Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka prawie w Borach Tucholskich

Działka prawie w Borach Tucholskich

ZbigniewG 14:05, 03 mar 2013

c.d.

Moniika 14:14, 03 mar 2013

Piękne te trawy , mam nadzieje ze wszystkie przetrwały w końcu nie było strasznych mrozów
vita 15:03, 03 mar 2013

Hej,
Ciągle Cię spotykam, już od dłuższego czasu, na różnych forach. Raz to chyba nawet o mały włos do Lublina nie zajrzałeś, często u artam też Cię widywałam. Poniważ zawsze się czegoś przy okazji takiego spotkania nauczę (jak dzisiaj, o cięciu pęcherznicy ) pomyślałam, że Cię zaczepię. Co też czynię
ZbigniewG 19:38, 03 mar 2013

Monika tej zimy raczej bez strat odkryta dzisiaj turzyca Morrowa Ice Dance w świetnej formie , poprzednią zimę przetrwała tylko doniczka w piwnicy

Wiktoria jestem już duży chłopak to zaczepek się nie boję a nawet wręcz odwrotnie jeżeli przy okazji mogę w czymś pomóc to
Marta i "kulkowy gang" jak ich (je) nazwałem to niezłe numerki

sprawdzałem azalie i Rh całkiem nieźle ale trzeba jeszcze czekać

tak jak Wiktoria wspomniała nosi mnie tu i tam- na Słowacji a po dwóch dnia spacer na Śnieżnik i wodospad Wilczki

andziulka 20:45, 03 mar 2013

Zbyszku, Twój ogród jest śliczny o każdej porze roku. Piękne zdjęcia
Pozdrawiam
Gosiniak 21:16, 03 mar 2013

O trawki to ja też się bojam
Pierwszy rok u mnie, muszą przeżyć, muszą
A zapomniałabym piękne widoczki i trawki...jak zwykle
Mala_Mi 21:19, 03 mar 2013

Moja choinka to chyba świerk Nie wymagaj za dużo Ma igły Do rozróżniania choinek jeszcze nie doszłam.. wiem które mam koreanki ,i które jodły balasamiczne ...... kosówka i limba
Za to szwendając się po ogrodzie naczaiłam że chyba mam takiego jałowca, co to chcesz obsadzać kompostownik... cyknę którego dnia fotki i ci pokażę, bo szczerze mówiąc nie wiem co to jest i nawet do czego to zaszeregować... nie wygląda jak jałowiec, ale też nie wygląda jak cyprys.... choinka też nie jest to
Przez Ciebie jeszcze choinek będę sie uczyć.... jakby mi to do czegoś było potrzebne
vita 21:28, 03 mar 2013

ZbigniewG napisał(a)
Wiktoria jestem już duży chłopak to zaczepek się nie boję a nawet wręcz odwrotnie jeżeli przy okazji mogę w czymś pomóc to
Marta i "kulkowy gang" jak ich (je) nazwałem to niezłe numerki;

Całkiem niezłe z nich (nas) numerki. Czego się jednak Zbigniewie, dla ukochanych roślin nie robi?
No czego? Masz rację, Rh i azalie w tym roku dopiszą. Ciekawe fotki robisz, pokazuj jak najwięcej
ZbigniewG 22:09, 03 mar 2013

Andzia przesadzasz ale miło mi

Gosia taką zimę to nawet nówki przetrwają -chyba że konwalnik (ale to nie trawa)

Ania aż mi głupio się przyznać ale co cyprysik a co żywotnik to ja też nie bardzo

Wiktoria podsłuchałem że na szkółking się zwołujecie
skorzystałem z okazji i jeszcze jednego starocia z 2008 r odkurzyłem Rysy

nie ma już tej tablicy i facet już nie ten

ale góry zostały - Żabia Grań

a w dolince po prawej taki widoczek (to już Słowacja) Żabia Dolina Białczańska, bardzo często dolina jest zatkana chmurami i mgłą jak na zdjęciu mało kto tam zagląda -nie dotyczy Ani -bo wiadomo śmigała jak kozica

Żabia dolina tam gdzie chmury a w prawo zejście do Chaty pod Wagą(Rysami) Słowacja

monteverde 22:32, 03 mar 2013

ZbigniewG napisał(a)
Monika tej zimy raczej bez strat odkryta dzisiaj turzyca Morrowa Ice Dance w świetnej formie , poprzednią zimę przetrwała tylko doniczka w piwnicy

Marta i "kulkowy gang" jak ich (je) nazwałem to niezłe numerki

sprawdzałem azalie i Rh całkiem nieźle ale trzeba jeszcze czekać

tak jak Wiktoria wspomniała nosi mnie tu i tam- na Słowacji a po dwóch dnia spacer na Śnieżnik i wodospad Wilczki

Zbyszku ładne zdjęcia gór, ja ich się boję i nie lubię