Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 22:27, 20 sie 2013

Enya73 napisał(a)
Cisy fajnie sie prezentują.

Ja moje cisy odmiany Brzeg będę ciachać zaraz po deszczach Te przy tarasie

I pochwalę Twoją ładną kompozycję w donicy. Stawiaj na donice, super to wygląda Buziole

Nooo ładnie , ja nawet nie wiedziałam ,że masz cisy przy tarasie ... Ze ze mnie gapa ....

Natomiast co do tych donic , to ma troszku mieszane uczucia , bo mi się wydaje , że przez te donice to musimy slalomem śmigać po tarasie ..... Ale też mi się podoba i dziękuję za komplimenta

Buziaki ... Dla całej Rodzinki oczywiście
gierczusia 22:31, 20 sie 2013

Bea napisał(a)
Puk puk
Uprzejmie donoszę, że pojawił się Malutki Ogródeczek, który jest jeszcze mniejszy od Ogródka w skali mikro i tym sposobem Twój ogródek nie jest już najmniejszym ogrodem.
To tyle
Cisy super "wciśnięte" teraz tylko niech spróbują nie rosnąć
a jeszcze jedno

ale to tylko opuchlaki

Pozdrowionka

Cześć Beatko ... Po Twoim zgłoszeniu zajrzałam do małego ogródeczka... .. Ale tam 350 m2 ... to lotnisko w porównaniu z moim maleństwem ... Ale i tak był ogródeczek Ozzi na balkoniku 1m 2

Mattttkooo , co z tymi opuchlakami , paskudnikami ??
gierczusia 22:33, 20 sie 2013

boguslawa_madejska napisał(a)

Elu a obok to ta hortensja na pieńku? tak urosła? pokaz ją przy okazji

Bogusiu ... Oczywiście ,że Ci ją obfocę ... Jak tylko pogoda się zrobi znośniejsza... Nooo i będzie jasno ....Ale ona nie urosła zbytnio , to chyba tylko złudzenie.. Ma kwiaty po prostu
Agnieszka_B 22:33, 20 sie 2013

pozdróweczka
Bea 23:47, 20 sie 2013

Ela, a co to za specyfik ten Aktar czy Aktara?
Kindzia 07:40, 21 sie 2013

Pamiętaj, że też matematyki uczyłam 6 lat

Faktycznie kwitnie Twoja limka na kiju!!!!!!!
Pokaż!!!!!

Buziolek

Jedziesz do Pszczyny? Gdzieś czytałam. Mój telefon masz, to wiesz Czym chata bogata...
Tylko najpierw zamelduj, że dzwonić będziesz...
gierczusia 10:19, 21 sie 2013

Bea napisał(a)
Ela, a co to za specyfik ten Aktar czy Aktara?

Beatko ., Actara.. Preparat na stonkę i kwieciaka malinowca , który jest podobnym chrzszczem do opuchlaka... Madzen ostatnio u siebie podała strony anglojęzyczne o opuchlakach i tam znalazłam info o Actarze ... Myślałam ,że ona jest z naszego rynku wycofana , a jednak nie... Działa też na larwy , co ważne
Zresztą Gosi Joanny ktoś z rodzinki też jest hodowcą roślin w tunelach i potwierdzał, że działa wszystko to co na stonkę....

http://www.sklep.rudnik.agro.pl/pl/p/Actara-25-WG-40G/782

gierczusia 10:23, 21 sie 2013

Kindzia napisał(a)

Faktycznie kwitnie Twoja limka na kiju!!!!!!!
Pokaż!!!!!

Buziolek

Jedziesz do Pszczyny? Gdzieś czytałam. Mój telefon masz, to wiesz Czym chata bogata...
Tylko najpierw zamelduj, że dzwonić będziesz...

Achhhh.. Te numery zastrzeżone .... Dobrze Kasiu , jeśli będę jechała to siem zamelduję

A teraz lecem w pidżamieeeee na taras ,żeby Tobie i Bogusi limkę obfocić

GosiaJoanna 10:24, 21 sie 2013

gierczusia napisał(a)

Beatko ., Actara.. Preparat na stonkę i kwieciaka malinowca , który jest podobnym chrzszczem do opuchlaka... Madzen ostatnio u siebie podała strony anglojęzyczne o opuchlakach i tam znalazłam info o Actarze ... Myślałam ,że ona jest z naszego rynku wycofana , a jednak nie... Działa też na larwy , co ważne
Zresztą Gosi Joanny ktoś z rodzinki też jest hodowcą roślin w tunelach i potwierdzał, że działa wszystko to co na stonkę....

http://www.sklep.rudnik.agro.pl/pl/p/Actara-25-WG-40G/782

Yes i agree !!! Szwagier pryska róże preparatem na stonkę i jest on 100% skuteczny.
gierczusia 10:30, 21 sie 2013

Nooo ... Dobrze pamiętałam i nic mi się nie pofikało .... Hurrra