Mariuszu czy to ta rabata o którejś kiedyś pisałeś?
Na jaki żywopłot się zdecydowałeś? Oczka i strumyka jestem niezmiernie ciekawa. Cudowne, klimatyczne miejsce szykujesz. Zazdroszczę trochę starodrzewu, nadaje klimat ogrodowi.
Mariusz jak u was z cypryśnikami po zimie? Choć pewnie w Bolestraszycach tylko stare okazy? Pytam bo byłam w szkółce kupić nad staw i ku mojemu zaskoczeniu wszystkie było mizerne (choć to bardzo łagodne określenie) natomiast metasekwoje jakby nic z zimy sobie nie robiły (moje też ładnie przezimowały). I tak teraz mam dylemat czy szukać mimo wszystko czy postawić na metasekwoje.
Jeżeli dobrze kojarzę na na fotkach z Bolestraszyc widziałam domki dla kaczek, takie pływające. Wiesz może czy się sprawdzają?
Liliowcowy krąg imponujący, będę kibicować powstawanie nowych okrąglaków...dla wypoczynku i dla lotosa