Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród - Moje spełnione marzenie

Ogród - Moje spełnione marzenie

dorkow0 09:59, 17 gru 2012

Haniu, Bożenko, Danusiu, Janino, Małgosiu, dziękuję Wam Kochane za odwiedziny... Jeszcze co prawda nie zaczęłam przygotowań na święta, ale plany już mam, więc może będzie dobrze...
Plucha u mnie okropna i odwilż na całego, śniegu na święta nie będzie, ale co poradzić, taka już tradycja od kilku lat u nas... Jak byłam mała, to pasterka była zimna, zaśnieżona, że jak się wracało do domu, to szron był w oczach, w nosie, ale zima była na całego... Pozdrawiam Was serdecznie i miłych przygotowań do świąt...
dorkow0 10:03, 17 gru 2012

hanka_andrus napisał(a)
Rewanżuję się odwidzinam i i życzenia świąteczne zostawię.Mniej gonitwy,więcej luzu!Jedzenie nie jest najważniejsze!
Tylko atmosfera serdeczna ,żeby była.
Buziam,hanusiam!

Hanusiu, serdecznie dziękuję... Tobie również radości na święta... A z tym luzem to u mnie zupełnie, może choć jakieś ciasteczka zrobię...
Obrazek śliczny... Hosty kocham od lat i trwam w tym zakochaniu, jak wariat jakiś, bo rosną u mnie wszędzie i ciągle dosadzam i dosadzam...
Milka 15:11, 17 gru 2012

Dorotko, dzięki za kfiatuchy i słowa otuchy
Bogdzia 16:56, 17 gru 2012

Dorotko pomału juz się bierz za te świeta bo czas leci , to już ostatni tydzień ale na pewno zdążysz, czego Ci życzę i serdecznie pozdrawiam.
dorkow0 17:25, 17 gru 2012

irena_milek napisał(a)
Dorotko, dzięki za kfiatuchy i słowa otuchy

Irenko... Ściskam mocno...
dorkow0 17:32, 17 gru 2012

Bogdzia napisał(a)
Dorotko pomału juz się bierz za te świeta bo czas leci , to już ostatni tydzień ale na pewno zdążysz, czego Ci życzę i serdecznie pozdrawiam.

Bożenko, dziękuję... Już od jutra zaczynam... Nawet wszystko mam kupione, no bez mięsa na razie, choć coś tam już jest w zamrażalniku...
Ściskam mocno i pozdrawiam serdecznie...
Pszczelarnia 11:12, 18 gru 2012

Dorciu, dziękuję za porównanie do tych miłych stworzeń. Delikatnych. Ujęło mnie bardzo. Bo nigdy nie myślałam o sobie w ten sposób.
Gosiniak 11:22, 18 gru 2012

Witam serdecznie, pierwszy raz u ciebie, ale widzę, że lubisz kamienie ja też je lubię i korzenie fajnie wyeksponowane, bardzo ładnie u ciebie, pozdrawiam
dorkow0 12:58, 18 gru 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Dorciu, dziękuję za porównanie do tych miłych stworzeń. Delikatnych. Ujęło mnie bardzo. Bo nigdy nie myślałam o sobie w ten sposób.

Witaj Ewciu, cieszę się, że mogłam Cię poznać, prawie na żywo...
dorkow0 13:00, 18 gru 2012

Gosiniak napisał(a)
Witam serdecznie, pierwszy raz u ciebie, ale widzę, że lubisz kamienie ja też je lubię i korzenie fajnie wyeksponowane, bardzo ładnie u ciebie, pozdrawiam

Witaj Gosiu, wpadnę do Ciebie... Ale już widziałam co nie co i jestem oczarowana... Ogród masz jak z pod igiełki... Zapraszam częściej...