Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Zeta 21:54, 15 sty 2013

Oooo wizytówka ....pięknie
Toszka 22:06, 15 sty 2013

Gosiu, wizytówka wielce atrakcyjna
Juzia 22:16, 15 sty 2013

A tu zaraz setka
Magda70 22:16, 15 sty 2013

Wizytówka...lece zerknąć i muszę zapamiętać kto zapraszał do swojego wątku w sprawie opuchlaków, nicieni itp...coś mikro...ktoś mikro....ogród mikro

mus lecieć bo jak tak dalej pójdzie to mi się kret do domu wprowadzi
Magda70 22:22, 15 sty 2013

Ogród w pigułce - super...
Gosiniak 23:19, 15 sty 2013

margi napisał(a)
Witam serdecznie,chciałam pogratulować 1000 ,póżno ale gratuluję i pozdrawiam

Margi spóźniłaś się i owszem jakieś 3 lata w przód przy dobrych wiatrach oczywiście
Juzia 23:24, 15 sty 2013

Gosiniak napisał(a)

Witam serdecznie,chciałam pogratulować 1000 ,póżno ale gratuluję i pozdrawiam

Margi spóźniłaś się i owszem jakieś 3 lata w przód przy dobrych wiatrach oczywiście

hehe
Gosiniak 23:31, 15 sty 2013

Zeta napisał(a)
Niop u mnie to jutro na spoko najpierw muszę zobaczyć co u was się dzieje.

Konieczna konieczność jak to mówi Madżenka żebyś najpierw u siebie wszelkie zaległości nadrobiła i całą brać ogrodowiskową humorem rozbawiła

Syla napisał(a)
igiełkowy ogródek pod pierzynką wygląda bajecznie poczytałam sobie wątek od początku ..... no i chylę czoła za pomysły i wykonawstwo .....

Syla jak mi miło że obejrzałaś, Twój wątek to dla mnie obowiązkowa lektura, przeczytana ze 100 razy i za każdym razem zachwyca tak samo, pozdrówka wysyłam

Lukas napisał(a)
Piękna wizytówka, ogód wygląda na bardzo dojrzały no i przede wszystkim zadbany, gartuluję

Dzięki bardzo, nawet nie wiedziałam że tak szybko tyle osób zobaczy
Gosiniak 23:40, 15 sty 2013

Zeta, Toszka- dzięki za komplementa, wszak troszkę mi to zajęło, najpierw trzeba było przekopać, wykopać, posadzić, podlewać, chuchać, dmuchać, nawozić, plewić, znowu podlewać, zdjęcia cykać na bieżąco....... i tak przez 3 roczki całe, a potem to już z górki- szybko się na ogrodowisko zapisać i wizytóweczkę zapowiedzić Polecam każdemu, w praktyce jest troszkę ciężej, ale za to jak miło później od was te słowa usłyszeć, bezcenne
Basia_1987 10:26, 16 sty 2013

Gosiniak napisał(a)
Zeta, Toszka- dzięki za komplementa, wszak troszkę mi to zajęło, najpierw trzeba było przekopać, wykopać, posadzić, podlewać, chuchać, dmuchać,
nawozić, plewić, znowu podlewać, zdjęcia cykać na bieżąco....... i tak przez 3 roczki całe, a potem to już z górki- szybko się na ogrodowisko zapisać i wizytóweczkę zapowiedzić Polecam każdemu, w praktyce jest troszkę ciężej, ale za to jak miło później od was te słowa usłyszeć, bezcenne

Gosiu a miałaś jakiegoś projektanta czy wszystko sama robiłaś?