Elu ciekawy ten zawciąg...odważny chłop z niego...na pewno da radę na patelni...a oprócz niego co tam jeszcze rośnie, bo ciekawa jestem , a wcześniej nie doczytałam
Julciu... Zawciąg nie był świadomy tego ,że się porywa na własne życie ..., na moim dachu jest zaledwie 8 cm gleby i słońce non stop..jest wprawdzie wyizolowany od spodu i boków...ale jednak..rosną tam rozchodniki , rojniki i jeszcze parę aparatów , których nazwy nie znam... Mam ten dach od dwóch lat i ok 50 % to już stali mieszkańcy , reszta mieszka tam tylko tymczasowo ... Bo mają szybki zgon ... Kiedy jestem u kogoś , komu się skalniak nadmiernie rozrósł , to biorę odrobinkę a potem obserwuję ... Co wytrzymie
Jak jutro wrócę z roboty , to mogę Ci fotkę zrobić , jeśli zechcesz
Dotarł dziś do mnie zeolit do trawnika ... Zobaczymy jak to cudeńko podziała na mój bidny trawnik..może jutro uda mi się założyć moje seksi lacie dziurkujące i potem ten trawnik wypiaskować tym zeolitem.. Bo wiecie.. Ja mam mega glinę i liczę na cud ..,, a dowóz zeolitu był gratis i im więcej worków , tym taniej .. Udało mi się
Poszukuję właśnie bluszczu na ogrodzenie ... Móżg mi już paruje od obfitości koncepcji ...
Tylko nie wiem ,czy te bluszcze fikuśne rzeczywiście wytrzymią , czy raczej ta ich zimozieloność jest grabiami naciągana ... Czy macie jakieś doświadczenie w tej materii ???
Ale oczka zawsze sobie można nacieszyć ,a przy 11 roślinkach 12 sztukę dają gratis
Aniu .. Rany julek... Ja się nie znam na zawciągach.. Tak przeczytałam w książce ,że jest dobry na ekstensywne dachy i wytrzymuje.. Jak narazie ,jeszcze żyje
Mówisz ,że nie da rady ??
Pięknie się prezentuje z tymi sterczącymi białymi kwiatuszkami
...podoba mi się drugi...trzeci też ciekawy ale raczej pstrokaty jako tło...chociaż może wyjśc ciekawie..zalezy od sąsiedztwa...
...tylko one są niedostępne jak widzę...trzeba czekac az się pojawią...