Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Kasiek 20:36, 21 lut 2013

Oj taka gapa ze mnie,ze dopiero teraz doczytalam zes chora Wyganiamy chorubsko,fuj paskudne
P.s.masz wiadomosc na priv
Hogata 21:19, 21 lut 2013

Marta7 napisał(a)

No nie, na ten basen to ja do ciebie przyjeżdżam na wakacjach
Hogata 21:24, 21 lut 2013

Marta7 napisał(a)

Jak ty masz tego winobluszcza posadzonego, pod ścianą masz kostkę, skąd on wyrasta?
Cudne to zdjęcie, też mi się tak marzy zasłonić budynki gospodarcze.
Marta7 21:30, 21 lut 2013

Kasiek,pozatym że mam grypę,dobrze mi jest,do pracy nie chodzę,pichcę obiadki,oglądam ogródki,wyrzywam się na mężu-nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba
Marta7 21:38, 21 lut 2013

Agadko,przyjeżdżaj,przyjeżdżaj-zapraszam!
A te powojniki były sadzone w ziemi jak jeszcze kostki nie było,i tak zostały,kostka jest dopasowana do nich,ale w pojemnikach też mogą być,świetnie się mają-mam jednego w doniczce-jest wytrzymaly na wszystko.
Hogata 21:43, 21 lut 2013

Właśnie dałaś mi świetny pomysł. Bo u mnie jest beton wylany pod ścianami i jak bym dała takie skrzynie z winobluszczem to by mi ładnie ściny paskudne zakryło. A beczki też mi się bardzo podobają, pamiętam jak byłam mala to musiałam nogami kapustę ubijać do kiszenia
Marta7 21:54, 21 lut 2013

Ewa4 napisał(a)
Martuś teraz to przecholowałaś Ty w basenie a u mnie zaspy śniegu hihihi.byłam z rana u Ciebie i tak właśnie nie pasowało mi że jestes dostępna a Ty biedaku chora więc wracajdo zdrówka bo wiosna już nie długo pozdrawiam cieplutko [/quot
Ewuś dzięki za miłe odwiedziny,po tym basenie wlaśnie grypy dostalam
danuta_szwajcer 23:01, 21 lut 2013

Martuś teraz masz czas to polecam do tego chorowania zeby Ci lżej było zajrzec do ogrodu Ogród zapachów Jasi tam tez jest Budleja Skrętnolista ,zaczarowany ogród i skarbnica wiedzy jak dla mnie a teraz zmykam do łozeczka bo rano do pracy miłego leniuchowania i nie zazdroszcze bo chorowalam az nadto tej zimy po grypie jeszcze i oskrzela wiec kuruj się dziewczyno i kolorowych snów
Asia 23:08, 21 lut 2013

Marta, pozdrawiam serdecznie z Wieliczki, ogród masz cudny!!! a jeszcze bliższy memu sercu bo z moich rodzinnych stron też mieszkałam blisko Radymna.
Marta7 08:29, 22 lut 2013

Danusiu dziękuję Ci, żeś odwiedziła biedną,schorowaną koleżankę,każda Twoja wizyta to jedno kichnięcie mniej
Zarozki lece do Ogrodu Zapachów