Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Bogdzia 21:58, 22 paź 2013

gierczusia napisał(a)

Bogdziu .. Mój jakoś wcale nie rośnie .. Upodobały go sobie wszelkie szkodniki w ogrodzie... Ńon stop go cuś żre ... I naprawdę jest malusi a rośnie juź od początku ogrodu czyli jakieś 4 lata... Tak wiec o niego kompletnie się nie martwię... ( noo że mi pól ogrodu niby zajmie )... Nawet ni mam co na nim ciąć

Może on Ci zmyłkę robi . Widac zauważył że kawały lubisz.A tak na poważnie to mój na początku też tak stał ale czy cztery lata to juz nie pamiętam.
gierczusia 21:59, 22 paź 2013

anna_g napisał(a)

Ja siem przez Ciebie wykończę Dobrze że ze śmiechu Jak będzie brzmiała intencja tej mszy ofiarowanej za biegaczowate??? A dużo siem na taką mszę daje za te biegaczowate i wykończenie opuchlaków? bo jak pomoże to może ja na mszę będę zbierała zamiast na Larvanem czy cuś

Dobrej nocy Elus - od rana pracusiuję papierowo - i jeszcze tak ze 2 tygodnie wzmożonej pracy mi zostało no góra 3 Ale do Ciebie to zawsze zajrzę Buziole

Nie możesz się mi się tu Kofffana wykończyć... Nooo cuś Ty , kto będzie ze mna Ogrodowisko zawojowywał ??

A kieby tak msza na opuchlaki pomagała , to ogrodomaniacy najbardziej by msze oblegali...... Ale niestety , tu trzeba zainwestować w inksze rzeczy

Natomiast ja już widzę ,jak będę biegała po lesie i goniła biegaczowate ( Bożeszzz, muszę doczytać jaką one prędkość rozwijają, bo jak co , to jeszcze trening jaki poprawy kondycji muszę przejść ... Aaa i jeszcze muszę zobaczyć a jakiej kondycji jest leśniczy , bo chrząszcze pod ochroną , wiec będę uciakała także jemu.. Bo co mu będę tłumaczyć ,że biorę do słoika ,żeby je u mnie zadomowić ??
gierczusia 22:02, 22 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Może on Ci zmyłkę robi . Widac zauważył że kawały lubisz.A tak na poważnie to mój na początku też tak stał ale czy cztery lata to juz nie pamiętam.

Kawały to ja owszem uwielbiam ,ale może niekoniecznie w wydaniu buka...
Najgorzej jak się zmowią z tulipanowcem i oba zaczną porządnie rosnąć.... To dopiero będzie jazda

A tak na serio...myślę ,że ta glina i bardzo wysoki poziom wód gruntowych i na dodatek bardzo duże wahania temperatury wielu roślinkom ńie służą .....

I tego się , póki co będziemy trzymać... Coooo Bogdziu ??
gierczusia 22:04, 22 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No proszę a nie mówiłam że tu cudowni ludzie cuda czynią. Co prawda nie chleb i ryby ale trawki rozmnażają i dzielą między ludzi. Dzięki wielkie.

To nie mnie dziękować , tylko Ani Asc ... To kolejny ogrodowy Anioł , tylko skrzydła ma schowane
gierczusia 22:05, 22 paź 2013

Kindzia napisał(a)
Klubokawiarnię następną odwiedziłam...żeby nie było Ale cichutko posiedziałam...

Haha ... Klubokawiarnię , powiadasz ... Ale żeby tak po cichutku ???... Kaśka , to zupełńie nie w Twoim stylu.... Boli Ciem gardziołko może ??
gierczusia 22:09, 22 paź 2013

Agania napisał(a)
Elu , witaj.. Milusi ten Twój ogród mikrusi....

Witaj Agatko u mnie ... Areałów zazdraszczam ...

Mam jeszcze tyle roślin w " przechowalni " a wolny plac jakoś dziwnie się kurczy ...

Dzięki za komplimenta i zapraszam ... Rozgość się ...kawusia i muffinka ??
Mala_Mi 22:10, 22 paź 2013

No to pojechałaś..... niech to tylko Malkul przeczyta.. kobita mi zawału dostanie.....
gierczusia 22:12, 22 paź 2013

asc napisał(a)
No to pojechałaś..... niech to tylko Malkul przeczyta.. kobita mi zawału dostanie.....

Ale czemu Malkul ma zawału dostać ... ???.... Bo nie jarzę ??

Jerooona , a zestaw do reanimacji ktuś ma ??
gierczusia 22:20, 22 paź 2013

A co Malkul...?????.... Żona Leśniczego , czy obrończyni chrząszczy wszelakich ?????.... Bo ja nie wiem..

Nooo przeca ja z tym swoim zapłonem to gorsza od starej syrenki jezdem
Agania 22:23, 22 paź 2013

Elu, a o klonie czerwonym zapomniałaś, Crimson Senrty bordowy jest, przebarwia się na pomarańczyk,
przyjdzie mroźna zima od siatki wieje mojego perukowca w średnim wieku, prawie wymroziło całego, buk Rohanii może, albo wogóle bukkkkk kolumnowy ten co fontannę udaje