Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pustynia, która będzie kiedyś ogrodem

Pustynia, która będzie kiedyś ogrodem

dajana 13:56, 08 kwi 2013

Aneciu świeci słońce!! a ja w pracy ważne ze snieg wytopi na dobre .

Wiosenne buziaki przesyłam zdjęcie będzie z domku
beta 21:26, 10 kwi 2013

hej Anetko...widze że dzieciakom wcale a wcale na wiośnie nie zalezy

pozdr

a mi się podoba pomysł żywopłotu liściastego
Kasiek 20:38, 13 kwi 2013

Anetko wpadam z rewizyta,pozdrawiam cieplusio ,wstawiaj fotki swojej wiosenki
Kasiek 23:24, 13 kwi 2013

Anetko gdzie fotki wiosenki? Do roboty kochana,do roboty
aneta230972 23:39, 13 kwi 2013

Oj Kasia u nas na działce to obecnie kapusta gnije. Jak teren sie troszeczkę przesuszy to zabieramy się najpierw za oczyszczenie terenu i potem każdy kolejny etap do zasiania trawy . Między czasie musimy się przyłączyć do sieci wodociągowej ( prawie 200m kopania), potem sadzenie drzewek po bokach działki
(ok. 260 szt) i tworzenie warzywniaka.
I jeszcze walczymy w obecnym miejscu zamieszkania . Zanim się wyprowadzimy musimy wykonać nowy dojazd do domu. Dwa dni temu szalała koparka ale jest tak mokro, że była to masakra. Niestety pogoda troszkę nam namieszała w planach .
Ale na parapetach w miniszklarenkach pojawiają się już maleństwa, które niezmiernie cieszą moje oko i serce.Tym bardziej, że to moje pierwsze podejście do nasionek .
Najbliższe kilka miesięcy zapowiada się bardzo ciekawie.
Kasiek 23:54, 13 kwi 2013

Oj Anetko to bedzie sie dzialo,duzo pracy przed Wami ale i ile radosci i satysfakcji ,fotkaj wszystko i pokazuj nam Zycze milej niedzieli i duzo slonca
Madzenka 00:15, 14 kwi 2013

aneta230972 napisał(a)
Oj Kasia u nas na działce to obecnie kapusta gnije. Jak teren sie troszeczkę przesuszy to zabieramy się najpierw za oczyszczenie terenu i potem każdy kolejny etap do zasiania trawy . Między czasie musimy się przyłączyć do sieci wodociągowej ( prawie 200m kopania), potem sadzenie drzewek po bokach działki
(ok. 260 szt) i tworzenie warzywniaka.
I jeszcze walczymy w obecnym miejscu zamieszkania . Zanim się wyprowadzimy musimy wykonać nowy dojazd do domu. Dwa dni temu szalała koparka ale jest tak mokro, że była to masakra. Niestety pogoda troszkę nam namieszała w planach .
Ale na parapetach w miniszklarenkach pojawiają się już maleństwa, które niezmiernie cieszą moje oko i serce.Tym bardziej, że to moje pierwsze podejście do nasionek .
Najbliższe kilka miesięcy zapowiada się bardzo ciekawie.

Bardzo lubimy takie ciekawe wydarzenia ogrodnicze, z niecierpliwością czekamy na zdjęcia
kitek81 00:31, 14 kwi 2013

hejka weszłam ze strony głównej, bo mnie tytuł wątku zainspirował "pustynia", pomyślałam, że masz piach, jak u mnie, a tu taki tytuł, bo pusto-w sumie u mnie na razie też! więc mogę podać Ci rękę
będę zaglądać i kibicować w pracach
pozdrawiam
aneta230972 00:36, 14 kwi 2013

Witaj Kasia. A mnie interesuje o co chodzi z tym lubczykiem? Bo ja uwielbiam lubczyk. Takie lubczykowe zboczenie . Więc idę do Ciebie poczytać .
Jabeska 21:30, 14 kwi 2013

Przyszłam sprawdzić czy wiosna się zaczęła na pustyni a tu chyba zima jeszcze, ale terz szybko się to zmieni