Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bea 17:51, 21 sie 2013

Podoba mi się zakup bardzo i pewnie bardzo pasuje kolorystycznie do poprzedniego zakupu

gierczusia 17:54, 21 sie 2013

Bea napisał(a)
Podoba mi się zakup bardzo i pewnie bardzo pasuje kolorystycznie do poprzedniego zakupu

Uhuuummm ... Ten post zrozumiemy tylko my dwie ... Na tych patykach poziomych są haczyki i można w zależności od nastroju zmieniać " ekspozycję "

Cieszę się ,że się podoba .. Fotka kiepska , ale zawsze pod światło jest

Od dzyndzołków na giełdzie można było oczopląsu dostać
Bea 20:07, 21 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Uhuuummm ... Ten post zrozumiemy tylko my dwie ... Na tych patykach poziomych są haczyki i można w zależności od nastroju zmieniać " ekspozycję "

Cieszę się ,że się podoba .. Fotka kiepska , ale zawsze pod światło jest

Od dzyndzołków na giełdzie można było oczopląsu dostać

no to w całej rozciągłości popieram zakup

jako wielosezonowy i wielookolicznościowy

a większej długości patyki były czy tylko w jednym rozmiarze

rozumie, że prezentowane zawieszki były w komplecie
gierczusia 20:14, 21 sie 2013

Patyki były w " moim " rozmiarze czyli 45 cm oraz większe , ale ich nie mierzyłam... Jakieś 55/ 60.... Nooo nie wiem , tak na oko ... Ja musiałam mieć dwa ze względu na budowę moich okien... Ale jeden byłby jeszcze lepszy na oknie bez podziału.... Dzyndzołki nie są w komplecie.. Kupujesz sama według gustu .. Na moim jednym patyku jest aż 5 haczyków .. Ja wykorzystałam tylko 3 , bo więcej mi się wydało zbyt uciśnięte ..
Madzenka 20:36, 21 sie 2013

Ela ja bym cisy jeszcze cięła, ale to ostatni gwizdek. Bistymulator to jednak sugeruję dopiero wiosną.
Dobrze że ci się cisy geściej nie zmieściły bo posadziłaś je w idelanej odelgłosci
Madzenka 20:37, 21 sie 2013

I dzieki za info o actara bo działa niezależnie od temperatury, będzie można walkę do póżnej jesieni prowadzić, przy sadzeniu tulipanów okaże się czy są larwy czy nie....
Bea 20:41, 21 sie 2013

gierczusia napisał(a)
Patyki były w " moim " rozmiarze czyli 45 cm oraz większe , ale ich nie mierzyłam... Jakieś 55/ 60.... Nooo nie wiem , tak na oko ... Ja musiałam mieć dwa ze względu na budowę moich okien... Ale jeden byłby jeszcze lepszy na oknie bez podziału.... Dzyndzołki nie są w komplecie.. Kupujesz sama według gustu .. Na moim jednym patyku jest aż 5 haczyków .. Ja wykorzystałam tylko 3 , bo więcej mi się wydało zbyt uciśnięte ..

No proszę jakie to sprytne.

Ja ma oko kuchenne jednoskrzydłowe to by jedne wystarczył dłuższy tylko szary by mi nie pasował

na zimę można gwiazdki powiesić
Elik 21:04, 21 sie 2013

Halo Elu Normalnie jakieś fluidy mi wysyłasz chyba przez monitor, bo właśnie oglądałam Twoje ciski, Twój mikroogródek i świeże ozdoby okienne, a tu plum....patrzę a ktoś na moim pustkowiu Jak fajnie, że jest ktoś blisko...będzie do kogo po szczepki roślinek podskoczyć
Bogdzia 21:14, 21 sie 2013

Cztery strony przeczytałam , limka śliczna , pozdrawiam.
baraga1904 21:29, 21 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)
I dzieki za info o actara bo działa niezależnie od temperatury, będzie można walkę do póżnej jesieni prowadzić, przy sadzeniu tulipanów okaże się czy są larwy czy nie....

...w opisie preparatu nie ma że to na opuchlaki lub pędraki....raczej mszyca i takie inne drobniejsze badziestwo...chyba że to zabija wszystko?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies