Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Gosiniak 09:25, 19 mar 2013

Agata- dzięki, przeczytałam teraz ale był miły

Marzena- ja już też nie mogę, śmiałam się w zeszłym tygodniu, myśląc że w tym to już ciepło będzie, a teraz to mi coraz mniej do śmiechu, Żon dziś odśnieżać musiał, nie będę wam pokazywać jakie mamy góry śniegu, nie wiem czy mam się śmiać czy płakać, bo to co się teraz u mnie dzieje, przechodzi ludzkie pojęcie, zima na maksa, chyba nawet w styczniu tyle śniegu nie było, nie kapuję o co chodzi.
Ten weekend ostatni przed Wielkanocą a wygląda na to że nic się nie da zrobić, na przekór zimie będziesz cięła, we Wrocku trochę cieplej może się uda. Kurde blaszka jak tu żyć.

Aga- wiosna była dwa tygodnie temu, od tego czasu ciągle zimno, zapowiadali ocieplenie, a tu tyle śniegu napadało, że nawet jak by ciepło przyszło to będzie się to topić kolejne dwa tygodnie. Wymiękam naprawdę, dobija mnie ta zima.

Kasiu- a gdzie zamówiłaś?, przez all, na razie czekam, bo zima, mam plan, ale najpierw chciałabym wyznaczyć rabatkę, przekopać, wyrwać darń, przeliczyć ilości roślin tak na żywo, a teraz to się nie da, zima wszystko popsuła.

Danusiu- poplątało się zimie, myśli że święta Bożego Narodzenia chyba mamy, u mnie śniegowe szaleństwo.

Madzia- miło że jesteś

Julita- gorący temat to zima, wszyscy o niej piszą, a wypędzić nikomu się nie udało. U mnie dziś krajobrazy iście Syberyjskie

Irenko- leci w kulki i pogrywa z nami, ale my się nie damy, trzeba się czymś zająć i jakoś minie, buziaki

Gosiniak 09:26, 19 mar 2013

Kindzia napisał(a)
U nas deszcz od rana...ale co tam...przeżyjemy...

Damy radę
Kindzia 09:29, 19 mar 2013

Chcesz linka? Rozmawiałam z Panem i kazał sobie zaznaczyć, że wysyłka po 20-tym kwietnia.
Gosiniak 09:37, 19 mar 2013

Pewnie daj
Milka 09:40, 19 mar 2013

Dziś dotrą rosliny i co ja zrobię?!
Kindzia 10:04, 19 mar 2013

http://allegro.pl/show_item.php?item=3109016397
a proszę bardzo
iwonaj 10:48, 19 mar 2013

Witaj Gosiu dziś obejrzałam twoją wizytówkę jaka perfekcja wszystko ładnie dopracowane kamienie równiutko ułożone a nazwa "igiełkowy ogródeczek" pasuje jak ulał tylko nie narzekaj na małą działkę bo ja mam tylko 7 ara i co mam powiedzieć ale na razie jakoś udaje mi się jeszcze wygospodarować miejsce kosztem trawnika to dla ciebie [img bold text
Gosiniak 10:58, 19 mar 2013

Kasiu dzięki, zaraz zerknę

Irenko- przetrzymasz w chłodniejszym pomieszczeniu, w końcu musi być ta wiosna wyjścia nie ma

Iwona- dzięki od razu mi lepiej, a z tą działeczką już tak jest, że apetyt rośnie w miarę jedzenia, na początku wydawało mi się że mam tyle miejsca, a teraz.....przydałoby się więcej i więcej....żeby tak po troszeczku z roku na rok przybywało to bym nie narzekała...hihi
GosiaJoanna 11:44, 19 mar 2013

Apokalipsa jakaś śnieżna dzisiaj ...maskara ale buziam i pozdrawiam.
Gosiniak 17:42, 19 mar 2013

Gosia- ja dziś to nawet futro pocieszać muszę, chodzi i piszczy, dopiero jak na kolanka wskoczył i głaskanie poczuł to się cwaniak uspokoił, a ja tak muszę siedzieć, bo ruszyć mi się nie pozwala, a do tego jeszcze wbija pazury jak mruczy.....teraz to już się nawet nie dziwię, że koty sobie myślą że człowiek to ich sługa a one są królami