Madzen .. Ja w gorącej wodzie kąpana i kcialam już od razu ... Ale chiba przypadkiem dobrze mi wyszło ..... Mogę poczekać z tym cięciem cisów , bomprawdę powiedziawszy , to nawet sprzętu ni mam dzięki za info
Ja o tej Actarze przeczytałam na stronce , którą Ty podałaś... Nie wiedziałam ,że ona jest jeszcze u nas w sprzedaży , bo dawno jej nie widziałam.. Ale granulki i to do sypania do ziemi .... Rewelacja
Aguś ... Na stronie o opuchlakach , którą Madzen zapodała ( strona anglojęzyczna jakaś ) była ta Actara wymieniona... Poza tym jest w ulotce kwieciak malinowiec , a to taki sam czort jak opuchlak... A Gosia Joanna z Ogrodu gdzieś na końcu świata ma w rodzinie jakiś szkółkarzy .. Twierdzą ,że na opuchlaki działa wszystko co na stonkę... Więc Actara powinna się sprawdzić.... Na dodatek dobrze jest zmieniać sustancję czynną chemii , bo się pierniki uodparniają , więc Actara mi się przyda jako zmiennik owadofosu ... ( on ma tą samą substancję czynną co mospilan )
Jeżżuuuuu , Kasiu... Jakoś tak wyszło ... Opuchlaki paskudniki sieją spustoszenie, to działać trza .... A limka na zapytanie była a ozdoby to już atak chwilowej słabości na giełdzie ...