Ania spoko na obmyślania masz 4 albo 5 miesięcy - to jest niezły czas -
ja zmiany obmyslac będę od lutego - wtedy tak się strasznie już chce coś robić w ogrodzie oczywiście
Anus witaj slonce moje po weekendowo!!!!!
no musialam powtorzyc te zdjecia bo widok nieziemski...nawet nie wiem co napisac, bo patrze i napatrzec sie nie moge....
wiesz,ze wydrukowalam sobie twoje zdjecia sprzed i obecnego ogrodu...tak na poprawe nastroju, na lepszy doping, na wieksza wiare w to,ze sie da i warto czekac a czas wlascicie nie biegnie tak wolno...
cudownie jest u Ciebie....odwiedzic ciebie to jedno z moich wielkich pragnien...
jak ty to wszystko dobrze przemyslals, oswietlenie jest magiczne, pokazuje dokladnie to co ma pokazac i ogrod wyglada tajemniczo i bajecznie...
a ty wciaz latasz i przesadzasz...i moze w tym jest regula??????
Anus sciskam cieplutko i z kubaskiem zapraszam na cieplutka kawusie....i bagietki z konfitura malinowa....
Anus witaj slonce moje po weekendowo!!!!!
no musialam powtorzyc te zdjecia bo widok nieziemski...nawet nie wiem co napisac, bo patrze i napatrzec sie nie moge....
wiesz,ze wydrukowalam sobie twoje zdjecia sprzed i obecnego ogrodu...tak na poprawe nastroju, na lepszy doping, na wieksza wiare w to,ze sie da i warto czekac a czas wlascicie nie biegnie tak wolno...
cudownie jest u Ciebie....odwiedzic ciebie to jedno z moich wielkich pragnien...
jak ty to wszystko dobrze przemyslals, oswietlenie jest magiczne, pokazuje dokladnie to co ma pokazac i ogrod wyglada tajemniczo i bajecznie...
a ty wciaz latasz i przesadzasz...i moze w tym jest regula??????
Anus sciskam cieplutko i z kubaskiem zapraszam na cieplutka kawusie....i bagietki z konfitura malinowa....
Lecę na kawusię....... i bagietkę z konfiturą....... nawet nie wiesz jak brakowało Twojego buziam, tulam......
Pragnienie jest z tych co jest realne Więc przy najbliższej okazji i bez okazji zapraszam... dom mamy otwarty dla wszystkich przyjaciół
Aniu, udanego dnia i masz rację z tym rysunkiem, przynajmniej z grubsza, bo klimat ogrodu znamy Albo może nanieś dane na to zdjęcie z perspektywą na szklarnię? I gdzie są okna, na jakiej wysokości To ja też buziam
Aniu, udanego dnia i masz rację z tym rysunkiem, przynajmniej z grubsza, bo klimat ogrodu znamy Albo może nanieś dane na to zdjęcie z perspektywą na szklarnię? I gdzie są okna, na jakiej wysokości To ja też buziam
Agatko.. teorię zdobędziesz w Warszawie, a praktykę.. na Ogrodowisku Niech tylko złapię oddech w robocie.. i krajobraz się zrobi ładniejszy... dziś wygląda jak po wojnie..zgliszcza, zgliszcza, zgliszcza.. śnieg topnieje , szaro, buro i ponuro.........
Aby było ładnie musi sieto komponować z resztą otoczenia, z domem, z układem innych rabat... i z tym co się chce mieć...... To tak samo jak powiedzieć .... zróbcie projekt domu o wymiarach 20 x15m. ....... albo jaki mam kupić samochód?
I ja tak samo idiotycznie wyskoczyłam z pytaniem bez przemyślenia.......... najpierw szkic, zdjęcia, co by mi sięwidaiało.. a potem można myślec............
A teraz mykam znów do obowiazków.....
Anek, musi się komponować ale każde dosadzenie czegoś musi być delikatne, bo naprawdę jest to kąt ekonomiczny: warzywa, szklarnia - użytkowy. Żadnych iglastych. Nie trzeba tak bardzo zasłaniać.
Metodycznie podchodzimy do tematu: rysujemy - mierzymy, robimy zdjęcia, mówimy o swoich preferencjach i myślimy.
A zdjęcia wieczorne obłędnie piękne. Każda pora roku fajna.
Anus...to znowu ja!!!!! bo ty wiesz,ze jak ja juz jestem, to jestem....
...a ty znowu plany, projekty....skad w Tobie tyle energii?????? bo ktos tu cos o jakies chandrze wspominal...
Anula...ty chyba na "elektrycznym" lozku pod wysokim napieciem sypiasz????
...no to jedyne wytlumaczenie....a jesli pojawia sie chwilowy spadek formy ( tz twoj spadek formy to i tak zawsze 150% formy przecietnego czlowieka zyjacego na naszej planecie) to tylko jakas chwilowa awaria z dostawa pradu w twoich rejonach...