Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 18:34, 18 mar 2013

O kiciusia znaleźliście..hihihi
Ten kisiuś aktualny, tyle że prośba do Pani wiosny, aby przyszła to i ciurkadełko powstanie.
Dziewczyny, do mnie zima wróciła niestety, a tak się cieszyłam bo miało być od rana brzydko, a nie było, myślałam że może jakimś cudem przejdzie obok, a tu właśnie przyszła- śnieg sypie
No teraz to już naprawdę przesada, tydzień temu czekałam na ten poniedziałek i po co jak taka sama pogoda jak tydzień temu, a może nawet gorsza, ja błagam, zróbcie coś.
Gosiniak 18:35, 18 mar 2013

giza napisał(a)
Ja też go ( miska) ogladałam wczorajAle jeszcze w życiu nie robiłam zielonych zakupów przez internet i bałabym się, że marne dotrą...

Ja mam różne doświadczenia i dobre i złe, ale te sklepy co opisane są u nas i polecane to śmiało można, zawsze jednak lepiej na miejscu najpierw się rozejrzeć, a nóż widelec

anna_g napisał(a)

Wiem, wiem że to sto lat temu było (a ciekawe co żon na to?) - wiem że to Gosia zrobiła, Zeta wymyśliła, w Twoim wątku znalazłam... DZIĘKUJĘ, dziękuję, dzięęęęęękuję.... To było dokładnie to czego mi było trzeba dzisiaj bo mi dzisiaj smutno było i cosik tak źle... Jesteście rewelacyjne - no normalnie was kofam... (doszłam do strony 73). Pozdrawiam

Aniu miłe wspomnienie przywołałaś, niezłe jaja wtedy były, Żon oczywiście nie miał wyjścia, w razie co to miałam na niego jeszcze innego haka- jakiś mały portrecik na ogrodowisku- nie wytrzymał...hihi....- już bym go pogoniła do robótki, tylko ta wstrętna zima nie chce się oddalić, na jego szczęscie- bo on nie pała miłością do pracy fizycznej, a na nieszczęście moje, śnieg nie chce się stopić i mam jak mam, czyli czekać muszę.

gierczusia napisał(a)

U mnie nie ma brico .. Tak prawdę powiedziawszy jeszcze nie szukałam , bo wydawało mi się ,że jeszcze jest czas .. Ze jak napisałaś ,że się traci ze sklepów to się norrRrmalnie wystraszyłam

W sklepach też wciskają, patrz zawsze na daty, mi kiedyś chcieli wcisnąć środek na mszyce, który miał jeszcze kilka dni ważności, z internetu tak się domyślałam, że starych się będzie pozbywał, zużyję go więc straty nie ma.
A tak w ogóle to zorientuj się u siebie, ciekawa jestem czy tylko u mnie takie problemy z dostępnością, buziaczki.

Maria667 napisał(a)
Widzę, że nie tylko ja na to wpadłam....

Mi Gosia Joasia zapodała gotowca na Żona, satysfakcja gwarantowana...hihi
Gabrysia_ 18:51, 18 mar 2013

Gosiu...buziaki zostawiam
Gosiniak 18:53, 18 mar 2013

Kondzio napisał(a)
hi hi hi u mnie pada śnieg ja chcem wiosneeeeeeee

Kondziu u mnie to samo- śnieg i ja też chcę wiosny, popatrz jacy tu wszyscy jesteśmy jednomyślni..hihi
ka1sia 18:58, 18 mar 2013

Gosiniak napisał(a)

Kondziu u mnie to samo- śnieg i ja też chcę wiosny, popatrz jacy tu wszyscy jesteśmy jednomyślin..hihi

niech ktoś tylko spróbuje pomysleć inaczej...
Kondzio 18:59, 18 mar 2013

ka1sia napisał(a)

niech ktoś tylko spróbuje pomysleć inaczej...
no właśnie hi hi hi
Gosiniak 19:03, 18 mar 2013

ewa004 napisał(a)
Wiosny nie ma i póki co nie będzie !!!!!
Będzie za to mróz i śnieg !!!!! Ja się tak nie bawię -wysiadam

Do mnie chyba jeszcze nie dochodzą te złe wieści i albo głupawki dostanę z braku słońca, albo zamknijcie mnie gdzieś, wyjdę dopiero jak wiosna wróci
Zazdroszczę miśkom co se smacznie śpią to ci dopiero mądrale, ja w ogóle ciepłolubna jestem, a tu taka zimnica. Ta zima jakaś nie kumata jest, wszyscy przepędzają, a ona ciągle wraca, sabaty nie pomogły, koty białe farbnięte na czarno też nie, co tu robić???
Gosiniak 19:14, 18 mar 2013

Kondzio napisał(a)
no właśnie hi hi hi

Hihihi....nalot czarownic gwarantowany, więc jakby ktoś jeszcze był za zimą, to niech szybko zmieni zdanie, szansa na ratunek jeszcze jest
Czarownice są takie miłosiernie....żywcem nie spalą....
Gosiniak 19:17, 18 mar 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Gosiu...buziaki zostawiam

Dzięki i również ściskam
ka1sia 19:21, 18 mar 2013

Gosiniak napisał(a)

Do mnie chyba jeszcze nie dochodzą te złe wieści i albo głupawki dostanę z braku słońca, albo zamknijcie mnie gdzieś, wyjdę dopiero jak wiosna wróci
Zazdroszczę miśkom co se smacznie śpią to ci dopiero mądrale, ja w ogóle ciepłolubna jestem, a tu taka zimnica. Ta zima jakaś nie kumata jest, wszyscy przepędzają, a ona ciągle wraca, sabaty nie pomogły, koty białe farbnięte na czarno też nie, co tu robić???

no nie kumata jest nie widzi, że już jej nikt nie chce?
.....ciężka zawodniczka...