anna_g
16:40, 29 kwi 2013
Dzięki Aniu za radę w sprawie tojeści - jak kwitnie jest śliczna - potem raczej mniej
no to ją uratowałaś wsadzam do dużej donicy bez dna... mimo wszystko nie mam tyle miejsca żeby się rozlazła gdzie chce... Z tym czerwonym połączeniem wygląda super - czy to czerwone to pysznogłówka? (sorki jak walnęłam głupotę
)
Żywopłot Finki z choiny jest super. W ogóle podoba mi się choina kanadyjska choć jako młoda to wygląda dość rachitycznie
Szukałam takiej co nie rośnie za wielka - kupiłam ostatnio pendulę - maluśka jest ale ładna (siem pochwalę), bardzo mi się spodobała Everitt Golden - wolno rosnąca, wąska, ze złotymi końcówkami - ale nigdzie jej nie znalazłam. Znalazłam natomiast Fastigiatę w internecie na alegro - pokrój wąski i ponoć dość szybko rośnie ale można ciąć - tylko sadzonki są... raczej maluśkie - mnie nie zależy i zastanawiam się nad kupnem. Ale jeszcze pojeżdże po szkółkach - choć u Kapiasa ostatnio nie widziałam.

Żywopłot Finki z choiny jest super. W ogóle podoba mi się choina kanadyjska choć jako młoda to wygląda dość rachitycznie