Wlasnie wrocilam z Waszych ogrodow WOW

Jakie dekoracje jak wszystko slicznie wyglada
U Rysia w ogrodzie tak wszystko starannie zabezpieczone na zime
No az mi wstyd bo ja nic nie zabezpieczam a co tam i tak mam wszystko za gesto posadzone taka dzungla za duzo doniczek tak malo elegancko juz jestem tym zmeczona potrzebne zmiany
Juz sobie postanowilam zmienic wszystko na wiosne mam nadzieje ze mi pomozecie
Wy to jestescie takie prawdziwe gospodynie pieczecie ciastka pitrasicie sprzatacie myjecie okna obrusy serwetki

No a ja zadnego dodatkowego sprzatania nie myje okien i tak nikt nie widzi a jak wracam do domu to ciemno ha ha ha

tez mi to nie przeszkadza dekoracje tylko choinka i pare swiatelek na zewnatrz
Gotowanie nie jest moja mocna strona no ale uwaga poniewaz pracuje dzisiaj pracuje w wigilie do 17 :00 wiec w niedziele robilam rybe po gracku i po japonsku przepisy z Polski zajelo mi to caly dzien nawyzywalam mojego M bo wszystko co usmazylam to na biezaco zjadal (mial go kto zrobic zabic nie ma komu

i tak nic mu tu nie smakuje tak samo jak w Polsce nawet slonce swieci w Polsce lepiej moze czlowieka tym gderaniem wykonczyc ha ha ha

W koncu sie okazalo ze i tak zrobilam tej ryby jak dla wojska i nie potrzebnie go odganialam bo kto to teraz zje
Jak wyszla ryba nawet nie mam pojecia jak gotuje to nigdy nie jem ale i tak jestem z siebie dumna ha ha ha ale jestem zdolna

Dzisiaj wieczorkiem musze ugotowac barszcz bo jutro nie bedzie kiedy
Pierogi uszka kupione w sklepie ha ha ha polskim sklepie

bo nie mam kiedy ani checi zrobic
Tak sie nie mam co wysilac na trzy osoby ziec i wnuki tylko zawsze odrobine aby spobowac bo nie jedza dzieci wiecej bo barszcz pierogi uszka rybe lubieja ale to male dzieci to i tak zjedza troszke
Ale sie rozpisalam mam nadzieje ze cos z tego zrozumiecie
pozdrawiam