Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

gierczusia 22:45, 02 wrz 2013

Syla napisał(a)
dzięki wielgachne , że jesteście ...... ogromne emocje .... ogromne ..... lustro będzie montowane w przyszłym roku ..... no chyba , że złapię jeszcze wiatr w żagle i mnie porwie

To ja już dmucham ... Fffffff....fffffffffff........

Przeca umrę z ciekawośi do przyszłego roku ,a grabarz , to koszt znacznie większejszy niż protetyk
jolka 22:50, 02 wrz 2013

Byłam, widziałam Czad nie z tej ziemi
Skopiowałam sobie jako materiał do przemyśleń.
Pozdrawiam

Urszulla 00:46, 03 wrz 2013

Ogród z lustrem w Twojej odsłonie pięknie wychodzi, a pomysł na rozplenice i rozchodniki wśród brzóz oryginalny
Mala_Mi 09:45, 03 wrz 2013

Syla.... to ja z Gierczusiem w nocy łazimy na kolankach z latarką pomiędzy brzózkami, wiec się nie bój... szukamy naszych szczęk ..
atena35 11:02, 03 wrz 2013

Syla napisał(a)
dziewczyny dzięki ogromne ..... nie powinnam tak pisać, ale mnie się również podoba ..... bałam się , że przegiełam .....

No co ty ???
Po to zrobiłaś żeby podobało się Tobie
Nic nie przegięłaś, jest cudownie.
atena35 11:10, 03 wrz 2013

Syla napisał(a)
dzięki wielgachne , że jesteście ...... ogromne emocje .... ogromne ..... lustro będzie montowane w przyszłym roku ..... no chyba , że złapię jeszcze wiatr w żagle i mnie porwie

Nie chciałabym Cię studzić ale czy ta konstrukcja nie musi trochę osiąść? Przed założeniem tafli lustra
Syla 11:49, 03 wrz 2013

atena35 napisał(a)

Nie chciałabym Cię studzić ale czy ta konstrukcja nie musi trochę osiąść? Przed założeniem tafli lustra

Tosiu .... nie musisz mnie studzić ..... co chwilunię na swoje zapały wylewam strumień zimnej wody myślisz , że skoro na zaprawie cementowej osadzone to wszystko to będzie siadać ???? z lustrem pewnie nie zdążę bo i tak jest jeszcze kilka spraw które są priorytetowe .....
Syla 11:52, 03 wrz 2013

Baaaaaardzo dziękuję za tyyyyyle miłych słów ...... Wczoraj wyraziłam swoje zachwyty w kierunku wykonawców i się dzisiaj nie pojawili chyba zaprzestam , bo w przeciwieństwie do mnie na nich takie słowa nie działają
agniecha973 11:55, 03 wrz 2013

A nie dostali przypadkiem kasy za wykonane zadanie
To jest inne myślenie - pochwaliła, to można odpuścić na chwilę, bo zadowolona, he he.
Syla 12:17, 03 wrz 2013

agniecha973 napisał(a)
A nie dostali przypadkiem kasy za wykonane zadanie
To jest inne myślenie - pochwaliła, to można odpuścić na chwilę, bo zadowolona, he he.

skąd Aguś .... nie dostali ...... właśnie się do nich dodzwoniłam .....ech ..... Są dokładni i to działa na ich korzyść .... tak jak lubię to mam ...... uzbrajam się w cierpliwość , jutro ciąg dalszy