Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

ka1sia 11:23, 24 kwi 2013

Ela, jak Ty wkroczysz do akcji, to strach się nie bać Macham do Ciebie
GosiaJoanna 13:03, 24 kwi 2013

ka1sia napisał(a)
Ela, jak Ty wkroczysz do akcji, to strach się nie bać Macham do Ciebie

No tak Pani Matematyk w ogrodowych rewolucjach to dla mnie niepojęte jak całki, wektory, macierze i inne tam matematyczne cuda Buziam hehehh
JulkAd 19:54, 24 kwi 2013

Elu ciekawy ten zawciąg...odważny chłop z niego...na pewno da radę na patelni...a oprócz niego co tam jeszcze rośnie, bo ciekawa jestem , a wcześniej nie doczytałam
gierczusia 20:01, 24 kwi 2013

Julciu... Zawciąg nie był świadomy tego ,że się porywa na własne życie ..., na moim dachu jest zaledwie 8 cm gleby i słońce non stop..jest wprawdzie wyizolowany od spodu i boków...ale jednak..rosną tam rozchodniki , rojniki i jeszcze parę aparatów , których nazwy nie znam... Mam ten dach od dwóch lat i ok 50 % to już stali mieszkańcy , reszta mieszka tam tylko tymczasowo ... Bo mają szybki zgon ... Kiedy jestem u kogoś , komu się skalniak nadmiernie rozrósł , to biorę odrobinkę a potem obserwuję ... Co wytrzymie

Jak jutro wrócę z roboty , to mogę Ci fotkę zrobić , jeśli zechcesz
gierczusia 21:06, 24 kwi 2013

Dotarł dziś do mnie zeolit do trawnika ... Zobaczymy jak to cudeńko podziała na mój bidny trawnik..może jutro uda mi się założyć moje seksi lacie dziurkujące i potem ten trawnik wypiaskować tym zeolitem.. Bo wiecie.. Ja mam mega glinę i liczę na cud ..,, a dowóz zeolitu był gratis i im więcej worków , tym taniej .. Udało mi się

Mala_Mi 21:15, 24 kwi 2013

Na moje oko też zawciąg...... ale czy on tak bardzo lubi sucho??? Hmmm mam wątpliwości
gierczusia 21:20, 24 kwi 2013

Poszukuję właśnie bluszczu na ogrodzenie ... Móżg mi już paruje od obfitości koncepcji ...

Tylko nie wiem ,czy te bluszcze fikuśne rzeczywiście wytrzymią , czy raczej ta ich zimozieloność jest grabiami naciągana ... Czy macie jakieś doświadczenie w tej materii ???

Ale oczka zawsze sobie można nacieszyć ,a przy 11 roślinkach 12 sztukę dają gratis

http://sklep.clematisy.pl/bluszcze/178-bluszcz-silver-kolibri-misty.html

http://sklep.clematisy.pl/bluszcze/170-bluszcz-golden-kolibri.html

http://sklep.clematisy.pl/bluszcze/13-bluszcz-goldhert-hedera-helix-sam-czepia-sie-muru.html

gierczusia 21:22, 24 kwi 2013

asc napisał(a)
Na moje oko też zawciąg...... ale czy on tak bardzo lubi sucho??? Hmmm mam wątpliwości

Aniu .. Rany julek... Ja się nie znam na zawciągach.. Tak przeczytałam w książce ,że jest dobry na ekstensywne dachy i wytrzymuje.. Jak narazie ,jeszcze żyje

Mówisz ,że nie da rady ??

Pięknie się prezentuje z tymi sterczącymi białymi kwiatuszkami
baraga1904 21:24, 24 kwi 2013

...podoba mi się drugi...trzeci też ciekawy ale raczej pstrokaty jako tło...chociaż może wyjśc ciekawie..zalezy od sąsiedztwa...
...tylko one są niedostępne jak widzę...trzeba czekac az się pojawią...
aga_k 21:24, 24 kwi 2013

Kupowałam na clematisy.pl i mają bardzo ładne sadzonki mogę polecić