Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój zielony świat

Mój zielony świat

_Martini_ 00:19, 11 lip 2017

Piękne masz zakątki w ogrodzie. Azaliowa teraz też śliczna. Rutewka mnie intryguje. A jak ona się zachowuje po kwitnieniu? Jaka róża jest pod Larisą? Cudowny widok na tym zdjęciu.
Basilikum 06:38, 11 lip 2017

Posiedzialam na laweczce i zaliczylam liliowa aromaterapie
Bardzo bym chciala kiedys w realu na tej laweczce posiedziec

a na lace z pieskiem tez bylam, masz o wiele wiecej kwiecia niz u nas, no inne w kazdym badz razie.
ogrodula 19:47, 11 lip 2017

Witaj ciekawy ogród,masz wiele niespotykanych roślinzdjęcia piękne.
Dorota123 08:52, 12 lip 2017

Jak zwykle zostawiam mój zachwyt.Otoczenie ławeczki przecudowne.
Kasiek 16:11, 12 lip 2017

Pieknie, tak po prostu. Lubie Twoj watek
Mala_Mi 20:57, 12 lip 2017

Bogdzia napisał(a)

Mała Mi ma marsylię i rosnie w wodzie i jest jak czterolistna koniczyna ale troszke inna od Twojej. Sesja martagonowa przecudna , wszystko inne równiez. Zdolna z Ciebie dziewczyna.

W tym roku nawet marsylie szlag trafił...

Wszytko trafia.. taki rok....

Pieknei masz... aż sobie powzdychałam..
Milka 11:50, 13 lip 2017

Justyś, gdzie zamawiasz ten bodziszek Karmina??
Może się podłączę?
pawel_snopek 21:23, 19 lip 2017

Jestem u ciebie pierwszy raz ale to mi wystarczyło bym napisal wiele ale jest to zbędne nie ma słów które oddały by piękno tego miejsca bycie motylem w Twoim ogrodzie bylo by ukoronowanie życia
Justyna 19:18, 20 lip 2017

Irenko, dziękuję
Gaja odzyskała formę. Szczotkowałam ją tym trymerem hakowym codziennie (świetnie powyciągał podszerstek), olejowalam olejem kokosowym raz w tygodniu i w końcu wyglada jak na jamnika długowłosego przystało.
No i dieta na nowej specjalistycznej karmie też zaczyna przynosić efekty.
A Tina wiadomo, słodziak Choć ten czas kiedy rosną stale zęby jest dość dokuczliwy, wciąż musi coś gryźć
Wpatrzona

Z języczkiem

A Karmina już rośnie. Jak się rozrośnie dam Ci sadzonkę.

Renato, dziękuję Za zdjęcia i za ogród, miło mi

Martyno dziękuję Azaliową w odsłonię zielonej też bardzo lubię, ostatnio coraz bardziej doceniam po prostu zieleń

Rutewka Cię intryguje - to może być pierwszy krok do miłości Ja jestem nią zauroczona, to moja ulubiona bylina. Po kwitnieniu kwiatostany stopniowo się zasuszają, zostawiam je na zimę. W wątku o rutewce dawałam jej zdjęcie w zimowej odsłonie.
Pod Larissą rośnie okrywowa the fairy. Mam trzy kolory, białą, jasno różową i ciemno różowa, pod larissą ta ostatnia

Izo, dzięki Jak będziesz w okolicy, zapraszam
Okoliczną łąkę uwielbiam, bogactwo życia zachwyca. Ostatnio narwałam na niej szczawiu na zupę i aminka do bukietu. Cieszą mnie takie małe rzeczy

Ulu, dziękuję

Dorotko, dziękuję, to miłe

Kasiu, dziękuję, ja Twój też

Aniu, miło że zajrzałaś U mnie tym sezonie, tfu, tfu niewiele strat. To dobry rok dla ogrodu, sporo opadów od wiosny i rosliny są w dobrej kondycji, ale wiem, że nie u wszystkich tak w tym sezonie jest. Wystarczy jedna dewastującą burza i mogę zmienić zdanie

Pawle, cha, cha, cha, ale oryginalny komplement mi zaserwowałeś Dziękuję

Justyna 19:20, 20 lip 2017

Rekordy

Lilie w tym roku biją rekordy wielkości

Taką lilię ściełam na prezent dla mojej przyjaciółki z okazji przyjścia na świat jej drugiej córeczki.
Jej mina jak mnie z nią zobaczyła w progu bezcenna Odmiana Pretty Woman

A poniżej kolejna rekordzistka - lilia Big Brother
26 cm jak byk