Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródeczek jagody99

Ogródeczek jagody99

boguslawa_ma... 08:25, 22 gru 2013

Zdrowych i wesołych świąt
Bogdzia 13:20, 22 gru 2013

Jagódko cudny masz avatarek i jak świetnie do Ciebie pasuje. Zdrowych i wesołych Świąt i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
Mala_Mi 08:23, 23 gru 2013

Jagóda w awatarku ma pyszne jagódki Pasuje Bardzo dobre połączenie...
W Polsce aby jakoś żyć tez nie ma już na nic czasu.. praca na 8 godzin, urlopy...to między bajki włożyć. Są niektóre zawody u[uprzywilejowane że jeszcze takie rzeczy mają.. ale większość pracuje jak jest praca.. bo ona raz jest, a raz jej nie ma.
Życzę by Twoje krótkie Święta były treściwe i zastąpiły nasze 2 dniowe święta, a w Nowym Roku dużo stabilizacji w życiu, by był czas stanąć i zastanowić się nas sensem życia, bez trosk co będzie jutro Sobie też tego życzę. A co..... też mi sie tak marzy.
dajana 10:14, 23 gru 2013

Dziękuję Jagódko! Młodzi nie są juz tacy młodzi a wyjazd to koniecznosc poniekąd, bo mojej synowej matka jest juz w wieku dosyc powaznym i została sama po smierci w ubiegłym roku swego meza Niestety nie chce przyjechac do Polski na stałe a oni tam tez mają swój dom . Moja synowa jest amerykanką wiec to jej ojczyzna Pracę tez mają ,własciwie tylko sie do niej przeniosą ,obecnie tez pracują w amerykańskiej firmie .To ich decyzja a ja mogę ją jedynie przyjac do wiadomosci Szczesliwych i spokojnych Świąt Jagódko
jagoda99 14:07, 23 gru 2013

Dajana no to zupelnie zmienia postac rzeczy nawet nie ma porownania nie beda zaczynac od zera
Super
Moja kochana mysle ze kiedys bedziemy mogly sie spotkac jak bedziesz w odwiedzinach u dzieci
Wesolych Swiat
jagoda99 14:14, 23 gru 2013

Mala_Mi napisał(a)
Jagóda w awatarku ma pyszne jagódki Pasuje Bardzo dobre połączenie...
W Polsce aby jakoś żyć tez nie ma już na nic czasu.. praca na 8 godzin, urlopy...to między bajki włożyć. Są niektóre zawody u[uprzywilejowane że jeszcze takie rzeczy mają.. ale większość pracuje jak jest praca.. bo ona raz jest, a raz jej nie ma.
Życzę by Twoje krótkie Święta były treściwe i zastąpiły nasze 2 dniowe święta, a w Nowym Roku dużo stabilizacji w życiu, by był czas stanąć i zastanowić się nas sensem życia, bez trosk co będzie jutro Sobie też tego życzę. A co..... też mi sie tak marzy.

Aniu sama lubie te moje jagodki bo jakos mi ta gerbera zupelnie nie pasowala
Teraz wszystkim slinka cieknie na mnie ha ha ha ha
Wszyscy sie martwimy co bedzie jutro a jak juz mysle o moich wnukach i o ich przyszlosci to skora cierpnie
Pogoda u nas zwariowana jest bardzo cieplo po sniegu juz nie ma sladu zaraz beda sie pokazywaly paczki na roslinkach
jagoda99 14:22, 23 gru 2013

Bogdzia napisał(a)
Jagódko cudny masz avatarek i jak świetnie do Ciebie pasuje. Zdrowych i wesołych Świąt i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

Kochana jestes dziekuje
Tobie rowniez Radosnych Swiat
jagoda99 14:23, 23 gru 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Zdrowych i wesołych świąt

Dziekuje moja droga
Swiat Radosnych zycze
jagoda99 17:32, 23 gru 2013

Wlasnie wrocilam z Waszych ogrodow WOW
Jakie dekoracje jak wszystko slicznie wyglada
U Rysia w ogrodzie tak wszystko starannie zabezpieczone na zime
No az mi wstyd bo ja nic nie zabezpieczam a co tam i tak mam wszystko za gesto posadzone taka dzungla za duzo doniczek tak malo elegancko juz jestem tym zmeczona potrzebne zmiany
Juz sobie postanowilam zmienic wszystko na wiosne mam nadzieje ze mi pomozecie
Wy to jestescie takie prawdziwe gospodynie pieczecie ciastka pitrasicie sprzatacie myjecie okna obrusy serwetki
No a ja zadnego dodatkowego sprzatania nie myje okien i tak nikt nie widzi a jak wracam do domu to ciemno ha ha ha tez mi to nie przeszkadza dekoracje tylko choinka i pare swiatelek na zewnatrz
Gotowanie nie jest moja mocna strona no ale uwaga poniewaz pracuje dzisiaj pracuje w wigilie do 17 :00 wiec w niedziele robilam rybe po gracku i po japonsku przepisy z Polski zajelo mi to caly dzien nawyzywalam mojego M bo wszystko co usmazylam to na biezaco zjadal (mial go kto zrobic zabic nie ma komui tak nic mu tu nie smakuje tak samo jak w Polsce nawet slonce swieci w Polsce lepiej moze czlowieka tym gderaniem wykonczyc ha ha ha
W koncu sie okazalo ze i tak zrobilam tej ryby jak dla wojska i nie potrzebnie go odganialam bo kto to teraz zje
Jak wyszla ryba nawet nie mam pojecia jak gotuje to nigdy nie jem ale i tak jestem z siebie dumna ha ha ha ale jestem zdolna
Dzisiaj wieczorkiem musze ugotowac barszcz bo jutro nie bedzie kiedy
Pierogi uszka kupione w sklepie ha ha ha polskim sklepiebo nie mam kiedy ani checi zrobic
Tak sie nie mam co wysilac na trzy osoby ziec i wnuki tylko zawsze odrobine aby spobowac bo nie jedza dzieci wiecej bo barszcz pierogi uszka rybe lubieja ale to male dzieci to i tak zjedza troszke
Ale sie rozpisalam mam nadzieje ze cos z tego zrozumiecie
pozdrawiam

jagoda99 19:39, 23 gru 2013

Mam zrobione zdjecia ale no coz moj laptop w rozsypce
Korzystam z komputera w pracy albo z corki laptopa i w obu nie moge wgrac zdjec
Zawsze musi sie cos dziac bo byloby zbyt latwo zyc
No coz
Szczescie nie polega na zdobywaniu tego czego chcemy ale na akceptowaniu tego co juz mamy