Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

gusiarz 19:58, 17 mar 2013

Gosiu - jakie wspaniałe krokusiki - od razu człowiekowi cieplej na duszy . Szkoda że za oknem dzisiaj rano było !!! -14 stC...
agata19762 20:15, 17 mar 2013

Gosiu byłam w obi i mają fajne promocje....
http://www.gazetka.obi.pl/#strona-2

widziałam na własne oczy....
ładne bukszpany mają...
Madziarzeszow 20:42, 17 mar 2013

Witam,
u mnie , żeby było widać krokusy musiałyby mieć chyba ze 40 cm

Twoje piękne , troszkę też biedne , ale prezencję zachowały...
Anabell 21:26, 17 mar 2013

Gosiu!
Wpadłam do Ciebie zobaczyć Horti MM wiedziałam że masz taką. Zwiedziłam po raz enty ogród.
Rób dużo zdjęć w tym roku , będzie co zwiedzać i wszystko większe , dorodniejsze. Tak myślałam u kogo widziałam ławeczkę ustawioną jak w Hortulusie. a to u Ciebie.!
Mam zdjęcia z tego ogrodu to kiedy wkleję porównać.
Chciałam Ciebie zapytać odnośnie hori MM a Limenliht, masz obie tylko L była rok wcześniej, dobrze doczytałam się? jest duża różnica.?
Ja mam MM a L nie i czy kupić czy dać spokój nie wiem czy trafię w Centrach a jedną zamawiać w wysyłkowej nie opłaci się. Bobo też mi pasuje.
anna_g 23:30, 17 mar 2013

Gosiu dotarłam do strony 50 - nie udało się więcej bo nie udało mi sie poprzestać na piśmie obrazkowym i co nieco musiałam przeczytać. Muszę Ci napisać że zmniejszenie podjazdu na rzecz tych dwóch rabatek to byl genialny pomysł - bardzo dużo zyskał podjazd Ślicznie to zrobiła. Rabat japońska przy której początkach tworzenia właśnie jestem (w czytaniu i oglądaniu) też robi na mnie ogromne wrażenie. Gosia - ja już wiem gdzie uderzać jak mi wyobraźnia zaszwankuje (czyli często ) Ty masz rewelacyjne pomysly i potrafisz super zaplanować i kurde przyznaję, zazdraszczam Ci tego okrutnie

A wyprawkę po bukszpany (oglądnęłam relacją w wyprawy Wieloszki) nadal planujecie???

Pozdrawiam i dobrej nocy życzę

ps. dzięki wielkie za info o Bobo
GosiaJoanna 07:20, 18 mar 2013

Witaj Już się obudziłam poniewaz słonko świeci mi po oczach, pobiegłam zobaczyć termometr a tu - 10
JulkAd 07:54, 18 mar 2013

Gosiu, przed praca przybiegłam, żeby Ci dzień dobry powiedzieć...u mnie słonko za oknem, ale na minusie na pewno, ile nie sprawdzałam, ale widzę szron na trawie...co rano wstaję z nadzieją, że będzie już lepiej, ale prognozy mało optymistyczne dla nas są...uciekam buziaki ślę
zbigniew_gazda 07:54, 18 mar 2013

Krokusy piękne Gosiu. Może i u nas się ociepli?
Gosiniak 08:31, 18 mar 2013

Loosiuu napisał(a)
Super! Wiosna jak nic!

Cieszę się, że przetrwały, oby ta wiosna jak najszybciej zagościła u nas.

Zeta napisał(a)
Bidulki muszą się tak przebijać przez ten snieg hahahah

Przetrwały śnieg je uchronił

GosiaJoanna napisał(a)
Biedactwa każdy chce już wiosny

Ta zima to już stanowczo za długa jest, jeszcze miesiąc temu to pewna byłam, że będę poganiać w marcu z łopatą że hej, znów zmienili pogodę i nie jest wesoło, mam tego serdecznie dość.

agata19762 napisał(a)
a u mnie słoneczko od rana i -3 st.

U mnie ostatnio już na plusie, więc nie powinnam narzekać, ale wyjść do ogrodu jeszcze nie bardzo można, śnieg jakoś zwolna się topi.

Marzena2007 napisał(a)
Wiosna jak nic!! Chyba jeszcze tak żywotnych krokusów nie widziałam
Dumna winnaś być z tych żółciutkich promyków słoneczka

Jestem dumna w takim razie...hihihi

ka1sia napisał(a)
Jakie piękne te zdjęcia takie małe kwiatuszki, a tak dzielnie walczą z tym śniegiem

Walczą i się nie poddają, myślę że już najgorsze za nimi
Gosiniak 08:40, 18 mar 2013

Kindzia napisał(a)
Dzięki temu śniegowi nie zmarzły, ja do tej pory psioczyłam na moją Madzię, że krokusiki mi w cieniu, na północnej stronie posadziła, ale tylko tu jakaś minimalna ilość śniegu była...to je uratowało:G

U mnie od zachodu są, tam też śniegu jeszcze troszkę jest, jak było tak mroźno, to dodatkowo na nie sypałam, żeby je uchronić, pozdrówka

irena_milek napisał(a)
Gosia, twoje krokusy powinny dostac złoty medal! no cudne

Po tym ataku zimy, to wszystkie oznaki nawet minimalne wiosny dają wiele radości, są takim światełkiem w tunelu