Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Agnieszka_B 21:33, 21 sie 2013

Piękna ta hortensja

pozdrawiam
gierczusia 21:38, 21 sie 2013

Bea napisał(a)

No proszę jakie to sprytne.

Ja ma oko kuchenne jednoskrzydłowe to by jedne wystarczył dłuższy tylko szary by mi nie pasował

na zimę można gwiazdki powiesić

Beatko ... To jest drewno tak pobielone... Trudno powiedzieć ,że szary ....noooo a gwiazdeczki .. Będą ,będą
Kindzia 21:38, 21 sie 2013

Czy Ty musisz Kobieto tak pędzić???!!!

Limusia znaczne postępy poczyniła, kawał kwiatu ma!!! Warto było!!!
gierczusia 21:40, 21 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ela ja bym cisy jeszcze cięła, ale to ostatni gwizdek. Bistymulator to jednak sugeruję dopiero wiosną.
Dobrze że ci się cisy geściej nie zmieściły bo posadziłaś je w idelanej odelgłosci

Madzen .. Ja w gorącej wodzie kąpana i kcialam już od razu ... Ale chiba przypadkiem dobrze mi wyszło ..... Mogę poczekać z tym cięciem cisów , bomprawdę powiedziawszy , to nawet sprzętu ni mam dzięki za info
gierczusia 22:26, 21 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
I dzieki za info o actara bo działa niezależnie od temperatury, będzie można walkę do póżnej jesieni prowadzić, przy sadzeniu tulipanów okaże się czy są larwy czy nie....

Ja o tej Actarze przeczytałam na stronce , którą Ty podałaś... Nie wiedziałam ,że ona jest jeszcze u nas w sprzedaży , bo dawno jej nie widziałam.. Ale granulki i to do sypania do ziemi .... Rewelacja

Śmierć opuchlakom
gierczusia 22:29, 21 sie 2013

Elik napisał(a)
Halo Elu Normalnie jakieś fluidy mi wysyłasz chyba przez monitor, bo właśnie oglądałam Twoje ciski, Twój mikroogródek i świeże ozdoby okienne, a tu plum....patrzę a ktoś na moim pustkowiu Jak fajnie, że jest ktoś blisko...będzie do kogo po szczepki roślinek podskoczyć

Haha ... Ale zbieg okoliczności .. Cieszę się ,że nas tu na Śląsku ogrodomaniaków przybywa.... A co do szczepek ....na wiosnę chętnie pomogę
gierczusia 22:30, 21 sie 2013

Bogdzia napisał(a)
Cztery strony przeczytałam , limka śliczna , pozdrawiam.

Bogdziu ... Dobrze ,że jesteś ...
gierczusia 22:34, 21 sie 2013

baraga1904 napisał(a)

...w opisie preparatu nie ma że to na opuchlaki lub pędraki....raczej mszyca i takie inne drobniejsze badziestwo...chyba że to zabija wszystko?

Aguś ... Na stronie o opuchlakach , którą Madzen zapodała ( strona anglojęzyczna jakaś ) była ta Actara wymieniona... Poza tym jest w ulotce kwieciak malinowiec , a to taki sam czort jak opuchlak... A Gosia Joanna z Ogrodu gdzieś na końcu świata ma w rodzinie jakiś szkółkarzy .. Twierdzą ,że na opuchlaki działa wszystko co na stonkę... Więc Actara powinna się sprawdzić.... Na dodatek dobrze jest zmieniać sustancję czynną chemii , bo się pierniki uodparniają , więc Actara mi się przyda jako zmiennik owadofosu ... ( on ma tą samą substancję czynną co mospilan )
gierczusia 22:36, 21 sie 2013

Kindzia napisał(a)
Czy Ty musisz Kobieto tak pędzić???!!!

Limusia znaczne postępy poczyniła, kawał kwiatu ma!!! Warto było!!!

Jeżżuuuuu , Kasiu... Jakoś tak wyszło ... Opuchlaki paskudniki sieją spustoszenie, to działać trza .... A limka na zapytanie była a ozdoby to już atak chwilowej słabości na giełdzie ...
gierczusia 22:41, 21 sie 2013

Aaaa.. A to druga słabość ,.,. Pojemniczek na wypieki babeczkowej wariatki ...,.

Muffinki nie były w zestawie of kors

Może kto ma ochotę .. Wprawdzie na noc , to z leksza niezdrowo , ale co mi tam ...