymy, robimy zdjęcia, mówimy o swoich preferencjach i myślimy.

A zdjęcia wieczorne obłędnie piękne. Każda pora roku fajna.
betysia 10:00, 30 paź 2012

Anus...to znowu ja!!!!! bo ty wiesz,ze jak ja juz jestem, to jestem....
...a ty znowu plany, projekty....skad w Tobie tyle energii?????? bo ktos tu cos o jakies chandrze wspominal...
Anula...ty chyba na "elektrycznym" lozku pod wysokim napieciem sypiasz????
...no to jedyne wytlumaczenie....a jesli pojawia sie chwilowy spadek formy ( tz twoj spadek formy to i tak zawsze 150% formy przecietnego czlowieka zyjacego na naszej planecie) to tylko jakas chwilowa awaria z dostawa pradu w twoich rejonach...

to co...po drugiej?????
ja juz lece zalewac....

Mala_Mi 11:20, 30 paź 2012

Betyś.. druga kawusia zalana..... ale zmieniłam plany i zrobiłam herbatkę z pomarańczą i melisa.. coś na uspokojenie.... byle do czwartku...
Milka 11:27, 30 paź 2012

Jestem na bieżąco a ty już po 2 kawach, bagietkach i konfiturach! i fajny widok z wanny będziesz miała